DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş ve aleyküm selam hayırlı cumalar
Cümlemize sağlık sihhat afiyet versin abi 🙏 -
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş ve aleyküm selam hayırlı cumalar
Cümlemize sağlık sihhat afiyet versin abi 🙏amin kardeşim bilmukabele.
-
Günaydın 😁 4 ay 8 gün diyelim bugün de o zaman 🙏
-
Gunaydin arkadaslar!
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
Adresinden, kodu 2021 ile baslayan basvurumun durumunu sorgulayamiyorum. Bir problem mi var?
-
@Hyller inşallah 16 ay 8 gün olmaz
-
@aydemir, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller inşallah 16 ay 8 gün olmaz
Olursa da beklicez napalım. Bu yola başkoyduk 😁
@aydemir -
@Hyller hiç aklımda yoktu greencard aslında. Ağustos ayında Slovenya atamam iptal edilince tekrar bir arayışa başladım yurtdışı için ve aklıma greencard geldi.
Artık her sene deneyeceğiz, gidene kadar 🤣 4 ay, 16 ay, 28 ay. Hedef en geç 2023 de gerçekleşmesi 😎
-
@aydemir, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller hiç aklımda yoktu greencard aslında. Ağustos ayında Slovenya atamam iptal edilince tekrar bir arayışa başladım yurtdışı için ve aklıma greencard geldi.
Artık her sene deneyeceğiz, gidene kadar 🤣 4 ay, 16 ay, 28 ay. Hedef en geç 2023 de gerçekleşmesi 😎
@aydemir hepimiz için bu süreçte araştıracağız, bilgileneceğiz herşey çok güzel olacak 😁
-
@Halim-Baykus sorgulayamıyorum derken ?
-
@Halim-Baykus keşke senin düşüncen gibi olsa da bugün pat diye 5 mayıs olsa ama maalesef bekleyeceksin. 5 mayısa kadar tadilat dolayısıyla kapalı
-
Herkese tekrardan selam . Bugün İKM(İnfaz Koruma Memurluğu) mülakat sonucum açıklandı. Maalesef geçen seneki gibi kazanamadım. Ama artık umursamıyorum. Önümüze bakacağız. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey yok. Bir bekleyiş bitti , bir bekleyiş başladı. 5 Mayıs 2020'de görüşmek dileğiyle. Yine buralardayım. Herkese bol şans.
-
Uzulme napalim ya sabir daha iyisi olsun.torpilsiz ben inanmiyorum
-
beklemek çok zor geliyor.Kanadaya gitmeyi olukla para harcamayı gozum kesmiyor. Ukrayna Sırbistan Gurcıstan Montonegro Kore Japonya falanmı yapsam. Nefret birikimi az olan yerler hemde fikirleri alayım
-
@Calibraturbo al benden de o kadar
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bu sene bir sekıl bıyere gıtmem lazım yoksa tımaraneye kaldirilacam yok be ölsem cenazem bile kalkmaz bu sene hayatımın en kötü senesi idi
Alıntı olacaktı
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
beklemek çok zor geliyor.Kanadaya gitmeyi olukla para harcamayı gozum kesmiyor. Ukrayna Sırbistan Gurcıstan Montonegro Kore Japonya falanmı yapsam. Nefret birikimi az olan yerler hemde fikirleri alayım
Mayıs'a da az kaldı, bekleyelim yine olmazsa gideriz bi yerlere...
-
@reader mart 2020 itibaren almanya 1970 yıllardaki gibi sadece kalifiye eleman alacak
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese tekrardan selam . Bugün İKM(İnfaz Koruma Memurluğu) mülakat sonucum açıklandı. Maalesef geçen seneki gibi kazanamadım. Ama artık umursamıyorum. Önümüze bakacağız. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey yok. Bir bekleyiş bitti , bir bekleyiş başladı. 5 Mayıs 2020'de görüşmek dileğiyle. Yine buralardayım. Herkese bol şans.
Merhaba. Eğer infaz koruma olsaydın, gitmez miydin? Çünkü benimde 7, 8 aydır Sağlık Bakanlığına sürekli işçi olarak atamam yapıldı. Mayısta İNŞALLAH loto çıkarsa, 1 dakika düşünmem giderim gibi geliyor şu an bana.. 😃
-
Merhaba arkadaşlar, örneğin kurada kazandık diyelim, bizden ABD'de adres vermemizi istiyorlar onu vermesek vizeyi vermezler mi? Ben bir tanıdığın adresini vermek istiyorumda onada bağımlı kalmamak adına bek onun adresini verme taraftarı değilim. Bilgi verirseniz sevinirim...
-
@basri-ensari Otel adreside oluyor yanlış değilsem
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum