@enisbaris Forumu incelemeden ayri basliklar olusturmamalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1478/greenkart-talihlisi-olup-abd-ye-ailece-gidememek
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@hope78 @kaantekinci ile iletişim kurun işte 2 nizde new york düşünüyorsunuz.
Doğru New York düşünen arkadaşlar var ise benimle iletişime geçebilirsiniz.
Ben de tek gideceğim 
+1 ama şimdiye kadar şehir seçmedim
bende tek gitmeyi düşünüyorum tabi çıkarsa
çıkarsa bende yalnız gitmeyi düşünüyorum.
Cikarsa eger bende tek gitmeyi düsünüyorum. Baslangic ve tek kisi icin hangi eyaleti/sehri önerebilirsiniz arkadaslar? Ben almanyadan katiliyorum GC icin.
Sanırım bende tek gideceğim.
@HPX Merhaba bol şans öncelikle.Her insanın doğrusu farklı, ama bir mesleğiniz var ise meslek ile ilgili yerler seçile bilir.Bunun dışında hayat şartları ucuz- pahalı eyaletler söz konusu, burada da demin yazdığım sizin doğrunuz hangisi ? New york mu? Houston mı ?
Bekar gelmek daha avantajli olabilir. Bir kere mobility olayi daha kolay, bir eyaletten baska birine is icin yada baska sebeblerle gidebilme daha kolay ve cabuk olabilir. Her yerde kalabilme imkanida daha yuksek olur. Evli ve cocukluysaniz, hele ilk baslarda, ha deyince hemen baska bir yerlere gidemiyorsunuz, tasinmaniz bile bir olay oluyor.
@Nothing-Man tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Evet ben Lojistik üzeri meslegimi yaptim almanyada. Meslegimin bir yükesiginide yaptim ve su an (University of applied sciences´de) okumaya basladim ilk Semesterim. Endüstri Mühendizligi Lojistik dali üzeri okuyorn um. Hayat sartlarin ucuz oldugu yer benim icin daha mantikli olur.Texas bölgesi olmasa daha iyi olur benim icin
önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim
@HPX, içinde söyledi: Bekar ve tek gidecek varmıdır?
@Nothing-Man tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Evet ben Lojistik üzeri meslegimi yaptim almanyada. Meslegimin bir yükesiginide yaptim ve su an (University of applied sciences´de) okumaya basladim ilk Semesterim. Endüstri Mühendizligi Lojistik dali üzeri okuyorn um. Hayat sartlarin ucuz oldugu yer benim icin daha mantikli olur.Texas bölgesi olmasa daha iyi olur benim icin
önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim
almanyada ausbildungmu yaptınız hocam
@Calibraturbo ausbildung yaptim ondan sonra Weiterbildung zum Logistikmeister (meslegin bir üstü iste)
EU vatandası olmadan ausbildung yapılabiliyomu yoksa siz halihazır almancımısınız
@Calibraturbo Vallah hangi vatandas olur iseniz olun, almanyada illegal degilseniz hic sikinti olmaz efendim
ama sorunuza gelince evet alman vatandasiyim, burda dogdum ve büyüdüm 
Baslıgı corbaya cevirecem ama almanya varken neden Abd sakıncası yoksa konusalım cunku bende ikisi arasında kaldım bide Kanada
@Calibraturbo olur tabikide, isterseniz chat üzeri bana yazabilirsiniz. siz nerede kaliyorsunuz ?
Arkadaşlar virginia eyaletindeki Leesburg,asburn, Fairfax,Sterling,Reston bölgelerine gelen olursa benimle iletime geçsin belki bir yardımım olur.
@HPX sektör olarak sınırsız iş potansiyeliniz var.Kentucky bulunduğu yer olarak bence sizin için uygun gibi.Sizin iş konusunda deneyiminiz varsa Linkedinden bir çok yerde iş fırsatı bula bilirsiniz.Yani NY NJ Florida LA de banliyolar da kalıp büyük firmalara da yakın olursunuz gibi.
benim gözüm ilk olarak okyanus kıyısı yerlere kayıyor ama iç bölgelerde de güzel yerler var, çok soğuk haricinde benim için okey, sizin de bir önceliğiniz vardır mevsim olarak veya başka bir etken?
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum