DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells Himm. Anladim. Cok tesekkur ederim.

    Ben cocukken bir deterjan reklaminin soyle bir repligi vardi "Cok calismam gerek anne, cok"

    Bu yesil kart icin de sanirim cok calismamiz gerek😅 😅


  • @crazycells tamam sağolun


  • @crazycells onun formunda kendi adını pasaport adı soyadı alias bölümüne de benden aldığı soyadını yazdım. Benim formumda kendisini eşim olarak yazarken hangi soyadını yazmam gerekiyor? Alias kısmı yok bendeki formda


  • Merhaba eşim için ds-260 formu doldururken güncel be geçmiş adresler kısmı sürekli kırmızı renk hatalar veriyor. Kendi formumu nasıl doldurduysam türkçe karakterlere noktalama işaretleri koymadan öyle doldurdum. Yanlış bir şey göremiyorum ama kabul etmiyor. Save tuşuna bastığımda hemen hemen bütün sütunlar da hata uyarısı veriyor. Ne yapmalıyım?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Lamineure, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells çok çok teşekkür ederim eksik olmayın zaten harikasınız . Peki 24xxx dosya numarası için Ankara dışında bir şansımız olmaz ise çok mu karamsar olmalıyız bu seneye bakacak olursak? Hiç sevinemedik beklediğimiz heyecan yaşanmıyor evde ölüm sessizliği oluştu 🙂

    Zaten vizeyi alana kadar beklentileri minimumda tutup, hayatinizi etkileyebilecek buyuk kararlar almamalisiniz... fakat bu sadece sizin icin degil, tum DV talihlileri ve hatta diger tum vize basvuranlari icin boyle...

    Sadece DV2024'e bakarak analiz yapmak yaniltici olabilir, DV2025, DV2024'ten farkli (daha kotu veya daha iyi) olabilir, o nedenle onceki yillarin deneyimlerini iyice inceleyin ve eger yapabiliyorsaniz en zor duruma gore hazilrik yapin. En kotu durumda eger yapabiliyorsaniz cevredeki (Balkan bolgesi veya Ortadogu ulkeleri) ulkelere uzun sureli seyahat duzenleyip bunu kullanarak ilgili ulkelerden vize almayi da deneyebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Lamineure, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells onun formunda kendi adını pasaport adı soyadı alias bölümüne de benden aldığı soyadını yazdım. Benim formumda kendisini eşim olarak yazarken hangi soyadını yazmam gerekiyor? Alias kısmı yok bendeki formda

    kendi formunuza da ayni sekilde sizin soyisminizi yazin o halde, esinizin iki formdaki bilgileri ayni olsun...


  • @crazycells kendi formuna pasaportta olduğu gibi ESKİ soyadı alttaki alias kısma benden aldığı YENİ soyadını ekledim. Benim formumda ise sadece surnames kısmı var hangi soyadını yazmalıyım bilemedim. Yoksa ikisini mi yanyana yazayım?


  • Selamlar,

    Eşim DV2025 talihlisi ve ben imzamı ve excel dosyasını güncelledim. İzninizle 2 sorum olacak.

    1. sorum; Daha önce bahsetmişsiniz ama teyit etmek istiyorum, 4 kişilik bir aileyiz ve hiçbirimizin pasaportu yok, biz bugün pasaport başvurusunu yaptık ve önümüzdeki hafta muhtemelen pasaportlar tarafımıza ulaşmış olacak. DS-260 ı doldurmak için pasaportları bekleyelim mi yoksa "Other Document"seçeneği ile mi ilerleyelim ? Beklersek mülakat mailidnen sonra dosya açtırmamız gerekmeyecek ancak bekleyerek DS-260 formunu gönderme sırasına göre aday çağırılıyor gibi bir durum varsa geride kalmak da istemiyoruz biraz aradayız.

    2. sorum; DS-260 formunu doldukduktan sonra KCC den evrak talep etme maili gelecek mi yoksa biz yalnızca mülakat maili mi bekliyor olacağız ? ve bu mailler asıl hak sahibinin ilk doldurduğu başvuru formunda belirttiği mail adresine mi yoksa DS-260 formunda gireceği mail adresine mi gönderilecek ?

    Şimdiden teşekkürler.


  • bu gün ds260 formunu doldurmayı planlıyorum, 3 kişi gideceğimiz için 3 pasaport aldık, formu pasaportlar elimize geçtikten sonramı dolduralım yoksa şimdi doldurmaya başlayıp o kısmı daha sonra değiştirebiliyor muyuz ? değişiyorsa nasıl yapılıyor bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi?


  • Herkese iyi günler. Daha ilk sayafada dogdugum il ilce bilgilerini girdiğimde save tusuna basamıyorum Mersının tarsus ılcesınde dogrum, ılceyı kabul edıyor ama ılı kabul etmıyor yanında kırmızı ok cıkıyor maalesef bu hatayı alıyorum 'Please correct all areas in error as indicated below. Once you have finished, click ‘Save’ or ‘Next’ to continue completing your online application form.
    State/Province of Birth is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, $, ?, period (.), apostrophe ('), comma (,), hyphen (-), and space.'


  • Bu ileti silindi!

  • MERHABALAR 8 BİNLER DE GREEN CARD KAZANMIŞ DURUMDAYIZ SÜREÇ BİZE YETİŞİR Mİ?


  • @crazycells onun soyadını demek istediniz sanırım değil mi aynı olması açısından?


  • Bu formu türkçe mi dolduracağız yoksa ingilizce mi videoda anlatırken hep türkçe yazmışlar oraya


  • @gucarslan imza kısmında ben görüyorum sürecimi ama size görünmüyor mu?


  • Merhabalar, ben üniversite öğrencisiyim. ds 260 formunda primary occupation kısmında student seçip kendi okuduğum üniversiteyi yazdım. ondan sonra previous work/edutcation kısmında ' Number of Educational Institutions Attended' kısmına 2 yazıp şuanki üniversitemi eklemem gerekiyor mu?


  • Merhaba,
    J1 vizesine başvurmak üzereyken green card çekilişi (DV2025) açıklandı ve sıram (case number) 29binlerde. Çekiliş sonucumun açıklanması j1 vizesi almamın önüne geçer mi? Vize reddiyle karşılaşır mıyım?
    Şimdiden çok teşekkürler!


  • Selamlar herkese, Dv-2025 talihlilerindenim 11k case number im gelir mi acaba düşüncelerinizi merak ediyorum


  • arkadaşlar çok basit sorular soruyor olabilirim bende araştırdıkca okudukca farkına varıyorum kusura bakmayın lütfen.

    highest level of education completed bölümüne ben şuan üniversiteden mezun olma aşamasındayım haftaya tezimi sunup mezun olucam ama buraya sadece liseyi mi yazmam lazım bitirdiğim için ve bilgileri mezun olmadan doldurup mezun şekilde üni diploması ile gitsem randevuya sorun olur mu ?


  • Merhaba 2025 kurasını kazandım. Fakat ds260 formuna giriş yaparken case no ve onay no eşleşmiyor hatası alıyorum.

    The case information you entered does not match our records.

    hatası veriyor yardımcı olabilir misiniz..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

33
Çevrimiçi

42.6k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum