@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş bir de eşimde migros hastalığı var. Amerikaya gidersek oradaki market çeşitliliğinden kesin obez oluruz diyorum
en sonunda da iflas ederiz.
bazen arkadaşlar diyorki markette her şey var neden yemiyorsun diye dikkatimi çekmiyor diyorum
yani belkide insanın gözü doyuyor her gün aynı şeyleri görünce benim olmazsa olmazım et ve mangal diğerleri 2 ci 3cü planda kalıyor 
Doğru söylüyorsun abi sürekli içinde olunca insanın göresi gelmiyor. Aynı benim eşimde mangal delisidir. Kendi özel soslarını yapar bir gün önceden. En favori etkinliğimiz mangaldır
yapsın yedirsin adam deli oluyor. Ama bir de bana sor. Eve gelince o pisliği temizlemek hiç hoş olmuyor da katlanıyoruz işte adamcağız sevdiği iki şey var balık tutmak mangal yapmak
balık konusunda bizim kayınpeder. adam balık hastası hiç unutmam ilk evlendiğimizde 1 haftalık felan akşam oldu dediki oğlum kalk hadi gidiyoruz hayırdır nereye felanda diyemedim taze damadız daha
neyse bindik arabaya gidiyoruz girdik orman yoluna kendi kendime lan bu adam seni kesmeyemi götürüyor felan kafamda kuruyorum
neyse arabadan indik başladık ormanın içinde yürümeye bir baktım ileride ateş felan var meğer adamı arkadaşları çağırmış nehirde balık tutuyorlar yemeye gelmişiz
her gittiğimde Akyazıya hemen oğlum hadi balığa diyor ben hemen et felan alıyorum belki tutamaz diye
semaveri yakıp mangalıda hazırlayıp yavaş yavaş etleri yatırıyorum mangala. balıkta çıkarsa onuda ekmeksiz götrüyoruz