@Athelstan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
daha sakin bir dilde anlatılabilirdi elbette ... ben de başlığı bildirimlerden çıkaralı çook oldu arada bir girip bakıyorum ne konuşulmuş diye. Sürekli günaydın günaydın merhaba hayırlı işler allah allah allah allah çocuklarımız allah çocuklar aile çocuklar texas kardeşim allah çocuklar günaydın günaydın eyvallah eyvallah günaydın çocuklar laflarını görünce sıkıyor tabii... En mantıklısı rahatsız olunuyorsa engellemek ve bilgi alınabilecek başka bir başlık takip etmek. Mesela 2020 başlıklarında numarası current olan veya seçilen insanların çoğu muhabbet ediyor deneyimlerini paylaşıyor. Sıkıntı çıkarmadan sessizce o başlıklara kaymak daha mantıklı. İyi günler herkese 
Çok haklısınız biz farkında olmayabiliriz sürekli aynı şeyler dönüyor olabilir sıkıyor ya da rahatsız ediyor olabilir. Başvuru döneminde de binlerce kere fotoğraf sorusu soruldu ben her açtığımda sanki aynı sayfadaymışım aynı gönderiyi okuyormuşum gibi geliyordu. Sessizce çıkıp gidiyordum. Bir çok kişi de bundan rahatsız oluyordu. Ama herkes yanlış yapmama telaşındaydı ve hoşgörülüyordu.
E şu anda ne konuşucaz adı üstünde bekliyoruz. Yine söylüyorum burası bizim tapulu alanımız değil. Herkes yazsın konu açsın katılsın. Bizim sohbetimizi beğenmiyorsa katılmasın. Bizimle muhattap olmak zorunda değil. Ama biz de buradayız birileri beğenmiyor diye biz de susmak zorunda değiliz.
Benim demek istediğim şu sen yazmayacaksın, bilgi paylaşmayacaksın, sohbete katılmayacaksın, soru sormayacaksın, varlık göstermeyeceksin ondan sonra da kalk de ki boş konuşuyorsunuz. Siz hiç konuşmuyorsunuz diye biz demi susalım. Ya da siz konuştunuz da biz mi engel olduk ya da tersledik. Herkesin inancı kendine. İnanıyoruzdur ya da ağzımız alışmıştır söylüyoruz. Bunu yaparken kimseye inat olsun saygısızlık olsun diye yapmıyoruz. İnanmayan da inanmadığı gibi konuşsun. Biz hayırlı cumalar diyoruz. Hristiyan da Tanrı sizi kutsasın desin. Memnun olurum ben de ona içimden Allah razı olsun derim :)) Kalkıp hakaret edersek saygısızlık yaparsak o zaman konuşsun haklı. Her dilden her dinden inanan inanmayan insanların yaşadığı bir yere gitmeye çalışıyoruz sonuçta. Neyse dediğiniz gibi herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın. Ben yarın sabah uyanınca yine gelip forumdaki herkese günaydın dicem isteyen üstüne alınıp selam verir istemeyen de vermez.