DV2019 bekleme odası
-
zaten o numaralı kazanan olunduğu için görüyorsunuz
-
sayın @arnblt bu ay ki cut off la ilgili tahmininiz var mı acaba ?
-
"Wait and See"
-
Şaka bir yana umarım iyi bir şey olur. 22500 yukarısı
-
umarım 24k e yaklaşır.yoksa 28k maalesef ulaşamayacak. wait and see den başka yapabileceğimiz bir şey yok :D
-
https://forums.immigration.com/threads/will-nacara-be-tapped.337672/ bu linki okumanızı öneririm. Burada bir umut var ama yine de net değil.
-
Son 13 haydi hayırlısı :)
-
@hsndmn kardeş hoşgeldin :) yapmışlar mıdır çekilişi belli olmuşmudur kim kazandı diye ?
-
Bu ileti silindi! -
Bence çekiliş yapılmıştır ... artık son düzenlemeler .... son elemeler yapılıyordur... basit bir çekilişle açıklama yapılacağını sanmıyorum
-
@vecihi Hoş buldum hocam. Kanımca çekiliş (sistem kendisi random seçiyor ise) aylar öncesinde belli oldu. Bu gibi işlerde her ihtimale karşı zamanı geniş tutarlar. Ama şöyle de bir ihtimal var. Soruşturma vs. şeylerden ötürü böyle bir zaman dilimi belirlenmiş olabilir.
-
-
.............................
-
confirmation number: 2019-N0G0-meslegim-XX
resmen sen gelme demiş adamlar :) -
@serdareskici hosgeldiniz. size de bol sanslar :)
-
@huseyinkenann DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ben başvuru yağtığımda askerdim vallahi , pek şansım yok :(
ben de sonuçları öğrendiğimde askerdeydim tabi ben asteğmendim :) Gece nöbetindeydim ve site gece boş olduğundan öyle girip öğrenmiştim
-
selam herkese acaba sonuçlar ne zaman açıklanacak pc başında bekliyoruz
-
@orundas2006 15 Mayıs Akşam 19:00 gibi .
-
@vecihi 2 mayıs diye duyduk heyecan yaptık..teşekkürler.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum