DV2021 Bekleme Odası
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar hayırlı cumalar
-
@Nicomedian4135 iyi istirahatler nöbeti devraldık😃
-
Herkese günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar, hayırlı işler, hayırlı cumalar dilerim. Rabbim cuma günü hürmetine tüm hastalara şifa dertlilere deva versin inşAllah. Cumamız mübarek dualarımız kabul olsun
-
@Oktay-İbiş amin abi
-
@dmrtkn sana whatsaptan bir isim atıcam twitter ismi. ama girince sakın ha sakin ol soğukkanlı ol. ;)
-
@Oktay-İbiş girdim abi sabah sabah deli oldum resmen
-
@dmrtkn bunlar görmediklerimizin yanında sadece görünenler :) ya görmediklerimiz duymadıklarımız bilmediklerimiz ALLAH bunların şerrinden korusun Ülkemizi amin.
-
Günaydın arkadaşlar uzun bir ara yoktum yine bir merhaba diyip kaybolurum sanırım işsizliğimi kutluyorum bu aralar :D konferanslar ve etkinliklerle doldurmaya çalışıyorum boş vakitlerimi ama istanbulda aşırı aktif değilsen ve çocuğun yoksa işsizlik berbat allahtan açık öğretimden okuyorum o bu aralar beni meşgul ediyor birde size bakayım dedim neler oldu bitti önemli bişi varmı falan :)
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar uzun bir ara yoktum yine bir merhaba diyip kaybolurum sanırım işsizliğimi kutluyorum bu aralar :D konferanslar ve etkinliklerle doldurmaya çalışıyorum boş vakitlerimi ama istanbulda aşırı aktif değilsen ve çocuğun yoksa işsizlik berbat allahtan açık öğretimden okuyorum o bu aralar beni meşgul ediyor birde size bakayım dedim neler oldu bitti önemli bişi varmı falan :)
@gizemb günaydın hoşgeldin biz beklemeye devam :)
-
Günaydınlar mutlu bir gün olsun 🍀
-
@gizemb günaydın başladınızmı aöf ye hayırlı olsun havacılıktı yanlış hatırlamıyorsam
-
günaydın forumdaşlar...herkese güzel bir gün dilerim.
-
Hayirli sabahlar herkese.. herkese güzel bir gün dilerim.. beklemeye devam 😃
-
günaydınlar herkese
-
bu mülakatta sağlık sigortası mevzuu sanırım bitmiş forumda bi yerde okuduğumda kcc konsolosluklara sigorta ile ilgili istekte bulunmayın gibi bişey yollamış diye okumuştum
-
@haymatlos_ nasıl yani unganlara kimsenin gitmesine gerek kalmamış mı oluyor yani
-
@bidünya evet evet doğru havacılık başladık bakalım fena değil dersler işimede yarar zaten işletme diyorum bakalım hayırlısı..
-
@asilelif hayır yaa mülakatta sağlık sigortası yaptıracakmısınız biliyormusunuz gibi soru geliyordu ya son zaman onun için diyorum
-
@haymatlos_ evet mahkeme yürütmeyi durdurduğu için şimdilik öyle görünüyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum