DV2019 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
@badman yok o değil de ben de tereddüt ettim şimdi sen öyle deyince ama kesinlik olsun diye koyalım dedim resmisini. Ama @metert dediği gibi kim gider ki o durumda zaten bizimki de lâf
-
@badman ozur dileyecek bir durum yok sayin badman, bu sekilde ogreniyoruz :)
-
Bu ileti silindi! -
@badman nasıl bir kralmış şansa bak
-
@badman öyle şanslı insanlar var evet. Karı koca ikisine de aynı sene çıkmış
-
Düşünmeden beklemeyi becerenler var mı ben mi kafayı yiyorum acaba 😂
-
@crazycells teşekkür ederim cevabınız icin umuyorum sorun olmaz bi çıksın da önce insallah☺️
-
@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@badman evet ama bir daha ki sene yapar ilk başvuruda çıkarsa tabi
belki inanmazsın adamın birine 2008 de cıktı ama basvuruda bir hata yapmış red yedi ertesi sene yine cıktı tam bir mucize.hatta 2 kardese 1 yıl arayla cıktığını biliyorum.
8 senedir başvuru yapan biri olarak hayretle gülümsüyorum
-
Sanki genelde ilk seferdemi çıkıyor. Yorumu olan varmı.
-
@bahadır-kaplan Belkide biz hep öyle görüyoruz. Banada öyle geldi ilk seferde çıkıyor yüksek oran. Birde bu sene 3-13 Ekim arası yapılan başvurular iptal oldu belki ihtimal az da olsa yükselir
-
@bahadır-kaplan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Sanki genelde ilk seferdemi çıkıyor. Yorumu olan varmı.
Bence ilk bir iki seferden sonra çıkamayınca kişiler ümidi kesip başvurmuyor, yerlerine yeni kişiler başvuruyor olabilir. Ben bu oranı buna bağlıyorum. İstikrarla yıllarca başvuru yapanların sayıca az olduğunu düşünüyorum.
-
Merhabalar, bilg müh 3. sınıftayım, ilk defa başvuruyorum, mezun olduktan sonra orada işe başlamayı çok istiyorum, bu yüzden başvurdum, hayırlısı bakalım
-
Bu nasıl bir çekiliş yaa çok ümit etmek istemiyorum ama kendimi hep bunu düşünürken buluyorum.
-
Benim bi tanıdıgım inanmassınız 15 yıldır başvuruyor ama nafile.
-
@bahadır-kaplan nedendir bilmem ama bana belirli kriterlere göre eleme yapıldıktan sonra seçilmiş kişiler arasından çekiliş yapılıyor gibi geliyor. 15 senedir çıkmayan arkadaşada bu kriterlere uygun olmadığı için çıkmamıştır diye düşünüyorum... sadece tahmin tabiki ... herkes için hayırlısı
-
Son 10. günde korkutmayın adamı (: İyi şeyler düşünelim ne kadar çıkmasını çok istesekte çıkmaz ise canımız sağolsun dünyanın sonu değil ya.
-
Çevremde bekarlara çok çıkıyor .. evli olanlardada genelde bayanlara çıkıyor erkekler yancı oluyor :))
-
@ekpr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Bu nasıl bir çekiliş yaa çok ümit etmek istemiyorum ama kendimi hep bunu düşünürken buluyorum.
2019 u bekleyen arkadaşlarda çok fazla heyecan stres var acaba geçen sene de böylemiydi forumlar cidden merak ediyorum :)
-
@yekta al benden de okadar merak etmiyor değilim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum