DV2021 Bekleme Odası
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş bey DV2021 talihlileri olarak bir WhatsApp grubunuz varmı? Yada başka bir platformda grup mevcut mu?
Katılım için ne yapılması gerekiyor, forum kullanıcılarından bir arkadaş benimle iletişime geçti, size mi yönlendirmemiz lazım?geleni kabul ediyoruz kardeşim @ayvalik10 ve @Nothing-Man selçuğa mesaj atarlarsa guruba eklerler kardeşim.
-
@Oktay-İbiş aynı yaşta evlenmişiz ben çocuğu geç kucağa alınca normal
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş wooowww çikolatalı sütler falan ooo sana gitmeden gelin gelecek herhalde
hiç şaşırmam :) ama daha dede olucak yaşa gelmedim ben 18 im hala :)
-
@Oktay-İbiş whatsap grubumuz mu var 2021 olarak
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş eeee gülü seven dikenine katlanır 🤣
abim dikenler diken değil artı raptiye oldu :)
-
@Oktay-İbiş whatsap grubumuz mu var 2021 olarak
evet kardeşim whatsap gurubu kurduk gelmek istersen @ayvalik10 ve @Nothing-Man e mesaj atman yeterli eklerler.
-
@Oktay-İbiş Daha dur şimdi Çikolatalı sütle kurtarıyorsun ileride bunun cafe parası var sinema parası varrr sevgililer günü hediyesi parası varrrr var da var 🤣
-
@Oktay-İbiş Daha dur şimdi Çikolatalı sütle kurtarıyorsun ileride bunun cafe parası var sinema parası varrr sevgililer günü hediyesi parası varrrr var da var 🤣
dedesinden pickabı babaannesinden arabayı bendende arabayı istiyor şimdiden ha birde depoyu fulle cebinede harçlık koyacakmışız nereye gidiceksin diyorum orasını ben bilirim diyor.
-
@Oktay-İbiş benim yiğen istiyor anahtarı ver diye 3 yaşında sıpa 😂
-
@Oktay-İbiş benim yiğen istiyor anahtarı ver diye 3 yaşında sıpa 😂
inanırım kardeşim benim oğlan arabayı çalıştırıyor bana diyor D ye çek gaz fren gösteriyor. zamane çocukları işte :)
-
@Oktay-İbiş akıllı çocuk bin kere maşallah 🤣
-
@Oktay-İbiş akıllı çocuk bin kere maşallah 🤣
başımıza iş açmasında kapıya adam getirmesin çekemem vallaha :)
-
@Oktay-İbiş benim üç yaşındaki kız arabadan indik bir arkadaşın yayına araba çalışmıyor anahtar üstünde bizimki kontağı bir çalıştırdı 4 kisi birden arabaya nasıl atladık bilemedik arabada tek başına arabada yokuş aşağıya
-
@Nothing-Man :D :D
-
@Oktay-İbiş benim üç yaşındaki kız arabadan indik bir arkadaşın yayına araba çalışmıyor anahtar üstünde bizimki kontağı bir çalıştırdı 4 kisi birden arabaya nasıl atladık bilemedik arabada tek başına arabada yokuş aşağıya
bizde onu aybukede yasadık arkadaşla beni sıkıştırıyordu duvara verilmiş sadakamız vardı ama suç bendeydi :)
-
@Oktay-İbiş bizde hiç tahmin etmedik kontağı çevireceğini ama bize ders oldu
-
@Nothing-Man hadi biz iyi kötü yolun yarısına geldik senin halin ne olacak acaba :) çocuk beziydi mamasıydı abbooo daha sayayımmı selçuk :)
-
Delaware'de 16 yasinda ehliyet alabiliyorlar. Benim oglum henuz 10 yasinda ve simdiden gun sayiyor.
Dedesi gecen yaz TR'de bos bir yolda bizden habersiz biraz kullanmasina izin vermis, simdi bize ben surmeyi biliyorum, birazda ben kullanayim diye soyleniyor. -
@MySea, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Delaware'de 16 yasinda ehliyet alabiliyorlar. Benim oglum henuz 10 yasinda ve simdiden gun sayiyor.
Dedesi gecen yaz TR'de bos bir yolda bizden habersiz biraz kullanmasina izin vermis, simdi bize ben surmeyi biliyorum, birazda ben kullanayim diye soyleniyor.ufak ufak alıştırın merak etmesinden iyidir en azından sizin gözetiminde olur. yoksa merak ederse gizli gizli süremeye kalkar ki o daha kötü olabilir.
-
@Oktay-İbiş bizde hiç tahmin etmedik kontağı çevireceğini ama bize ders oldu
Allah korumuş çocuklar beter dikkat etmk lazım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum