Vize bülteni yayınlanmış ve 1 aylık bir ilerleme var.
emrebalc1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamalarıİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@tufank bey resmen yargı dağıtmışsınız. İnsanlar bilgisi olmadığı konularda komplo teorileri üretmesi çok saçma sırf kendinizi ikna etmek için burada süreçte olup süreçle alakalı olumsuz yorumlar yapan üyeleri anlamıyorum. Yol belli süreç zor beklemek zor insanlar bunları bilerek zaten bu sürece dahil oldular. Size mantıklı gelmiyorsa dahil olmazsınız sizi zorlayan kimse yok.
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Ephedra, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@salihcak0 Trump'ın göçmen politakaları malum. Biden gidince neden hızlanacağını düşünüyorsunuz?
Trump sınırdan kaçak girenleri karşı olan bir aday ve geçtiğimiz dönemlerde başkanlık yaptığı zamanda vize bülteni ve dosyaların hızlı ilerlemesi Trump sayesinde adam kaçaklara karşı resmi yoldan girenlere değil.
-
RE: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Cardİş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Ephedra süreciniz hayırlı uğurlu olsun bol şans dilerim.
-
@Riethian abi senin bu araştırma azmini seviyorum.Nerden buldun görüştün valla bravo @tufank ve senden çok şeyler öğreniyoruz. Teşekkür ederim kendi adıma.
-
@tufank bey içime doğdu herhalde geçen yorum yaptığımda tam tersini söylemiştiniz

-
@tufank bey tebrik ederim ve buna sonun başlangıcı diyebilir miyiz?

-
Hayırlısı olsun Michigan grubu tebrik ederim en sancılı süreçlerden birini geçtiniz.
-
@mesut1905 Soruyu doğrudan bana mı sordunuz kiminle irtibat kuruyorsunuz diye? Ben eb3 çalışanı değilim bende sürecin içinde olan bir kişiyim. Kendi sürecimle alakalı ulaşmam gereken mercilere ulaşabiliyorum. @eb3vize-com forumda aktif olmaması hakkında bir bilgiye sahip değilim.
-
RE: amerika'nın artıları kadar eksileri de var peki sizce neler eksi?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
@HilalÜstün Merhaba Hilal ben Esenyurt'ta yaşıyorum bunun gibi bazı olayları haberlerde görüyorsundur. Tabi ordudan biri gelip talan etmiyor ama bunlardan bizim ülkemizde de ve benim yaşadığım yerde de oluyor. Adam kirayı sırf daha fazlaya başka bir müşteriye vermek için kiracısını silahla tehdit edip vurarak felç noktaya getiriyor adam mermiyle yaşayacak vücudunda bu tür konuları lütfen bu başlık altında konuşma yeri burası değil.
emrebalc1 tarafından gönderilen son iletiler
-
@mesut1905 Soruyu doğrudan bana mı sordunuz kiminle irtibat kuruyorsunuz diye? Ben eb3 çalışanı değilim bende sürecin içinde olan bir kişiyim. Kendi sürecimle alakalı ulaşmam gereken mercilere ulaşabiliyorum. @eb3vize-com forumda aktif olmaması hakkında bir bilgiye sahip değilim.
-
@vglbyz Hayır yapılmadı beklemedeyiz
-
Vize bülteni yayınlanmış ve 1 aylık bir ilerleme var.
-
Hayırlısı olsun Michigan grubu tebrik ederim en sancılı süreçlerden birini geçtiniz.
-
@Riethian Uzun vadede iyi olabilir ama yakın süreçte pek fazla etki edeceğini sanmıyorum. Aslında şuan başvuru yapacaklar için güzel diyebilirim.
-
@SCK4835 Başarınız ve azminiz için tebrik ederim zorlu bir deneyim yaşamışsınız. Vizeniz hayırlı olsun.
-
@Duygu-Çelik umarım bir ilerleme olur aklımız kalbimiz burada
-
@Duygu-Çelik Yarın açıklanırsa bir gelişme olacağını sanmıyorum ama haftaya yayınlanırsa belki bi ilerleme olabilir.
-
@yunus-karataş tebrik ederim umarım herşey istediğiniz gibi olur.
-
@tufank bey resmen yargı dağıtmışsınız. İnsanlar bilgisi olmadığı konularda komplo teorileri üretmesi çok saçma sırf kendinizi ikna etmek için burada süreçte olup süreçle alakalı olumsuz yorumlar yapan üyeleri anlamıyorum. Yol belli süreç zor beklemek zor insanlar bunları bilerek zaten bu sürece dahil oldular. Size mantıklı gelmiyorsa dahil olmazsınız sizi zorlayan kimse yok.
Visa Bulletin For June 2025