80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
-
@aysegul, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@Oktay-İbiş 30 yıllık vazgeçilmezim, en son 2 gün önce yaptım ayıptır söylemesi, kocadım kocayacağım hala leblebi tozu yapar yerim 😂😂
sürekli boğulmamıza rağmen deli gibi alır tıkanırdık ama yinede geri kalmazdık :) bizim gibisini kimse yaşamadı çocukluk olarak ;)
-
@aysegul, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
@Oktay-İbiş artık tombi ismiyle yok, ama fıstıklı cips gibi birşey olarak satılıyor cips markalarının çoğunda var ama ben hala rafta görünce aaa tombi varmış alalım deyip atıyorum sepete 😁
o eski lezzetler nerde şimdi her şey yapay suni olmuş....
-
Fotoğrafları görünce sesli güldüm özellikle anten mevzusuna🤣🤣🤣 her birinden bin tane anı yazılabilir. Ne güzeldi o yıllarda çocuk olmak.....
-
........
-
nostalji olsun :)
-
-
çok eskilerden bir video buldum eski oturduğum yani çocukluğumun geçtiği yer Pendik / Kaynarca videonun 9.20 saniyesinden itibaren bizim caddeyi gösteriyor hatta orada sol tarafta yıkık gibi olan yer eski açık hava sineması görünce gerçekten hüzünlendim.
https://www.youtube.com/watch?v=Uc_fGAWP1vw -
çok güzel paylaşımlar olmuş.ellerinize sağlık. vay be hüzünlendim. (ekim 1980)
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
çok güzel paylaşımlar olmuş.ellerinize sağlık. vay be hüzünlendim. (ekim 1980)
teşekkürler kardeşim elimizden geldiğince katkıda bulunuyoruz...
-
@gokcell, içinde söyledi: 80 lerde Çocuk olmak 90 larda Genç olmak
Kurstayken bir gun hocamiz "INTERNET" den bahsetti. Tabii pek anlamadik. Sonra mudurun odasinda bir demo yaptilar. Sanirim Bir Linux bilgisayari vardi. Orda terminal uzerinde bir chat programi gibi bir sey vardi ama cok basic. Dediler ki simdi Amerikadaki bir universitede filanca hocamizla yazisacagiz anlik olarak dediler. Ve baktik burdan sorular soruyorlar, bilgisayarda cevap veriyor. Once bilgisayar cevap veriyor sandim, ama sonra anladim ki orda bir insan var. Interneti ilk gordugum andi....
90li yillarin basinda EARN sistemi vardi. Bazi universitelerde ODTU, Bogazici, DAU gibi. Aslinda simdiki internetin daha ilkel sekliydi ve sadece bazi ulkelerdeki universiteler arasindaydi. Biz genelde Almanya, Avusturya, Hollanda, ABD, Kanada, Israil gibi ulkelerdeki universitelilerle bu sistem uzerinden yazisiyorduk. Hatta ileriki yillarda bu sistem uzerinden tanisdigim hem Avusturya'dan hemde Israil'den iki arkadasim Turkiye'de beni ziyaret etmislerdi ve misafirim olmuslardi. Bende yillar sonra Almanya'da yine bu sistem uzerinden tanidigim bir arkadasla bir araya gelmistim....
-
........
-
@gokcell doğu akdeniz üniversitesi sanırım (kıbrıs)
-
@önder-çalışkan Dogru tahmin.
-
@gokcell Dogu Akdeniz, KKTC
-
........
-
@gokcell Hangi bolum ve yil?
-
........
-
Ben 92 mezunuyum, benimkide computer :)
-
........
-
Unuttum hepsini ama bir tek hatirladigim Senol adinda 28-30 yaslarinda genc bir hoca vardi, bazi programlama ve database derslerine giriyordu. Hatta genc birde assistani vardi (adi sanirim Baris idi), aksamlari computer lab'da assistani ile calisirlardi, bende yanlarinda takilirdim, computer kullanmak icin, cogu aksam disaridan yemek getirip icerdik de beraber...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum