DV2021 Bekleme Odası
-
selamun aleyküm cümleten günaydın günaydın sabah şerifleriniz hayr ola şerler def ola hanelerimiz huzurlu işlerimiz bereketli ola. herkese hayırlı işler bol kazançlar.
-
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
-
günaydın herkese mutluluk veren insanlar istediğimiz topraklardakilere de iyi geceler diyeyim :)
-
Herkese güzel problemsiz stressiz bir gün dilerim.🙏
-
sabah sabah twitter,a gireyim dedim birde ne göreyim amanın koskoca adam atari oynuyor çocuklar gibi. :zany_face:
-
Günaydın arkadaşlar, hepinize güzel bir gün diliyorum. Çalışanlara kolay gelsin hayırlı işler bol kazançlar olsun.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar, hepinize güzel bir gün diliyorum. Çalışanlara kolay gelsin hayırlı işler bol kazançlar olsun.
amin kardeşim bilmukabele.
-
@Oktay-İbiş 🤣Oktay bey bende oynuyorum fırsat buldukca.iyi bir stres atma aracı.tavsiye ederim 😊
-
@Arden, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş 🤣Oktay bey bende oynuyorum fırsat buldukca.iyi bir stres atma aracı.tavsiye ederim 😊
bu farklı bir atari kardeşim para yiyen cinsinden :) oynayan kişide sözde muhafazakar ve partinin vekili ;)
-
@Oktay-İbiş ahh ah .onlara söyleyecek söz bulamıyorum.onların muhafazakarlıkları sadece ekranda
-
@Oktay-İbiş ahh ah .onlara söyleyecek söz bulamıyorum.onların muhafazakarlıkları sadece ekranda
sadece derin bir offf çekiyorum içimden :)
-
@Oktay-İbiş muhafazakarlarda günah işler işliyorlarda.
-
@Oktay-İbiş sizde çocuk gibi oynuyor yazınca işin negatif kısmına uyanamadım😊 dedim benim gbi oyun manyakları her yerde
-
@Oktay-İbiş sizde çocuk gibi oynuyor yazınca işin negatif kısmına uyanamadım😊 dedim benim gbi oyun manyakları her yerde
malum cümle ile başlasam siyasi söylem olur. sizde haklısınız nerden bilebilirdinizki :) yoksa bizim zamanımızdaki atari ler olsa can kurban ;)
-
Bizi de alın lütfen :( Bu arada bende de yaş 35 yolun yarısında karar verdim artık İstanbul aşkımın bitmesi gerektiğine :)
-
yani mangala bizi de alın demek istedim.
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
yani mangala bizi de alın demek istedim.
:) inşallah kardeşim ;)
-
Dün bir haber vardı greencard a zam yapılacağına dair :( Hayırlısı olsun bir gidelim de 🙏
@kivo bugün videonuzu izledik. Merak ediyoruz balon festivali ne gittiniz mi 😁
-
Evet bugünku konuyuda ben sorayım o zaman olurda çıkarda giderseniz almak istediğiniz kesin şu arabayı alırım dediğiniz araba varmi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum