DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Anladım sen okumayacağım Bu kitabı bari ben okudukça sana bir iki örnek vereyim kitaptan
sen çalışmıyormuydun :) bak patron felan görür mazallah emeklide olamazsın :)
-
@Oktay-İbiş çalışıyorum ama arada sizede cevap yazarım kitapta okurum eheyyy 🤣🤣🤣
-
@Oktay-İbiş çalışıyorum ama arada sizede cevap yazarım kitapta okurum eheyyy 🤣🤣🤣
tamam sen komple oku bana özet geçersin bende aklımda kaldığı kadarıyla uşaklarıma anlatırım :) kolay gelsin bu arada
-
@Oktay-İbiş sağol abi sanada kolay gelsin oturacak zaman bulama satış yapmaktan 💲💲💲
-
@Oktay-İbiş sağol abi sanada kolay gelsin oturacak zaman bulama satış yapmaktan 💲💲💲
duamı bedduamı çözemedim teşekkürler yinede :)
-
@Oktay-İbiş Tabii ki de Dual ne demek Akşama kadar boş boş oturup elim boş gitmektense akşama kadar çalışıp para ile gitmek daha iyidir
-
@Oktay-İbiş Tabii ki de Dual ne demek Akşama kadar boş boş oturup elim boş gitmektense akşama kadar çalışıp para ile gitmek daha iyidir
önceden iş yaparmıyım yapamazmıyım endişesi vardı sonra dedimki rızkı veren ALLAH o ne derse o olur.. teşekkürler kardeşim güzel dileklerin için. sende inş en kısa zamanda emekli olursun ;)
-
Bu seneyide bitirdik ya zaman ne cabuk geciyor... 4 hafta kaldi ondan sonra yeni seneye giris yapicaz :-) vallah sonumuz hayir ola... gittikce 30 a dogru yol aliyoruz 😂 icimdeki cocuk asla ölmicek ama hehehehehhe
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bu seneyide bitirdik ya zaman ne cabuk geciyor... 4 hafta kaldi ondan sonra yeni seneye giris yapicaz :-) vallah sonumuz hayir ola... gittikce 30 a dogru yol aliyoruz 😂 icimdeki cocuk asla ölmicek ama hehehehehhe
Daha dur bizim içimizdeki çocuk yaşıyo daha😀
ölmez o ölmez ama içimizdeki çocuğu öldürecek insanlardan uzak durmak lazım -
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abi hani eklememişsin beni gruba üzdün oysa ki dün gece rüyamda abd deydim ve seni ziyarete geliyordum. :D
paşa ben ekleyemedim arkadaş ekliyor anlamadım neden ekleyemedim.
ne grubu bu acaba?
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abi hani eklememişsin beni gruba üzdün oysa ki dün gece rüyamda abd deydim ve seni ziyarete geliyordum. :D
ne grubu bu acaba?
whatsap bekleyenler gurubu kardeşim. :)
-
ne grubu bu acaba?
kalabalık ise nasıl katılabiliyoruz?
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Daha dur bizim içimizdeki çocuk yaşıyo daha😀
ölmez o ölmez ama içimizdeki çocuğu öldürecek insanlardan uzak durmak lazımHaklisin evet, icimizdeki cocugu öldürcek Insanlardan kacmak lazim :)
-
ne grubu bu acaba?
kalabalık ise nasıl katılabiliyoruz?
özelden bana numaranı at eklerim....
-
Allah muhabbetlerinizi arttırsın arkadaşar. Herkeze iyi günler. Iyi haftalar.
-
@ugur, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Allah muhabbetlerinizi arttırsın arkadaşar. Herkeze iyi günler. Iyi haftalar.
eyvallah kardeşim sanada....
-
nerde bu millet bizde olmasak yazmasak in cin top oynayacak herhalde :)
-
@Oktay-İbiş Hep ben mi sohbet konusu açacağım Biraz da sizden bekliyorum
-
@bidünya nerdesinnn daha iş bitmedimi 🤗🤗🤗
-
@Oktay-İbiş Hep ben mi sohbet konusu açacağım Biraz da sizden bekliyorum
vallaha ben yazar çizerimde bu sefer millet işi gücü bırakıyor sohbete dalıyor :) kimi ev işinden geri alıyor kimisi işinden vebal altına giremem ben :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum