DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş akıllı çocuk bin kere maşallah

başımıza iş açmasında kapıya adam getirmesin çekemem vallaha

-
@Oktay-İbiş benim üç yaşındaki kız arabadan indik bir arkadaşın yayına araba çalışmıyor anahtar üstünde bizimki kontağı bir çalıştırdı 4 kisi birden arabaya nasıl atladık bilemedik arabada tek başına arabada yokuş aşağıya
-
-
@Oktay-İbiş benim üç yaşındaki kız arabadan indik bir arkadaşın yayına araba çalışmıyor anahtar üstünde bizimki kontağı bir çalıştırdı 4 kisi birden arabaya nasıl atladık bilemedik arabada tek başına arabada yokuş aşağıya
bizde onu aybukede yasadık arkadaşla beni sıkıştırıyordu duvara verilmiş sadakamız vardı ama suç bendeydi

-
@Oktay-İbiş bizde hiç tahmin etmedik kontağı çevireceğini ama bize ders oldu
-
@Nothing-Man hadi biz iyi kötü yolun yarısına geldik senin halin ne olacak acaba
çocuk beziydi mamasıydı abbooo daha sayayımmı selçuk 
-
Delaware'de 16 yasinda ehliyet alabiliyorlar. Benim oglum henuz 10 yasinda ve simdiden gun sayiyor.
Dedesi gecen yaz TR'de bos bir yolda bizden habersiz biraz kullanmasina izin vermis, simdi bize ben surmeyi biliyorum, birazda ben kullanayim diye soyleniyor. -
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Delaware'de 16 yasinda ehliyet alabiliyorlar. Benim oglum henuz 10 yasinda ve simdiden gun sayiyor.
Dedesi gecen yaz TR'de bos bir yolda bizden habersiz biraz kullanmasina izin vermis, simdi bize ben surmeyi biliyorum, birazda ben kullanayim diye soyleniyor.ufak ufak alıştırın merak etmesinden iyidir en azından sizin gözetiminde olur. yoksa merak ederse gizli gizli süremeye kalkar ki o daha kötü olabilir.
-
Allah korumuş çocuklar beter dikkat etmk lazım
-
@Oktay-İbiş Evet sanirim yavas yavas hazirlanmaliyiz...
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Allah korumuş çocuklar beter dikkat etmk lazım
Aynen sağ gösterip sol vuruyorlar
-
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Evet sanirim yavas yavas hazirlanmaliyiz...
doğru bir karar

-
@Oktay-İbiş teşekkür ederim iletiyorum
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş teşekkür ederim iletiyorum
rica ederim kardeşim tek lafın yeter

-
@Oktay-İbiş @ayvalik10 @Nothing-Man hocalarımız telegram grubu bizleri de ekler misiniz
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş @ayvalik10 @Nothing-Man hocalarımız telegram grubu bizleri de ekler misiniz
@Nothing-Man sizi ekleyecek kendisine özel mesaj atarsanız iletişime geçicek sizle.
-
@asilelif Bekarım
Ama baya bilgi sahibiyim şuan sağolun
her şey çocuklar için zaten, onların geleceği 
-
@bidünya arada iyi kızdınız bize. meslektaşız desene.

-
@Nothing-Man, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif Bekarım
Ama baya bilgi sahibiyim şuan sağolun
her şey çocuklar için zaten, onların geleceği 
Günü gelince lazım olur bilgiler. Forumda ablalar abiler vardı dediydi dersin

-
Ben üniversite ögrencisi olarak katildim GC lottery‘ye. Secilme esnasinda acaba problem olurmu sizce? Yas 25, calisma deneyimi ve sertifikalar hepsi mevcuttur ve Bekarim. Budget, yeni hayata baslamak icin falan soruyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum