• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. demir_fl
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 21
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

demir_fl

@demir_fl

10
    İtibar
    76
    Profil Görüntülemeleri
    21
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

demir_fl Takip etme Takip Et

demir_fl tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

NVC'den mülakat mailini sonunda almış bulunmaktayım. dün akşam artık süreci takip etmeme kararı almıştım, sabah mail geldi 🙂 gerçekten çok sabır gerektiren bir süreçti, bekleyen herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.

EB-3 professional
      priority date : 13.03.2020
      NVC onay/DQ : 21.11.2021
      interview : 26.09.2023

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      D
      demir_fl
    • RE: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

merhaba, 26 eylül günü konsolosluk görüşmem gerçekleşti. diğer arkadaşların daha önce anlattıklarından çok da farklı bir olay gerçekleşmedi.
      kapıda güvenlikten geçtikten sonra ana binada sıra aldım. sıram geldiğinde evrakları teslim ettim ve konsolos ile görüşme için başka bir sıra verdiler.
      sıram geldiğinde gişeye gittim. konsolos, görüşme sırasında vereceğim bilgilerin doğru olduğuna dair elimi havaya kaldırıp yemin etmemi istedi.
      daha sonra, bu işi nasıl buldunuz, çalışacağınız şirket ne işi yapıyor, geçmişte hangi ülkelerde yaşadınız, bu ülkelerde neden yaşadınız (çalıştığım için), Amerika'da yapacağınız iş ile şu an yaptığınız iş arasındaki ilişki nedr v.b. sorular sordu, cevapladım.
      görüşme 7-8 dakika sürdür ve vizeniz onaylandı, pasaportunuzu 1 hafta içinde göndereceğiz dediler.

D
      demir_fl

@dpdemir merhaba, görüşmeniz umarım iyi geçmiştir.
      konsolosluk görüşmenizi de sağlık muayenesinde olduğu gibi yazacak mısınız?
      ne tarz sorular soruyorlar, vize onayı görüşmeden ortalama kaç gün sonra veriliyor. biraz bilgi paylaşabilir misiniz.

D
      demir_fl

@Riethian
      Kategori EB3 professioanl
      Priority date 13.03.2020

D
      demir_fl

demir_fl tarafından gönderilen son iletiler

@dpdemir peki SSN için başvuru yapılıyor mu yoksa o da GC gibi adrese geliyor mu?

D
      demir_fl

@dpdemir ABD'ye girişte seyahat sağlığı sigortası yaptırmak zorunlu mu?

D
      demir_fl

Merhaba, mülakatı geçip ABD'ye giriş yapan biri varsa, deneyimlerini paylaşabilir mi?
      ABD'ye girişten ne kadar süre sonra Green Card geliyor, orda da işlem yapmak gerekiyor mu yoksa ücreti ödedikten sonra adrese mi gönderiyorlar?
      Ehliyet için tekrar sınava girmek gerekiyor mu?

D
      demir_fl

@Riethian
      Kategori EB3 professioanl
      Priority date 13.03.2020

D
      demir_fl

merhaba, 26 eylül günü konsolosluk görüşmem gerçekleşti. diğer arkadaşların daha önce anlattıklarından çok da farklı bir olay gerçekleşmedi.
      kapıda güvenlikten geçtikten sonra ana binada sıra aldım. sıram geldiğinde evrakları teslim ettim ve konsolos ile görüşme için başka bir sıra verdiler.
      sıram geldiğinde gişeye gittim. konsolos, görüşme sırasında vereceğim bilgilerin doğru olduğuna dair elimi havaya kaldırıp yemin etmemi istedi.
      daha sonra, bu işi nasıl buldunuz, çalışacağınız şirket ne işi yapıyor, geçmişte hangi ülkelerde yaşadınız, bu ülkelerde neden yaşadınız (çalıştığım için), Amerika'da yapacağınız iş ile şu an yaptığınız iş arasındaki ilişki nedr v.b. sorular sordu, cevapladım.
      görüşme 7-8 dakika sürdür ve vizeniz onaylandı, pasaportunuzu 1 hafta içinde göndereceğiz dediler.

D
      demir_fl

@dpdemir merhaba, mülakat için bir dress code var mı? bir iş görüşmesine gider gibi takım elbiseli mi geliniyor.

D
      demir_fl

@dpdemir merhaba,
      anladığım kadarıyla mülakatta pasaportları teslim ediyoruz eğer AP'ye kalınmazsa 2 hafta içinde pasaportu gönderiyorlar. AP'ye kalındığında pasaport vize çıkana kadar konsoloslukta mı kalıyor?

D
      demir_fl
    • RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

@Ashtrem avukatlık firmasını mı soruyorsunuz, yoksa aracı firmayı mı? herhangi bir aracı firma ile çalışmadım

D
      demir_fl

@dpdemir çok teşekkür ederim.
      mülakata kadar yapılması gerekenler hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.
      bulundurulması gereken belgeler nelerdir, yeni bir belge sunuluyor mu.
      mülakatta sunulan belgelere bakarak soru soruyorlar mı.

D
      demir_fl

NVC'den mülakat mailini sonunda almış bulunmaktayım. dün akşam artık süreci takip etmeme kararı almıştım, sabah mail geldi 🙂 gerçekten çok sabır gerektiren bir süreçti, bekleyen herkese sabır ve kolaylıklar diliyorum.

EB-3 professional
      priority date : 13.03.2020
      NVC onay/DQ : 21.11.2021
      interview : 26.09.2023

D
      demir_fl