DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...


  • @Erhan-2 merhaba,eger biletinizin baslangic ve bitis noktasi belirttiginiz gibiyse,butun bagajlarinizi Antalya'da verip, Myrtle Beach'te alacaksiniz. Check-in kontuarinda zaten bunu size soyleyeceklerdir. Eger soylemezlerse teyit amacli sorabilirsiniz havaalaninda. iyi sanslar.


  • @pulcet teşekkürler.


  • @Erhan-2 merhaba,

    ABD kurallari geregi, ABD ici aktarmali ucusunuz olsa bile, gumruge ABD'ye indiginiz ilk havaalanindan giriyorsunuz. Yani Chicago'da pasaport kontrolunden gecip, sari zarfinizi teslim edip, valizlerinizi alip, bir sonraki ic hat ucusunuz icin check in yapip, valizlerinizi tekrar vermeniz gerekecek.

    Genellikle dis hat ucuslari farli, ic hat ucuslari farkli terminallerden oluyor ve buyuk havaalanlarinda terminaller arasi ucretsiz ulasim imkani sunuluyor. Bildigim kadariyla Chicago'da da bu sekilde. Gecikme yasamamak adina bu bilgiler dogrultusunda yeniden arastirmaniz faydali olacaktir. Simdiden iyi yolculuklar.


  • @Erhan-2, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

    Merhaba,
    temmuz ayı içerisinde USA'ya ilk girişimizi yapacağız. Ben Antalya'da yaşıyorum ve Myrtle Beach,SC'ye yerleşeceğim. Biletimi THY'den Antalya-Myrtle Beach olarak aldım(Ant-Ist-Şikago-Myrtle). Bavullarımızı Antalya'dan teslim edeceğiz, USA'ya ilk girişimiz Şikago'da olacak, oradan Myrtle geçeceğiz. Merak ettiğim, ben biletimi THY'den Antalya-Myrtle Beach olarak aldım, tüm operasyonu THY yapıyor, Şikago'da bavullarımızı alıp aktarma uçağına ben mi götüreceğim yoksa bavullarımı Myrtle'den mi alacağım. (Şikago-Myrtle uçuşunu yapan United Airlines havayolu firması Staralience üyesi)

    Merhaba Erhan bey.
    Sanırım 1 yıldır Myrtle Beach de yaşıyorsunuz. Şimdi biz de (4kişilk bir aile olarak) bdv solutions aracılığıyla eb3 vizesi ile Myrtle Beach bölgesine başvuracağız. Size sorum, orası bir aile için nasıl bir yerdir? Güvenliği, iş imkanları gibi. Yaşanılabilir bir yer olarak gözlemliyorum araştırmalarım da ama orada yaşayan birinden yani sizden bilgi almak isterim. Cevap verebilirseniz çok sevinirim.


  • @Erhan-2 yukarıda size iletilen @pulcet'in yazdığı bilgi yanlış, aşağıda doğru bilgiyi bulabilirsiniz. @deebee de doğrusunu iletmiş, THY sitesi linkini de aşağıda bulabilirsiniz.

    Amerika Birleşik Devletleri’ne giden tüm yolcular güvenlik sebebiyle gümrük kontrolünden geçerler. Bu nedenle tüm yolcuların bagajlarını ilk varış noktasında teslim almaları gerekmektedir. (yani valizlerinizi Chicago ORD'de teslim alacaksınız)

    İlk varış noktasından sonra iç hat devam seferi olan yolcularımız, 12 saati aşmayan bekleme süresi için son varış noktasına kadar check-in yapabilirler. Yine de bagajlarını ilk varış noktasında teslim alarak gümrük kontrolünden geçmeleri ve bagajlarını teslim etmeleri gerekir.

    Amerika Birleşik Devletleri’nde iç hat bağlantı süresinin 12 saati aştığı durumlarda, bagajlar ilk varış noktasına kadar etiketlenir. Yolcularımızın ilk varış noktalarında bagajlarını teslim almaları, gümrük kontrolünden geçtikten sonra bagajlarını ilgili havayolu birimlerine teslim etmeleri ve bağlantı uçuşu için yeniden check-in yapmaları gerekir.

    https://www.turkishairlines.com/tr-tr/bilgi-edin/abd-bagaj-kurallari-sorulari


  • @smyael merhaba, temmuz ayında ilk girişimizi yapacağız.


  • @ATS16 teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

66
Çevrimiçi

43.0k
Kullanıcı

4.5k
Konu

436.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum