DV2021 Bekleme Odası
-
@MuradVURAL Avrupayı gezmeyi seviyorum ama yaşayamam orada sanırım. Kanada soğuk orada da yaşayamam. Amerika iyidir
Geçenlerde eşim iş vizesine bakalım diyordu ama onunla uğraşacak halimiz yok şu ara. Şimdilik greencard beklemeye devam diyorum ben. Olmazsa da buralarda devam mecburen.. -
Cümleten ömrünüz uzun
geceniz mübarek olsun
-
@erdem9 beden eğitimi öğretmenliği için youtube da Ahmet Serdar Eker i takip edebilir, instagram üzerinden soru sorabilirsiniz, ama benim anladığım kadarıyla Amerika'da gelir olarak çok popüler değil öğretmenlik
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Soruyu sordum ama yazamadım..
Aslında aklıma yatan Boston.. Yani çocuklarımı Boston da büyütmekten daha güzel bir hayal olabilir mi bilmiyorum ama anacım çok soğuk, işte ben ona gelemem.. O yüzden bendeki o muazzam kaliteli Boston algısını mecburen bir kenara bırakıyorum..
Onun haricinde neresi olursa okeyim denilebilir ya, ama bol yeşili olsun, mümkünse okyanusa ulaşılabilir olsun, mümkünse az hispanik olsun, çok medeniyet olsun, 4mevsim fena olmaz, İstanbul a alışmışız o yüzden dağın başı ovanın ortası da olmasın, aktivitesi bol olsun, olsun da olsun

Banliyö benim hayalim aslında, yani downtowna yakın bir banliyö fena olmaz..
Son zamanlarda ilgimi virginia ve nc çekiyor. Ha araştırmaya vaktim var mı, malesef..
Onun haricinde tabiki ekmek neredeyse biz orada olacağız eğer kazanırsak.. Eşimin çalıştığı amerikan firmalarından birtanesinin kariyer sitesindeki ilanlarına bakayım dedim. Büyük firmalar tabi, bir tanesinin 30dan fazla eyalette 1460tan fazla ilanı vardı

Hey maşallah dedim, belli mi olur belki gitmeden iş ve memleket buluruz kendimize, kısmet herşey..hayali de güzel, bence kendisi daha güzel olur 
Ohh oh işi gücü ayarlarsanız kaymaklı kadayıf olur valla
Umarım gönlünüze göre olur herşey -
@bidünya amiinn hepimiz için hayırlısı olsun, çıksın da bir hele

-
@aysegul, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya amiinn hepimiz için hayırlısı olsun, çıksın da bir hele

Amiin inşallah, öyle ya hele bir çıksın da
️ -
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ teşekkür ederim ama bugün grupça ne öğrendik grubun ablası benim. Teyze diyeni döverim

-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş Allah herkese sağlıklı sihhatli uzun yillar nasip etsin insallah görürsün kardeşim niye görmeyesin. Ama teyze demiyeydin iyiydi

amin ablacım

-
selamun aleyküm cümleten günaydın günaydın sabah şerifleriniz hayr ola şerler def ola hanelerimiz huzurlu işlerimiz bereketli ola. herkese hayırlı işler bol kazançlar.
-
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar
-
günaydın herkese mutluluk veren insanlar istediğimiz topraklardakilere de iyi geceler diyeyim

-
Herkese güzel problemsiz stressiz bir gün dilerim.

-
sabah sabah twitter,a gireyim dedim birde ne göreyim amanın koskoca adam atari oynuyor çocuklar gibi.

-
Günaydın arkadaşlar, hepinize güzel bir gün diliyorum. Çalışanlara kolay gelsin hayırlı işler bol kazançlar olsun.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar, hepinize güzel bir gün diliyorum. Çalışanlara kolay gelsin hayırlı işler bol kazançlar olsun.
amin kardeşim bilmukabele.
-
@Oktay-İbiş
Oktay bey bende oynuyorum fırsat buldukca.iyi bir stres atma aracı.tavsiye ederim 
-
@Arden, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş
Oktay bey bende oynuyorum fırsat buldukca.iyi bir stres atma aracı.tavsiye ederim 
bu farklı bir atari kardeşim para yiyen cinsinden
oynayan kişide sözde muhafazakar ve partinin vekili 
-
@Oktay-İbiş ahh ah .onlara söyleyecek söz bulamıyorum.onların muhafazakarlıkları sadece ekranda
-
@Arden, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş ahh ah .onlara söyleyecek söz bulamıyorum.onların muhafazakarlıkları sadece ekranda
sadece derin bir offf çekiyorum içimden

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum