Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Alt kategoriler

• İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda ile ilgili konular, sorular...

7 Konu
    171 İleti
    R
    Merhaba, İngiltere'de 3 aylık bir dil okuluna kayıt olacağım. Birkaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Kayıt olma sebebim mesleğimin yoğun derecede İngilizce gerektirmesi. 20 Yaşındayım. Turist vizesine mi başvurmalıyım, yoksa Short-Term Study Visa'ya mı? Sponsorum Ailem olacak. Ne kadar bir bütçe göstermemi önerirsiniz? İnternette bu soruların cevabını bulabilirsin diyecekler olacaktır eminim ki. Fakat büyük bir derecede bilgi kirliliği var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Almanya ile ilgili konular, sorular...

19 Konu
    265 İleti
    MySeaM
    [image: 1740949639262-screenshot_20250302_160505_instagram-resized.jpg]
  • Ukrayna Göçmenliği

7
    0 Oy
    7 İleti
    419 Bakış
    celicaC
    Sanirim bu konuyu kitleyebiliriz :D
  • Litvanya'da Çalışmak ve Oturum

3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    K
    @crazycells cevabınız için çok teşekkürler. Bazı yorumlarda Litvanya vb ülkelerden çalışma izni aldıysanız o ülkeden başka yerde asla çalışamazsınız gibi yorumlar geliyor. Benimde kafam karıştı. Birde ikinci bi sorum olacak. Şimdi ben burada emekliyim. Litvanya yada almanyada yasal olarak çalışsam buradaki maaşımda herhangi bir kesinti olurmu. Malûm zaten kuş kadar emekli maaşımız var.
  • Bulgaristan vatandaslıgı ile ilgilenen iş bitirici avukat veya danısman arıyorum

3
    0 Oy
    3 İleti
    645 Bakış
    blackeagle82B
    twitterda @yukselhos diye bir profesor var takip edin bence yardımcı olacaktır, hatta bir web sitesi vardı...
  • Hollanda vatandaşlığı hakkinda

6
    1 Oy
    6 İleti
    760 Bakış
    ayvalik10A
    @İpek-Dedemen-Erdur sitelerde yazan kriterlerden hangisi sizde var acaba https://vizem.net/hollanda/vatandaslik/ https://www.hollandakonsoloslugu.com/hollanda-vatandaslik-islemleri
  • Malta Göçmenliği

Taşındı
    29
    1
    5 Oy
    29 İleti
    5k Bakış
    CalibraturboC
    Kanadaya dogu provinslere git ucuz ve rahatlık istiyosan. Batıya gelme Taksim meydanı gibi oldu
  • İtalya’ya Taşınana 28 BİN EURO ve Oturum İzni!!!

3
    1
    5 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    sicilya adasi italyan mafiasinin dogdugu yerdir..demek italyada zenginlesmis
  • Avrupa'da Yaşam veya Göçmenlik Konulu Sosyal Medya Hesapları

Taşındı
    15
    0 Oy
    15 İleti
    453 Bakış
    MySeaM
    @DonTurcos Videodaki arkadasin azmi gercekten takdire deger. Ilkokul mezunu ve mobilyaci olarak Avrupa'dan degisik ulkelere is basvuruslari yapiyor ve Slovakya'da bir sirkete kabul ediliyor. Tahminimce kendisi mobilya ustasi. Birkac ay icerisinde vize islemlerini falan tamamlayip gidiyor.
  • Bulgaristan ve Diğer Avrupa Ülkelerinde Oturum İzni

10
    0 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    R
    @goksel, içinde söyledi: Bulgaristan ve Diğer Avrupa Ülkelerinde Oturum İzni @rabbit62 TC vatandasiyla derken iki tarafta Türk olarak mı is bulup gittiler hocam. İşi bulan kişiler TC vatandaşı, kuzenlerim ise çifte vatandaş. İki ayrı çift olarak bir çift Fransa'ya diğer çift ise İsveç e gitti. Yaklaşık 1 ay sonra ise TC vatandaşı olan eşler hem çalışma hem oturma izinlerini almış ve çalışmaya başlamışlardı.
  • American vatandaslari icin schengen ulkelerine visa zorunlulugu

4
    1 Oy
    4 İleti
    612 Bakış
    hasbelkaderH
    @DonTurcos doğrusun ben de onu kastetmiştim. Beni bıraktığım linkte de o şekilde yazıyor.
  • Slovak'ya Ve Schengen Ülkeleri Vekalet Vermek

5
    1 Oy
    5 İleti
    344 Bakış
    crazycellsC
    @Nothing-Man, içinde söyledi: Slovak'ya Ve Schengen Ülkeleri Vekalet Vermek Herkese tekrardan merhaba işlemin nasıl yapıldığını öğrendim, bu işlem ABD için de yapılıyor, diplomalarınızı bu işlem yapılarak götürmek avantajlı (olabilir). Vekalet vermek için; 1-Notere gidip normal, vekalet işlem yapılıyor, Karşı tarafın tc isim yabancı uyruklu ise pasaport resmi 2-Vekalet yazısı alınıp yeminli tercümandan istenen ülke diline çevriliyor 3-Tekrar notere gidilip, 2 evrak tasdik ediliyor. 4-Kaymakamlıklardan Apostil işilemi gerçekleşiyor. Doğum belgesi, Diploma, evlilik evrakları için 1- yeminli tercümana gidilip çeviri yapılıyor 2-noter tasdiki gerçekleşiyor 3-Kaymakamlıktan Apostil yapılıyor. Apostil Lahey antlaşması ile taraf ülkeler kendi ülkelerinde aldıkları resmi belgeleri, İmza atan diğer ülkelerde tanınmasını sağlıyor, Bu noktada ABD de imza atan ülkelerden biri, diplomamızı bu şekilde düzenlesek bir artısı olur mu ? @crazycells Bilginiz var mı acaba? Genelde ingilizceyse kabul ediyorlar, dolayisiyla apostile gerek olmuyor. ama isterseniz tabii ki apostilleyebilirsiniz de.
  • Hollanda vizesi ve adli sicil kaydindaki suc

Taşındı
    2
    0 Oy
    2 İleti
    951 Bakış
    crazycellsC
    @byman, içinde söyledi: Hollanda vizesi ve adli sicil kaydindaki suc Merhaba ben hollandaya gitmek istiyorum ama daha onceden acikta birakilmis esya hakkinda bir ceza aldim 4 yil 6 ay sizce hollandaya gitme imkanim var mi Cezayi Turkiye'de aldiniz degil mi? Gocmen vizelerle pek alakasi olmadigi icin sorunuzu diger konudan ayirip farkli bir basliga aldim. Hollanda'ya basvuracaginiz vize turundeki gerekli belgeler listesinde adli sicil kaydi gorunuyor mu? Hollanda'yi bilmiyorum ama ABD boyle bir belge istemiyor mesela, o nedenle adli sicil kaydinda suc olup da turist vizesi alanlar oluyor.
  • Schengen Vize Gecikmesi ve Almanya Sabıka Kaydı

Taşındı
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @marioflas Schengen Vize Gecikmesi ve Almanya Sabıka Kaydı içinde söyledi: @crazycells Evet ağustosta başlıcak O durumda size tavsiyem konsolosluga mumkunse telefonla ulasip pasaportunuzun ne zaman gelecegini sormaniz. Surada email ve telefon bilgileri var: http://ankaravisa.es/contact.html
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k