kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
İngilizce şansı arttıyosa daha mantıklı zor bir cümle yoktur zaten nerede yaşıcan nereye gidicen ne yapıcan bende ingilizce yaparım yüksek ihtimal temelim var yurtdışından
-
Selamlar herekse. Iyi haftalariniz olsun
️ -
Şu ana kadar mülakatlarda sponsor gösterip ve bu sponsor da akrabası değil de bir arkadaşı olan kişilerden karıt alanların oranı yüksek mi? Muhtemelen düşüktür diye tahmin ediyorum.
-
Girisi ingilizce yapar turkce yapmayi isterim o kadar sorun olacagini dusunmuyorum. Ha olur da adam bana madem ingilizce biliyorsun neden konusmuyorsun derse koptugumun resmidir, diyecegim sonrasinda etegimdeki taslari dokerim valla girisirim ingilizceyle

-
Zaten bende kazanırsam ingilizceye asılırım gece gündüz mülakatı ingilizce yapacak seviyeye rahat gelebilirim
-
@this-time89 pahalı bir eyalete gitmeyecekseniz sponsora gerek olmuyor.
-
@cek hayir su rakamlar arasinda degeri vardir, 0-3 ay arasinda satilmak istenirse su fiyata satili, 3-6 ay arasi su rakama satilabilir gibi bir rakamdi raporun icerigi.
-
@Mrfirat kast ettiğim bankada gösterilmesi gereken rakam yerine sponsordu. çünkü bildiğim kadarıyla bankadaki gösterilmes gereken parayı ister pahalı ister uygun bir eyalete git her durumda istiyorlar.
-
@this-time89 valla ben varı yoğu satıp göstericem zaten böyle bir şans insanın başına ömründe bi defa gelir kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mülakat bu işin son aşaması şansa yer bırakılmayacak kanaatindeyim. Babamın arabaları evi üstüme alır onu gösteririm kredi çekerim hanımın altınları satarım evi satarım görevliye soru soracak fırsat bırakmam.
-
@Mrfirat haklısınız aslına bakarsanız ama bilgi olması açısından sordum. sonuçta her türlü duruma hazırlık olmalıyız ve fazla bilgi zarar vermez. ne olur ne olmaz

-
Bekleme odasi konu basligi altinda bircok farkli ve yararli konu okuyup faydalanan biri olarak kisaca sundan bahsetmek istiyorum . Diyelim ki kazandiniz (Insallah), buraya geldiniz ssn,ehliyet vs 2 ay icinde tamamladiniz. Walmart,Aldi,TjMax ten birine baslangic icin girdiniz. Amerikan ordusunun Ulusal muhafizlarinda calisabilme sansiniz da oldugu aklinizin bir kosesinde olsun. Benefitleri gercekten efsane , dun bir musterim 9 yil once imza attiginda 10bin dolarlik cek aldigindan da bahsetti ama guncel rakamin ne kadar oldugunu bilmedigini soyledi. Baslangicta 3 yillik sozlesme imzaliyorsunuz, ayda bir haftasonu ve yaz boyunca iki hafta boyunca oradaki egitim ,is vs kisacasi yoklamalara katilmaniz bekleniyor. Siz bu sure zarfinda sivil isinizi yapmaya devam ediyorsunuz. Ben detaylari ogrendikce sizlerle buradan paylasacagim ama kendinizde arastirabilmeniz icin size asagiya link birakiyorum.
-
@Mrfirat Hicbirseyinizi satmayin lutfen, baska bir arkadas icin yaptigim yorumda kendi tecrubemi yazdim . Detaylari oradan okuyabilirsiniz.
-
@balcinerb teşekkürler warehouse order picker pallet jack forklift operator certification nasıl alınır hakkında bilgileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya son zamanlarda ingilizce mülakat şansı arttırır diyorlar ya ondan dedi @Hyller hanım yoksa mecburiyet yok bildiğim kadarıyla
Evet aynen o yüzden söylemiştim @haymatlos_
-
@Mrfirat Araştıracagım ama en basitinden Walmart’ta calısırsanız birde elektrikli palletjack kullanacagınız bir departmanda calısacaksanız, size egıtımını veriyorlar veya aldırıyorlar. Ama kuzenim burada havalimanı kargo bölümünde çalısıyordu ondan öğrenip detayları paylaşacagım.
-
@balcinerb bu arada günaydın size kolay gelsin (malum gün yeni başlıyor sizde)
-
@balcinerb Size bir şey sormak istiyorum. Diyelim ki bankada yeterli rakamı gösteremedik ve ABD'de bir arkadaşımızı sponsor gösterdik muhtemelen red alırız değil mi? En azından akraba olmasını isteyecekleridr diye tahmin ediyorum bu kişinin.
-
Bu ileti silindi! -
@Mrfirat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@balcinerb teşekkürler warehouse order picker pallet jack forklift operator certification nasıl alınır hakkında bilgileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim
profosyonel kullanıyormusun Forklifti ? eğer yapabiliyorsan paletli iş makinası ekskavator , kepçe , silindir , greyder , dozer ,jcb bu saydıklarımdan herhangi birini kullanabiliyorsan senin için çok güzel olur. dün konuştuğum oradan yaşayan Newyork,ta bir arkadaş hafriyat işinde 15k ,ya yakın maaş rahatlıkla alabilirsin dedi. benim mesleğim operatörlük yukarıda saydığım makinaların tamamını kullanıyorum eğer aklında böyle bir şey varsa bence bu saydığım makinalara yönelebilirsin.
-
@Oktay-İbiş evet japon otomotiv firmasında çalışıyorum el terminali şarzlı transpaletler forklift barkodlama etiletleme raflama sap sistemi hepsini aktif olarak kullanıyorum
Benzer Başlıklar
110
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k