DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş demesinde zaten ben kız tarafıyım
-
Hadi hadi bu kadar laf yeter herkes işine gücüne 🤣 daha bir ton işim var iyi işler sizlerede
-
@asilelif 👍👍👍
-
@asilelif Vallahi yanlış anlamayın bu kadar da seksist bir yaklaşım görmedim :D 10 küsür senedir babamla beraber 2 kişi yaşıyoruz gayet de güzel dönüyor evin çarkı. Hiçbir hanımın da bizi yönlendirdiği yok :)
-
@Athelstan cinsiyet ayrımcılığı falan yapmıyoruz sadece gırgır geçiyoruz bunları yazarkende birbirimize kırılımıyoruz küsmüyoruz sadece espiri yapıyoruz bunları ciddi ciddi hararetli şekilde savunmuyoruz
-
@asilelif Ciddi bir şey demedim ki zaten gülücükler koyarak yazdım :D adamı sıkıştırmışsınız bir sağdan bir soldan tokatlamışsınız aa aaa :D
-
Bu aradada hepsi olmasada tek basina mükemmel çocuk büyüten hem anneler hem babalar var siz anladığım kadarıyla şanslı çocuklardansınız babanızla gurur duymalısınız ayrıca size kızmadım espri yaptığınızı anladım açıklama yapmak istedim ve son olarak merak etme sen oktay abi ile değil 2 kişi 10 kişide baş edemez 🤣
-
hayırlı geceler arkadaslar içinizde ürtikerle savaşan varmıdır aca çok yakınlarda sahip oldum sanırım uyuyamıyorum deli gibi araştıma yapıyorum hafta sonuna denk gelmesi kötü oldu ama pazartesi randevum var bakalım cildiyeciden hafta sonunu rezil olarak geçiriyorum...
-
@gizemb çok geçmiş olsun Gizem Hanımcığım, benim hiçbir bilgim ve dahi fikrim de yoktu, etrafımda da hiç kurdeşen döken olmamıştı, siz yazınca google dan baktım ve şok oldum çünkü bizim 5 aylık bıdığın boynunda birkaç gündür varolan ve pişik kremiyle geçmeyen yaklaşık 1-1,5cm çapınca pütürlü yüzeyli bir kızarıklık var. Google görsellerde bebeklerde ürtiker olarak aratınca aynı görüntüyü gördüm.. inşallah sizinki de benim bıdığın ki de en kötü ihtimalle akut ürtikerdir, kronik olmasın da Allah korusun.. ben de birkaç gün bekleyip geçmezse götüreceğim, yayılmaz inşallah..
-
-
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
-
Arkadaşlar selam . Bu başvuru benim ikinci başvurum . Pasaport zorunluluğu geldi bu sene . Bunun Türkiye'de kazanma şansımızı etkileyeceğini de biliyorum . Ama ne kadar olacağından emin değilim . Bu sene pasaportlu kaç kişinin başvurduğunu öğrenme şansımız var mı yoksa bu sayı bilinmiyor mu ? Cevaplar için teşekkür ederim . Şimdiden herkese bol şans .
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar selam . Bu başvuru benim ikinci başvurum . Pasaport zorunluluğu geldi bu sene . Bunun Türkiye'de kazanma şansımızı etkileyeceğini de biliyorum . Ama ne kadar olacağından emin değilim . Bu sene pasaportlu kaç kişinin başvurduğunu öğrenme şansımız var mı yoksa bu sayı bilinmiyor mu ? Cevaplar için teşekkür ederim . Şimdiden herkese bol şans .
bilinmiyor anca seneye öğrenilir aşağı yukarı
-
-
@fetihy @bidünya @Oktay-İbiş @asilelif amin, çok teşekkür ederim, sevgiler 💐
-
Selamun aleyküm cümleten günaydın herkese kolay gelsin hayırlı işler ALLAH işlerinizi rastgetirsin....
-
Günaydın iyi haftalar
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamun aleyküm cümleten günaydın herkese kolay gelsin hayırlı işler ALLAH işlerinizi rastgetirsin....
ne günaydını ne günaydını hala öğretemedim sana :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum