@gucarslan evet her ikimizin de evraklarında çocukları belirttik. Bizimle vize alıp gelmeyeceklerini de belirttik. Altta çocuklara ait iki ds 260 formunu hiç açmadık. Sanırım doğru yaptık bu şekilde. Mülakata gelmeleri gerektiğini düşündük, bir an çok panik olduk çünkü böyle bir şansımız yoktu. Çok teşekkürler her şey için 
Lamineure tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: Genetik veya Kronik hastalıkların Green Card sürecine etkisi var mı?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba,
Kronik hepatit B hastasıyım. Bu green card sağlık muayenesinde vizeye engel midir? Böyle olduğunu düşünerek başvuru yapamıyorum kaç senedir. -
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@lumos evet herşeyi söylediğiniz şekilde yaptık. Sadece mülakata getirmek gerekiyor sandık bir an panik olduk
Desteğiniz için size de çok teşekkür ederiz. 
-
@fatih-donmez yandığınız için çok teşekkür ederim. Evet birçoğunu okudum birçok bu konuda bilgi sahibi edindiğim ilgili arkadaşlarla tanıştım sizin gibi eksik olmayın.
Fakat bu dosya taşıma olayları maddi ve manevi olarak bizi zorlayabilir yine de bu konuda hala araştırma yapmaya devam etmekle beraber kendi ülkemde böyle bir kazanılmış hakkı kullanamamak ayrıca beni çok üzüyor. Başka ülkeler için misal Avrupa falan o süreci şu an düşünmek bile istemiyorum. Elbette armut piş ağzıma düş mantığıyla hareket etmiyorum böyle bir fırsatı yakalamışım ama bir servet de harcayamam onun için malum şu an Türkiye şartları döviz durumları.... -
RE: Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@begumm anladım haklısınız bizde öyle düşünüyoruz, tamam çok teşekkür ederim.
-
@gucarslan tamam iki seçenekten birini deneyeceğim. Her şartta pasaport yenilemek en sağlıklı seçenek olacak demek ki. İyi Günler diliyorum .
-
@gucarslan çok özür dilerim bir soruyu daha atladım eşimin eski evliliğinden olan iki çocuk bizimle yaşamıyor. Ds260 formunda yalnızca eşim ve kendi adıma doldurdum çocukları zaten doldurmadım. Onlar zaten bizimle gelmeyecekler. Yani vize başvurusu yapmayacağız onlar için. Öncelikle Bu yaptığım doğru mu?
Ayrıca çocuklar zaten bizimle yaşamıyor onlari mülakata onları getirmek zorunda mıyız ? -
@T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim Kubilay Bey şimdi bakacağım eksik olmayın

-
@ATS16 hayır okumamıştım takdir edersiniz binlerce gönderi var ve hepsini takip etmem olanaksız. Sayenizde arama butonunu kullanmayı da öğrenmiş oldum eksik olmayın

Lamineure tarafından gönderilen son iletiler
-
@ATS16 hayır okumamıştım takdir edersiniz binlerce gönderi var ve hepsini takip etmem olanaksız. Sayenizde arama butonunu kullanmayı da öğrenmiş oldum eksik olmayın

-
@T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim Kubilay Bey şimdi bakacağım eksik olmayın

-
@fatih-donmez Hong Kong meselesini yeni gördüm bununla ilgili bütçe ne patlar bize iki kişi için muhakkak bir hesap yapmışsınızdır.
-
@fatih-donmez yandığınız için çok teşekkür ederim. Evet birçoğunu okudum birçok bu konuda bilgi sahibi edindiğim ilgili arkadaşlarla tanıştım sizin gibi eksik olmayın.
Fakat bu dosya taşıma olayları maddi ve manevi olarak bizi zorlayabilir yine de bu konuda hala araştırma yapmaya devam etmekle beraber kendi ülkemde böyle bir kazanılmış hakkı kullanamamak ayrıca beni çok üzüyor. Başka ülkeler için misal Avrupa falan o süreci şu an düşünmek bile istemiyorum. Elbette armut piş ağzıma düş mantığıyla hareket etmiyorum böyle bir fırsatı yakalamışım ama bir servet de harcayamam onun için malum şu an Türkiye şartları döviz durumları.... -
Bu arada konulardan bağımsız aklıma bir şey daha geldi. Muhakkak doğru yanıtı verecek değerli insanlar vardır. Bu sene muhtemelen çok üst sıralarda olduğumuz için mülakat sırası gelmeyecektir biz yine de ne olur ne olmaz yeniden bir başvuru yapsak green card başvuru süresi dolmadan, bununla ilgili herhangi bir yaptırım ya da engelle karşılaşır mıyız yoksa yeniden başvuru hakkımız var mı halı hazırda talihli olsak dahi?! Yanıt için şimdiden çok teşekkürler
-
RE: Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesiYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@crazycells Ds260 formunda no deyip en azından belge çıkıp detayı görene kadar beklemek istedik. Bu sebeple no diye işaretlemek daha mantıklı geldi bizim için . Aslında yalan söylemek ya da yanıltmak istemiyoruz, bu süreci riske atmamak adına fakat belkide sicilde de temiz çıkacak bir şeyi şimdiden mide bulandirmamak adına yazmak istemedik. Sanırım sizinle de bu konuda aynı yönde düşündük. Sizden bayağı süre cevap bekledim (çok yoğun olduğunuzun farkındayız.) sonunda dosyayı bekletmemek adına önceki gün submit yaptım.Yanıtınızı şimdi gördüm. Bilgiler için çok teşekkür ederim.
Bu arada forumda; öncelikle şahsınıza ve sonrasında bize karşılıksız her konuda desteğini eksik etmeyen diğer herkese ben ve ailem adına sonsuz teşekkürler. Bunu tüm kalbimizle söylüyoruz. Belki gelecekte vize alınır ya da alınmaz bu mühim değil. Süreçteki bir çok tedirgin olduğumuz ve karar veremedigimiz noktada hızır gibi yetişiyorsunuz. Kaldı ki daha yolumuz daha çok uzun...
Umarım bizde bir gün bu süreç olumlu sonuçlanınca, başarı videolarımızda sizlerden bolca bahsetme şansını yakalarız. Bizde sizler gibi güzel insanlara katkıda bulunmayı çok isteriz.
-
@lumos evet herşeyi söylediğiniz şekilde yaptık. Sadece mülakata getirmek gerekiyor sandık bir an panik olduk
Desteğiniz için size de çok teşekkür ederiz. 
-
@gucarslan evet her ikimizin de evraklarında çocukları belirttik. Bizimle vize alıp gelmeyeceklerini de belirttik. Altta çocuklara ait iki ds 260 formunu hiç açmadık. Sanırım doğru yaptık bu şekilde. Mülakata gelmeleri gerektiğini düşündük, bir an çok panik olduk çünkü böyle bir şansımız yoktu. Çok teşekkürler her şey için

-
@gucarslan çok özür dilerim bir soruyu daha atladım eşimin eski evliliğinden olan iki çocuk bizimle yaşamıyor. Ds260 formunda yalnızca eşim ve kendi adıma doldurdum çocukları zaten doldurmadım. Onlar zaten bizimle gelmeyecekler. Yani vize başvurusu yapmayacağız onlar için. Öncelikle Bu yaptığım doğru mu?
Ayrıca çocuklar zaten bizimle yaşamıyor onlari mülakata onları getirmek zorunda mıyız ? -
@begumm anladım haklısınız bizde öyle düşünüyoruz, tamam çok teşekkür ederim.