DV2019 bekleme odası
-
@asilcenk
Bu düşünceli davranışınız için inşallah bu sene sıra size gelir. 👍
Herkes sizin kadar düşünceli olabilse keşke ,,, -
@wwinter Katılımcı sayısı çok olması çekiliş şansında etkisi yok diye biliyorum.
-
@Erdal Katılımcı sayısı derken başvuran kişinin ailesindeki sayı ise yok. Ama eşler ayrı ayrı başvurup şansınızı ikiye katlayabilirsiniz. Yada 21 yaş altı çocuklar (18 Üstü) ayrı ayrı ailelerini de dahil ederek başvurunca şans çoğalıyor.
-
@arnblt orasi kesindir ama keşke katılanlardan biri eş olduğu tespit edilip sadece birine çıkacak şekilde olsa adil olur. Bu konuda resmi bir açıklama bilgilendirme görmedim. Düşünsenize eşlerin 2 sine de çıkıyorsa başkaların hakkını da ihlal etmiş olacaktır :( .
-
@erdal
Eşlerin ikisine de çıkabiliyor. Ben bir örnek duymuştum diğer forumların birinde. -
Herkese merhaba! Ben de yeni üye oldum.Forum gercekten cok faydalı :)
Herkese bol şans diliyorum arkadaşlar. -
@rosa8 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Herkese merhaba! Ben de yeni üye oldum.Forum gercekten cok faydalı :)
Herkese bol şans diliyorum arkadaşlar.siz de hosgeldiniz :) bol sanslar!
-
@smesut DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@erdal
Eşlerin ikisine de çıkabiliyor. Ben bir örnek duymuştum diğer forumların birinde.Bence hiç hoş ve adil değil. Sistem otomatik 2 sine çıkanlara birine indirgeyecek basit bir protokol uygulanabilir . Akıl ve vicdanen bence 1 e indirilmesi gerek zaten 1 ine çıkmış.
-
Çok saçma bir uygulama doğrusu. Kazandıysan hani o mülakat iki senede de gelse ama yine gelse teşekkür ederim @asilcenk
-
@smesut teşekkür ederim
-
Uzun zamandır sadece okumakla yetiniyordum artık bir adım atıp aranıza yeni katılmış bulunmaktayım arkadaşlar.
-
@Erdal adaletsiz bir durum degil eslerin ikisine de cikmasi diyelimki hem bana hem esime cikti benim surecimi devam ettirdik esimin surecine devam etmedik gcyide aldik ama amerikaya giris yapmadan ben öldüm o zaman nasil olacak
-
Green Card Çekilişi
Başvuru döneminin sonunda bir bilgisayar sistemi gerekli diskalifiye işlemlerini yaptıktan sonra rastgele olarak her ülkenin belirlenen kotası içerisinden seçim yapacaktır.300K başvuruyu 175-200K’ya indirip Random çekiliş yapılıyor.
-
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Uzun zamandır sadece okumakla yetiniyordum artık bir adım atıp aranıza yeni katılmış bulunmaktayım arkadaşlar.
hosgeldiniz. Surec ile ilgili su konuya goz atabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış
-
@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@Erdal adaletsiz bir durum degil eslerin ikisine de cikmasi diyelimki hem bana hem esime cikti benim surecimi devam ettirdik esimin surecine devam etmedik gcyide aldik ama amerikaya giris yapmadan ben öldüm o zaman nasil olacak
dogrudur, ayrica farkli bir ornek olarak eslerden biri red de alabilir (adli sicil kaydindan dolayi), bu durumda eger kazanan kisi red alirsa diger aile uyeleri de vize alamiyor. Fakat diger esin mulakatinda kendisi kazanan oldugu icin vize alabilir. Bu durumda izlenmesi gereken yol, vize alan esin ABD'ye goc edip diger esi icin waiver alarak ABD'ye getirmeye calismasi olur. Buna benzer bir ornek DV2017'de gerceklesmisti.
-
@wwinter DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@erdal DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@takip Tabiki 2.sine . Hosbulduk :)
Evet ben de 2.sine başvurdum çünkü ilkini unutmuştum. Sosyal medyada o kadar çok haber çıktı ki” İlk başvuru iptal, Green Card başvuruları yeniden açıldı, başvurun” diye, öyle hatırladım. Yani kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama bence daha az değil, çok daha fazla katılım olmuş olabilir bu sene. Umarım haksız çıkarım ve hepimiz talihli oluruz
Forumun trafiğini incelemek bu konuda fikir verebilir. @crazycells
-
@ehehehe formun trafiği 60-70K aralığı görülüyor yani bu sene kaç kişi başvurmuştur herkes buraya yönlenmiyordur herhalde üstadım.
-
Anladığımdan değilde maksat iş olsun :)
İlk başvuru dönemi , ikinci başvuru dönemi , 1 mayıs, yoğunluğu ayrıntılı oralarak görebilsek hangi kelime aratırılarak gelindi vs belki birşeyler çıkardı. Eldeki tek veri bu gibi.
Bu arada yanlış anlaşılmasın, alıntıladığım mesajdaki farkı hesaplamaya çalışıyorum.
-
Zaman daraldıkça heyecan artıyor. Çıkmasa da en azından kocaman bir aile gibi olduk yani bir dahaki çekilişlere yine heyecanla birlikte bekleyeceğimiz büyük bir ailemiz var.Umarım isteyen herkese çıkar ve aynı yardımlaşma ortamını daha da büyütürüz.
-
Fizik mezunuyum aynı zamanda 6 yıldır(3yılı Yurtdışı) profesyonel olarak İSG uzmanlığı yapıyorum çıkarsa USA’da Safety olarak devam ederim gibime geliyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum