DV2021 Bekleme Odası
-
@Mrfirat Hicbirseyinizi satmayin lutfen, baska bir arkadas icin yaptigim yorumda kendi tecrubemi yazdim . Detaylari oradan okuyabilirsiniz.
-
@balcinerb teşekkürler warehouse order picker pallet jack forklift operator certification nasıl alınır hakkında bilgileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya son zamanlarda ingilizce mülakat şansı arttırır diyorlar ya ondan dedi @Hyller hanım yoksa mecburiyet yok bildiğim kadarıyla
Evet aynen o yüzden söylemiştim @haymatlos_
-
@Mrfirat Araştıracagım ama en basitinden Walmart’ta calısırsanız birde elektrikli palletjack kullanacagınız bir departmanda calısacaksanız, size egıtımını veriyorlar veya aldırıyorlar. Ama kuzenim burada havalimanı kargo bölümünde çalısıyordu ondan öğrenip detayları paylaşacagım.
-
@balcinerb bu arada günaydın size kolay gelsin (malum gün yeni başlıyor sizde)
-
@balcinerb Size bir şey sormak istiyorum. Diyelim ki bankada yeterli rakamı gösteremedik ve ABD'de bir arkadaşımızı sponsor gösterdik muhtemelen red alırız değil mi? En azından akraba olmasını isteyecekleridr diye tahmin ediyorum bu kişinin.
-
Bu ileti silindi! -
@Mrfirat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@balcinerb teşekkürler warehouse order picker pallet jack forklift operator certification nasıl alınır hakkında bilgileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
profosyonel kullanıyormusun Forklifti ? eğer yapabiliyorsan paletli iş makinası ekskavator , kepçe , silindir , greyder , dozer ,jcb bu saydıklarımdan herhangi birini kullanabiliyorsan senin için çok güzel olur. dün konuştuğum oradan yaşayan Newyork,ta bir arkadaş hafriyat işinde 15k ,ya yakın maaş rahatlıkla alabilirsin dedi. benim mesleğim operatörlük yukarıda saydığım makinaların tamamını kullanıyorum eğer aklında böyle bir şey varsa bence bu saydığım makinalara yönelebilirsin.
-
@Oktay-İbiş evet japon otomotiv firmasında çalışıyorum el terminali şarzlı transpaletler forklift barkodlama etiletleme raflama sap sistemi hepsini aktif olarak kullanıyorum
-
@Oktay-İbiş evet japon otomotiv firmasında çalışıyorum el terminali şarzlı transpaletler forklift barkodlama etiletleme raflama sap sistemi hepsini aktif olarak kullanıyorum
siz tuzlada idiniz işyerinizde Şekerpınarda sanırım ya honda yada toyotetsu dur :)
-
@Oktay-İbiş çok yaklaştınız o firmalarada satışımız var toyotoyada neyse firma ismi vermek doğru olmaz :) toyota fabrikası nerdeyse bu firmada orada abd de 5 eyalette fabrikası var müdürle görüştüm dedi çıkarsa transferini ben yaparım oradaki fabrikaların birine :)
-
@Oktay-İbiş çok yaklaştınız o firmalarada satışımız var toyotoyada neyse firma ismi vermek doğru olmaz :) toyota fabrikası nerdeyse bu firmada orada abd de 5 eyalette fabrikası var müdürle görüştüm dedi çıkarsa transferini ben yaparım oradaki fabrikaların birine :)
hakkınızda hayırlısı kardeşim :)
-
@Mrfirat vaktiyle gireydim bi fabrikaya (ne işim var muhasebeyle falan) :)
-
@haymatlos_ yoo ben bunlardan bişey beklemem zaten chicago da fabrikaları yok :)
-
@Mrfirat chicago olmasın başka yer olur 50 eyaletten beğeneceğin vardır
-
@haymatlos_ benim mesleğimle ilgili en çok iş ve en çok rağbet bu şehirde var 25 $ a kadar çıkıyor saat ücretleri chicago nun 15-20 mil uzağında arlington heights ve mount prospect bölgeleri kiraları uygun ve suç oranı düşük yeri geliyor uber kazancı günlük 500 $ buluyor çok hareketli ve canlı bir yer.
-
@haymatlos_ Tesekkurler.
-
@this-time89 Size sponsor olacak kisinin akraba bagi olmasi gerektigi konusunda kesin bir bilgim yok ama buradaki arkadaslarimizin bir yakini arkadas sponsorlugu ile geldi diye biliyorum.
-
Cümleten günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
Selamun aleyküm cümleten günaydın sabah şerifleriniz hayr ola şerler def ola. dertlilere deva hastalara şifa versin hanelerimiz huzur işlerimiz bereketli ola malum havalar soğudu ALLAH dışarıda kalan evsiz biçare mazlum gariban insanların yardımcısı olsun. ALLAH Milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum