Çocuğum üzerinden greencard alabilirmiyim
-
Merhaba 21 yaşın altındaki çocuğum için eşim greencard başrusunda bulundu işlemleri bitmek üzere ancak ben eşimden boşanmış durumdayım çocuğum üzerimden bende bazı haklara sahip olabilirmiyim yoksa onun abd vatandaşı olmasımı gerekli.
-
@Endgap Anne ve babalar için amerikan vatandaşı olunması gerek diye biliyorum ama https://yesilkartforum.com/forum/topic/1403/ir5-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-anne-ve-babasi bu konudan takip edebilirsiniz.
-
Teşekkürler konuya baktım ancak abd vatandaşı olması grektiği yazıyor çocuğum abd vatandaşı olması için çok uzun yıllar lazım die biliyorum.
-
@Endgap Konuyu incelediyseniz sorunuzu ordan sormak yerine neden yeni başlık açtınız?
Kaldı ki aynı soruyu mayıs ayında da sormuşsunuz ve Sayın @crazycells sorunuzun cevabını vermiş..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum