80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
-
@ayvalik10, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
program başlayınca ressam olupta program bitince çöpadam cinali çizenler burada mı
bu arkadaşa hiç denk gelmedim ama çok gördüm nette arkadaşı zaten benim resim olayıda pek iyi değildi :)
-
Bob Ross bir efsaneydi. Ben hala arasira youtube'de videolarini bulup izlerim.
-
90 ların efsane yarışma programları
-
Ortaya karışık
https://www.youtube.com/watch?v=Q6GQUzyaqbA -
90 lara yavaş yavaş gelelim ergenliğe ufak ufak geçiş dönemleri :)
https://www.youtube.com/watch?v=vZXWntqoW9Q -
-
-
-
-
........
-
@gokcell, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
Birde Chucky vardi (Çakı). Katil oyuncak bebek. 2012 yilinda Universal Studi oda kendisiyle tanisma sansim olmustu. Bir korku evi gibi bir yere girmistim. Karsida resepsiyonda bu Caki var. Neyse adim atiyorsun resepsiyona dogru bicagiyla one dogru geliyor. Adimini geri atiyon o da geri duruyor. Arkadasa dedim, birde muhendisiz ya cakallar buraya sensor koymus dedim. Bak adim atiyon katil bebek one geliyor falan filan. Neyse oyle orda 3-5 kere ayni hareketi yaptim tabii. Sonra bir baktim kaciyorum orda. Serefsizler sensor falan koymamislar. Oraya cucenin birini koymuslar, bildigin gercek insan. Beni basladimi bir kovalamaya. Alindeki bicagida salliyor bana. Sirtima filan deyiyor, Ulan ne tirsmistim, kac Allah kac. Ama iyi eglence olmustu :-)
Sabah sabah iyi güldüm 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum