DV2020 bekleme odası
-
@redsat2000 İlginiz için çok teşekkür ederim. Sizinde belirttiğiniz gibi zorlamadan üzerine gitmeden akışına bıraktım bu durumu. Zamanımız çok nasıl olsa. Muhakkak başınızı ağrıtacağım. Görüşmek üzere. Selamlar...
-
@redsat2000 Merhabalar, emin olmak için size sormak istediğim bir şey var. Green Card talihlisi olduğumu öğrendikten sonra Ekim ayında eşimle evlenmeye karar verdik. Muhtemelen de Aralık ayında mülakatımız olacak. Bildiğim kadarıyla görüşmeye gitmeden önce onun için de sağlık raporu, mülakat ödemesi ve USCIS için de ödeme yapmam gerekiyordu. Fakat yukarıda bunları sadece talihlinin yapmasını söylemişsiniz. Bu konuyla ilgili kesinlik nedir acaba? @crazycells
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz sen bence yanlış yeri okudun yada yanlış anladın evlendikten sonra eşini sen Türkiye de bırakacaksan evet doğru yazdığın ama eşinle birlikte gideceksen ikiniz birlikte yapacaksanız her şeyi ayrıca evlilikle ilgili evrakları güncellemeyi unutma en basitinden sen bekardın şimdi evli oldun. @redsat2000 amerikaya eşini götürmedi ondan TEK SADECE SEN isen olur sen yanlış anladın
-
@ayvalik10 Teşekkürler hocam, muhtemelen yanlış anlaşılan bir yer olmuş:)
-
@Muhammed-Eyüp-Yavuz, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@redsat2000 Merhabalar, emin olmak için size sormak istediğim bir şey var. Green Card talihlisi olduğumu öğrendikten sonra Ekim ayında eşimle evlenmeye karar verdik. Muhtemelen de Aralık ayında mülakatımız olacak. Bildiğim kadarıyla görüşmeye gitmeden önce onun için de sağlık raporu, mülakat ödemesi ve USCIS için de ödeme yapmam gerekiyordu. Fakat yukarıda bunları sadece talihlinin yapmasını söylemişsiniz. Bu konuyla ilgili kesinlik nedir acaba? @crazycells
Ailede Green Card almak isteyen herkesin ayri ayri yapmasi gerekiyor bu islemleri.
-
Evrak meili neden cıbak gibi kesildi bir bilen varmı
-
@nfs741 15 kasımda bülten açıklanacak current olacak numaralar ayarlanıyor ondan
-
Evrak onay meili icin dedim
-
@nfs741 current olacak kişilere evrak maili gelir ondan sonra sen evrakları gönderirsin sonra onay maili alırlar ondan onay maili kimseye gelmez bu aralar sen işleyiş hakkında bilgin yok galiba
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2020 bekleme odası
@nfs741 current olacak kişilere evrak maili gelir ondan sonra sen evrakları gönderirsin sonra onay maili alırlar ondan onay maili kimseye gelmez bu aralar sen işleyiş hakkında bilgin yok galiba
uslubunuzu yumusatmalisiniz. son kismi yazmaniza gerek yok, o 6 kelimeyi yazmadan da cevabi gonderebilirsiniz.
-
2020eu27xxx sıra numaram ve 4 hafta önce evraklarım benden istendi ve 2 gün içerisinde yolladım. Bu evrakların benden istenmesi benim numaramın ileri ki dönemlerde current olacağı anlamına mı geliyor yani?
-
@ayvalik10 current olucak kişilere mail gelir derken, mail almış kişilerin mülakat tarihi alması kesinleşmiş mi oluyor yani ?
-
@crazycells Teşekkür ederim:)
-
@oktayusa kasım ayının 15 nde current olacak kişilerin numaraları belli olacak. Mesela 10k diyelim. Şimdi 8.600 ile 10 k arasındaki kişilerin numaraları current olması demek artık onlara mülakat tarihi gelecek demektir. Bu current olan numara sahiplerine eğer geçmişte evrak maili gelmedi ise işte bu bültenden sonra onlara evraklarını göndermeleri için evrak maili gelecek. Daha sonra evraklarını alan kcc onlara ok alındı maili gönderecek. Daha sonra da mülakat tarihi belli olacak. Mülakat tarihi kesinleşmesi için evrak mailine cevap verip ok alındı maili gelmesi lazım. Mülakat tarihin belli olduktan sonra da sen ais kaydı olan posta şubesini ve ungan sağlık muayenesi için randevu alıyorsun.
-
@ayvalik10 bizim gibi 50k larda olanların şansı nedir. bu sürece göre bize sıra gelir mi, gelirse hangi aylarda gelir sizce ?
-
@oktayusa geçen sene 70k olana da sıra geldi 60k olana da 80k olana da ondan hiçbir zaman kesin olumsuz olarak düşünme. hangi ay bize gelir bu sorunun cevabını şubat ayında cevaplarız
-
@ayvalik10 geçen sene 26.500 de current olmadı mı? 80 K olana nasıl sıra geldi?
-
@ayvalik10 teşekkürler
-
@crazycells bu konuda bir forum üyesi olarak ben de şikayetçiyim.
-
@Yetisbey1903 current olmak ne demek bu rakamdan sonraki tüm numaralar şansı var demektir. Ben misal verdim 80k 70k
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum