@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya benimde yani birde alan birine sormuşlar 2500 dü asgari ücret gibiydi şimdi 1500 tl ve aldım gibi bişeyler demiş
ya bu trendyol indirimide azıcık fake gibi araştırmadan almayın ya tuttum tuttum kendimi açılmıyayım ihtiyacım yok diye ama dur bi yazlıklara bakayım yazın elbiseler 150 den aşşağıya olmuyor belki indirimdedir diye çok güzel bir koton elbise gördüm trendyolda dedimki bide morhipoya bakayım aynı elbise için değil dikkatimi başka bişe çekermi diye aynı elbiseye rast geldim bir yerde 91 lira trendyol morhipoda 59 dı aldım .. biraz araştırıp alında asla 1500 lira ayakkabıya vermem..
evet insanlar fena gaza geliyor aslında dediğin gibi biraz araştırıp ihtiyacın olan şeyi indirimden faydalanıp almak mantıklı da bende asla o paraları vermem
ya gerçekten millet aç halimize çok şükürde ihtiyacı olana veririm hayvan doyururum daha iyi canlılar yemeden yaşayamıyor ben 1500 tl ayakkabı giyince ayaklarıma olağanüstü birşey olmuyacak sonuçta vallahi israf ya aslında çoğu şeye ihtiyacımız yok steve jobs gibi olabiliriz adam bir kot ve kazak giyip gezdi stili hiç değişmedi dünyayı değiştirdi aza kanaat etmek lazım..
çok doğru söylüyorsun israfın lüzumu yok dünyada ne hayatlarvar açlık var yokluk var bunları bile bile insanın içine sinmiyor ben almıyorum son bir kaç yıldır gerçekten ihtiyacım olmayan şeyi almıyorum ne giyim ne ev eşyası. Çocuklarada aynı şeyi telkin ediyorum sürekli yazın annem gelmişti çıktımmı eli durmuyor kadının onuda alalım bunu da alalım amaaa aldırırmıyım hiç gerek yok