Bekar ve tek gidecek varmıdır?
-
@kaptan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Biz bu cümleyi duymayı bile özlemişiz. Ne yapıp yapmayacağınız değil; niyetiniz önemli..Çok teşekkür ederiz
-
Arkadaşlar buraya geldiğinizde bambaşka bir dünya ile karşılaşacak siniz ve kuralları çok katı. O kadar çok saçma kuralları varki eğer kalacaksaniz onları olduğu gibi kabullenin yoksa stres yasarsiniz yıllar geçtikçe kendinize zarar verirsiniz.kurallara karşı kesinlikle riske girmeyin ( Evdeki hesap hiç çarşıya uymaz ) yoksa bu size çok pahalıya patlar. Buda size benden bir not kalin sağlıcakla.
-
@kaptan Değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler.Siz ne süredir Virginia dasınız ? Teksiniz sanırım? Uber dışında tam zamanlı işiniz neydi ? Virginiayı ilk gelenler için tavsiye eder misiniz ?çok teşekkürler cevap için, hayırlı kazançlar :)
-
NYC hakkinda bilgi almak isteyen olursa bildigim kadari ile yardimci olmak isterim. Zira ben de geleli cok zaman olmadi 😃 Long Island ile ilgili sorulariniz olursa beklerim.
Selam ile... -
kısmetse ben :) gideceğim
-
Merhabalar Houston tarafına gitmeyi düşünüyorum. Gidecekler arasında bir gruplaşmaya gidilirse buna katılabileceğimi belirtmek isterim. Teşekkürler herkese.
-
Merhaba arkadaşlar 2019 green card talihlisiyim.izmirliyim.bu ay içinde amerika ya giris yapacağım. Bekar erkek olarak giriş yapacak varsa özelden mesaj atarbilir.birbirimize destek ve yardımcı olalım arkadaşlar.
-
@lucky35 öncelilkle hayırlı olsun darısı bizim başımıza hangi eyalete gidiyorsun
-
@Nothing-Man benim 3 ay sonra turkiyeye geri dönmem lazim o yuzden bakmadım. Bir-kac ay kalıp yeniden amerikaya geleceğim, o zaman bakmaya başlarım.
-
Arizona kansas utah colorado Tennessee buralardan kim var arkadaslar
-
Merhaba Arkadaşlar.
Bu konu için bir whatsapp grubu ( Bekar ve Tek gidecekler için ) oluşturdum.
Dileyenler gruba katılıp birbirleriyle iletişim kurabilir.
-
Bende çıkarsa tek başıma gideceğim bakalım :)
-
Arkadaslar whatsapp grubu kuracaksaniz birbirinize yakin yerdeki yada ayni yere gidecekler icin kurmali bence cunku yuz yuze gorusup daha etkili yardimlasabilirsiniz. mesela Lucky35 arkadasimiz Virginia eyaletine yani yanima geliyor elimden geldigince yardim edecegim.bekar ve tek gidecekler egerde ingilizceniz cok az ise mutlaka yardim almalisiniz.
-
@lucky35 merhaba tebrikler hangi eyalete gitmeyi planlıyorsunu
-
Kısmet olur da çıkarsa ben de tek gideceğim.
-
@Maybeoneday Teşekkürler. Şu anda virgina düşünüyorum.siz nereye gitmeyi planliyorsunuz
-
Merhaba arkadaşlar, Washington dc ve Virginia civarına ocak ayında gelecekler varsa iletişime geçelim.
-
@fredyjones teşekkür ederim.şu an kararim Virginia.
-
merhaba ben yalnız gideceğim. hiç tanıdık da yok
-
Merhaba beyler, bende tek gitmeyi düşünüyorumda örneğin kurada kazandık diyelim, bizden ABD'de adres vermemizi istiyorlar onu vermesek vizeyi vermezler mi? Ben bir tanıdığın adresini vermek istiyorumda onada bağımlı kalmamak adına bek onun adresini verme taraftarı değilim. Bilgi verirseniz sevinirim...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum