DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abi senin uşaklar kaç yaşındaydı
ben ev temizliğinden yemekten anlamam yalnız :) oğlan 6 yaşında kız 13
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif ok canım teşekkür ederim☺️
kolay gelsin tekrardan kardeşim..
-
Bu ileti silindi! -
@Oktay-İbiş bak sana bir kitap önericem şimdi küçük olan için özellikle Montessori ile çocuk eğitimi turgay keskin in kitabı muhakkak okumanı tavsiye ederim abi
-
@Hyller sanada günaydın
Valla aydı gün ama ben ayamadım daha 🙈🙈🙈
-
@Oktay-İbiş bak sana bir kitap ineceğim şimdi küçük olan için özellikle onun için Montessori ile çocuk eğitimi kitabı muhakkak okumanı tavsiye ederim abi
babası okumadı oğlu okusun :) teşekkürler kardeşim. babasının okuduğu garanti belgesi yada kullanım klavuzuydu ehehehe :)
-
@Hyller dur acele etme sen yazılanları okumaya devam et bir yerde sende canlanmaya başlarsın senin bebiş vardı dimi uyandı mı
-
@Oktay-İbiş oğlan okumayacak sen okuyucan hemen oğlana atma okuma işini 🤣🤣🤣🤣
-
@Oktay-İbiş oğlan okumayacak sen okuyucan hemen oğlana atma okuma işini 🤣🤣🤣🤣
vallaha o iş beni yorar bozar delirtir :) ben bazen oğlana hikaye okurken bile içine sürekli katarım düz okumam :)
-
@Oktay-İbiş bu kitap akıcı sıkılmazsın size verdiğim ubuntu örneğide bu kitaptan dı
-
@Oktay-İbiş bu kitap akıcı sıkılmazsın size verdiğim ubuntu örneğide bu kitaptan dı
şöyle göz ucu ile bi bakarım ne var ne yok :)
-
@Oktay-İbiş Anladım sen okumayacan bu kitabı bari ben okudukça sana bir iki örnek vereyim kitaptan çocuklar için yararlı hikayelerde var sende gider çocuklara kendin okumuş gibi satarsın 🤣🤣🤣🤣 napalım bir kardeslik yapacaz artık 🤣🤣🤣🤣
-
@Oktay-İbiş Anladım sen okumayacağım Bu kitabı bari ben okudukça sana bir iki örnek vereyim kitaptan
sen çalışmıyormuydun :) bak patron felan görür mazallah emeklide olamazsın :)
-
@Oktay-İbiş çalışıyorum ama arada sizede cevap yazarım kitapta okurum eheyyy 🤣🤣🤣
-
@Oktay-İbiş çalışıyorum ama arada sizede cevap yazarım kitapta okurum eheyyy 🤣🤣🤣
tamam sen komple oku bana özet geçersin bende aklımda kaldığı kadarıyla uşaklarıma anlatırım :) kolay gelsin bu arada
-
@Oktay-İbiş sağol abi sanada kolay gelsin oturacak zaman bulama satış yapmaktan 💲💲💲
-
@Oktay-İbiş sağol abi sanada kolay gelsin oturacak zaman bulama satış yapmaktan 💲💲💲
duamı bedduamı çözemedim teşekkürler yinede :)
-
@Oktay-İbiş Tabii ki de Dual ne demek Akşama kadar boş boş oturup elim boş gitmektense akşama kadar çalışıp para ile gitmek daha iyidir
-
@Oktay-İbiş Tabii ki de Dual ne demek Akşama kadar boş boş oturup elim boş gitmektense akşama kadar çalışıp para ile gitmek daha iyidir
önceden iş yaparmıyım yapamazmıyım endişesi vardı sonra dedimki rızkı veren ALLAH o ne derse o olur.. teşekkürler kardeşim güzel dileklerin için. sende inş en kısa zamanda emekli olursun ;)
-
Bu seneyide bitirdik ya zaman ne cabuk geciyor... 4 hafta kaldi ondan sonra yeni seneye giris yapicaz :-) vallah sonumuz hayir ola... gittikce 30 a dogru yol aliyoruz 😂 icimdeki cocuk asla ölmicek ama hehehehehhe
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum