DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Ashtrem müsadenizle ben de cevap vereyim. Hayır sözleşmemizi panel üzerinden online olarak yapmaktayız. Türkiye'de bir ofisimiz bulunmamaktadır. Ayrıca biz ABD menşeili bir firma olduğumuz için sözleşmelerimiz ABD hukukuna uygun olarak yapıyoruz. Bundan dolayı da noter huzurunda olmamamaktadır.


  • @demir_fl hangi firma ile çalıştınız acaba


  • @Ashtrem Olur da ileri zamanlarda eb3 vizesine başvurduğumda sanırım bende başka bir firmadan başvuru yapacağım. Ya da en iyisi şu an başvuranların sonuçlarına göre hareket etmek. Eğer ki süreç sorunsuz bir şekilde ilerler ise eb3vize.com ile ilerlemek daha mantıklı fakat şu an henüz çok yeni bir firma. İşin ucunda da 20 bin dolar gibi bir rakam var. O yüzden bekleyip süreci gözlemlemek en iyisi.


  • @GizemYılmazz, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

    @Ashtrem Olur da ileri zamanlarda eb3 vizesine başvurduğumda sanırım bende başka bir firmadan başvuru yapacağım. Ya da en iyisi şu an başvuranların sonuçlarına göre hareket etmek. Eğer ki süreç sorunsuz bir şekilde ilerler ise eb3vize.com ile ilerlemek daha mantıklı fakat şu an henüz çok yeni bir firma. İşin ucunda da 20 bin dolar gibi bir rakam var. O yüzden bekleyip süreci gözlemlemek en iyisi.

    Bundan dolayı ben ABD de bir avukat aracılığı ile firma araştırması yaptırıyorum. Kuvvetle muhtemel BDV ile devam etmemi söyleyecek kendisi.


  • @GizemYılmazz

    Biz sürece dahil olduk. Şu ana kadar bir eksikliklerini görmedim diyebilirim. Alternatif olarak bdvsolutions var fakat hem fiyatlar 30.000 dolar üzeri hem de pozisyonların lokasyonlarını ben pek beğenmedim açıkçası. İlaveten dünyanın her yerinden uzun yıllardır başvuru aldığı için ilgi alakanın yetersiz olduğu söylenmiş birçok kaynakta.

    Eb3vize kendini kanıtlamak ve uluslararası piyasada eb3visa olarak yer edinmek için için daha fazla uğraşacak ve bizlere destek olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca hem fiyat daha makul, hem taksitli hem de lokasyonlar ve saatlik ücretler daha iyi. Ek olarak Grape Law avukatlık ofisinin kurucusu Muhammet Üzüm beyle görüştüğümde kendisi eb3vize ile partner olduklarını ve LC sonrası üçüncü aşamayı kendilerinin yürüteceğini belirtti. Belki şu an tek eksiği alternatif yerler ve iş kolları olabilir, o da zamanla artacaktır.

    Gidişata göre feedback vermeye devam ederim. Bilginiz olsun.


  • @GizemYılmazz bizim yeni firma olmamız bir önemi yok aslında. Çünkü başvurularınızı avukatlar yapmaktadır. Avukatımız ise yıllardır yüzlerce kişiye EB3 ile Green Card almış bir avukattır. Bundan dolayı bizim değil avukatın yeni olması önemlidir. Tabii ki takdir sizlerindir. Lakin şirket seçiminde en önemli husus hızlı bir iletişimdir. Çünkü süreç hakkında doğru ve güvenilir bilgi vermek her firmanın yapabildiği bir husus değildir. Bundan dolayı biz herkese saat farkı olduğu için aynı gün içinde mutlaka dönüş sağlıyoruz.


  • @deckerloki Consular Processing yapmak istiyorsaniz; I-140 dilekceniz Uscis tarafindan kabul edildikten sonra dosyaniz NVC yani National Visa Center’a gonderiliyor. Burada dosyaniza ANK…. ile baslayan yeni bir case number veriliyor ve konsolosluk gorusmeniz icin gereken evraklari yuklemeniz isteniyor. Bunlar, vukuatli nufus kayit ornegi, adli sicil kaydi, evlilik cuzdani vs. Daha sonra dosyaniz DQ oluyor. yani tum yuklediginiz evraklar onaylarini almis olarak NVC’de bekliyor. Current olmaniz hicbir seyi degistirmiyor. Konsolosluk DQ tarihi sirasina gore agir agir randevu veriyor. Randevu tarihlerini kendileri belirliyor. Bu sirada size her iki ayda bir NVC’den “sabirla beklediginiz icin tesekkur ederiz. Uygun oldugunda randevunuz olusturulacaktir” seklinde mailler geliyor. Siz de caresiz beklemeye devam ediyorsunuz. Bu bekleme suresi cok uzun. Biz 2 sene bekledik. Konsolosluk sizin icin bir randevu olusturdugunda, bu size NVC’den mail olarak geliyor ve bundan sonra dosyaniz gorusme yapacaginiz konsolosluga transfer ediliyor. Yani, randevu verilene kadar dosyaniz NVC’de kaliyor. Bu surecte CEAC’de dosya durumunuzu kontrol ettiginizde “at NVC” yaziyor. Randevu maili geldigi gun durumunuz “in Transit” oluyor. Daha sonra dosya konsolosluga ulastiginda “Ready” gorunuyor. Mulakatinizi gerceklestirip vizeniz onaylaninca once “Administrative Processing” ve hemen arkasindan “Issued” oluyor. Cok yeni bu surecleri yasadigimiz icin konunun tamamina en gercekci haliyle hakimim.

    Bu arada, bizimki EB3 Professional visa. EW degil. Ancak, tum surec ikisinde de ayni islemlerden gecerek ilerliyor.


  • @eb3vize-com teşekkür ederim bilgilendirme için


  • @dpdemir çok teşekkür ederim geniş bilgilendirme için. İçinde merak ettiğim sorunun cevabını da, daha fazlasını da buldum.


  • @deckerloki Rica ederim. 😊


  • @eb3vize-com merhaba 2024 yılında fiyatlarınız sabit mi kalacak


  • @eb3vize-com sizin şirketinizden eb3 vizesine başvurmuş ve en fazla ilerleme sağlamış kişi ne durumda şuan acaba? Kusura bakmayın böyle soru borbardımanına tutuyoruz ama bizler de yatırırımımızın nereye gideceğini en iyi şekilde araştırmak istiyoruz


  • @sametyavuz siz sürecinizi hangi işletme ile başlattınız acaba


  • @emrebalc1 imzanızda şubat ayında pwd tarihi yazıyor ama başlatılan diye haziranda yazmışsınız. Bilgilendirebilir misiniz acaba? Çünkü reklam olayları var mı diye de aklım karışıyor açıkçası. Bilgilendirirseniz belki de bilmediğim bir şey öğrenicem bu hususta yanlış anlamanızı istemem


  • @Atlantis00 aslında bu plan firma için daha mantıklı çünkü başvuran sayısı katlanır


  • @benjaminblacks nasıl buldunuz acaba iş yerinizi. Amerikaya gitmeden hazır mıydı


  • @eb3vize-com peki avukat itiraz edince ve yine red olursa tekrar başvuruyor musunuz ücret almadan yoksa sonlandırıyor musunuz


  • @dpdemir ew ne oluyor


  • @Ashtrem EB3 vizenin alt kategorisi. Unskilled Worker olarak geciyor. Herhangi bir uzmanlik gerektirmeyen kategori. Danismanlik firmalarinin sagladigi vize turu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Arkadaslar bu baslik eb3vize.com 'a ait oldugu icin lutfen kendileriyle ilgili olmayan soru-cevaplari veya yazismalari uygun basliklarda yapin. Bu basligi ne EB3 vizesiyle ilgili sorulariniz icin, ne de diger EB3 sponsorlariyla ilgili sorulariniz icin kullanmamalisiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

47
Çevrimiçi

42.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum