• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kemallacin
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 92
    • En İyi 48
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kemallacin

@kemallacin

90
    İtibar
    77
    Profil Görüntülemeleri
    92
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul Yaş: 26

kemallacin Takip etme Takip Et

kemallacin tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

DS260 Cevap Hazırlama Şablonu.docx

@RaVeNx & @gariban ve diğer tüm forumdaşlar;

@ayvalik10 ve @crazycells 'in bilgilendirmeleri ve dokümantasyonundan yardım alarak kendim için hazırladığım DS260 doldurma dokümanımı sizlerle paylaşıyorum. Bu doküman içerisinde DS260 formu içerisinde cevaplayacağımız sorular türkçe çevirisi ile birlikte bulunmakta. Soruların karşısındaki '' : '' dan sonraki kısıma kendinize uygun cevapları yazarak yarın inşallah green card çıkarsa hazırlıklı olabilirsiniz. DS260 formu seçenek üzerinden seçerek, belirli alanlara açıklama yazılmaksızın doldurulan bir formdur bunu bildirmek isterim. Bu dokümanı paylaşmamdaki amaç soruları öncesinde görüp cevaplarınızı hazırlarsanız bu sayede,
      ''Bu soruda neyden bahsediyor?''
      ''Burada ne cevap vermem gerekiyor?''
      gibi sorularla zaman kaybetmezsiniz.
      Sizleri çok seviyorum. Bana bu gece uyku yok, inşallah içimizden gerçekten gönülden isteyip, green card'a ihtiyacı olan insanlar bu kurayı kazanır.
      Saygılar

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      K
      kemallacin

Herkese günaydın. Bugün tek hanelere inmeye başlayacağız. Heyecan gün geçtikçe artıyor. Kafalarda binbir sorular doğmaya başlıyor. Her sabah bu ümit ile gününe başlayan kişileriz. Bazı kişilerin kafalarında "Ya çıkmazsa?" sorusu içinde bir endişe yaratıyor. Şuan için elimizden hiçbir şey gelmiyor. Sizleri dualarımda eksik etmiyorum. 6 Mayıs Cumartesi günü sonuçların açıklanacağı esnada büyükelçiliğin karşısında olacağım. Kimilerimiz istemediğimiz iş kollarında çalışıyoruz, kimilerimiz istemediğimiz yaşam şartlarından dolayı her gün kötü hissediyoruz. Sizleri ailem olarak görüp en içten sevgilerimi gönderiyorum. Güzel sonuçlarınız için bekliyor olacağım. 👋🏼

K
      kemallacin

Zaman yavaş yavaş daralıyor. 20 günün altına indik. İnşallah bu sene gerçekten belirli zorluklardan dolayı yıpranmış ve kendisine tek çözüm yolu olarak Green Card'ı gören insanlar kazanmış olur. Biliyoruz ki kimi "Çıksa gider miyim bilmiyorum. Belki gitmem." düşüncesinde kimseler bulunabiliyor. Bu çekiliş kimi insanlar için hayatının dönüm noktası oluyor. Bu yüzden her yazdığımda çekilişin sonucunun sizleri çok mutlu etmesini istiyorum. Olumlu düşünmeye devam.

K
      kemallacin

Mangal ekibimiz;

• @Guenron
      • @asariel
      • @SUAT-GUNAY
      • @paşa
      • @hdemircanusa
        Herkesi gittiğimizde bekleriz, yemeği ilk yiyen duayı eder.
      K
      kemallacin

@yenihayaletadam Abi sen çok geç kalıyorsun büyükelçilikten dışarı adımımı atar atmaz rehbere bir format mis...

K
      kemallacin

@Gökhan-A Görünen o ki herkes çok dolmuş. İnşallah hepimiz için güzel sonuçlanır. Günleri saymayı bıraktık saatleri saymaya başladık.

K
      kemallacin

İyi bayramlar! Bu tür bayram vb. tatil günlerini green card açısından çok seviyorum. Çünkü bir anda o süre geçmiş oluyor ve sayaçta sürekli azalmasını beklediğimiz günler erimiş oluyor.

K
      kemallacin

What theeee???? Adam hüsrana uğramanıza 2 gün kaldı demiş. Bu ne kadar saygısızca bir şey. İnşallah gönülden isteyen kişilere çıkar da üstlerine gülerler bu kişilerin

K
      kemallacin

@doguStone, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Atlantis00 amin inşallah.
      ilk başvuruyu yaptığım gün çok büyük konuştum.
      her sene gc kazanan ve bulunduğum eyalete gelecek olanları havaalanında karşılayacağım ve ev kiralama araç alma iş bulma gibi konularda ücretsiz şekilde Yeşilkartforum Aile olarak Yardımcı Olacağım Diye.
      Sözümün Sonuna Kadar Arkasındayım 🙂

Youtube'da bu tarz durumların videoları bulunuyor. İyi insanların halâ var olması çok güzel bir şey. Yarın için yaşayıp yaşamayacağımız belli değil. Birbirimizin elinden tutmak her zaman gerekiyor. Eğer ki ben de kazanırsam forumda çalıştığım süre dışında aktiflik sağlayıp bilgi paylaşımı yapmak ve green card kazanan arkadaşlarımıza destek olmak istiyorum. Allahım inşallah hepimiz için hayırlısını bugün akşam verir ve güzel bir gelecek bizi bekler

K
      kemallacin
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sayın @crazycells ve @gucarslan elinize, emeğinize sağlık çok güzel bilgiler paylaşmışsınız. İnşallah bugün akşam burada güzel sevinçlerimizi birbirimizle paylaşırız

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      K
      kemallacin

kemallacin tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

@gariban, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@kemallacin, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@hamsisever, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

ben bi gidp tekrar bakayım belki cıkmıştır sistemsel hata vardır, hep hayeller hayeller

Forumda bir üyenin yedek talihli olarak kazanıp gittiğini gördüm ama ne kadar zaman aralıklı bakılması gerekiyor bilmiyorum

ilk defa duydum yıllardır buradayım 😱 olabilir mi ki çünkü lütfen olsun 😁 😁 😁 😁

DV kaç olduğunu hatırlamıyorum ama sürecini anlatan bir arkadaş için görmüştüm

K
      kemallacin

@ugur53, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba herkese, dv2024 kuzenime çıktı. Dv2025'in de bana çıkmasını umut ederek foruma kaydoldum.
      Herkese şimdiden bol şans dilerim 🙂

Burada bu hayal ile bekliyoruz. İnşallah gönülden isteyenler legal bir yol ile kendilerine yeni bir hayatı orada kurabilir

K
      kemallacin

@hamsisever, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

ben bi gidp tekrar bakayım belki cıkmıştır sistemsel hata vardır, hep hayeller hayeller

Forumda bir üyenin yedek talihli olarak kazanıp gittiğini gördüm ama ne kadar zaman aralıklı bakılması gerekiyor bilmiyorum

K
      kemallacin

@gariban, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

yine sonraki senenin sayfasındayız 😓

Sıkma abi canını, bir yolunu bulucaz

K
      kemallacin

@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@kemallacin eh işte iyi olmaya çalışıyorum, eb3 araştırıyorum vakit geçiyor öylece, siz nasılsınız.

Cumartesi günü kahroldum Murat abi bunu üstümden atmaya çalışıyorum. EB3 hakkında ben de araştırmalar yapıyorum şuan ama uzun bir vakit ayıramadım henüz

K
      kemallacin

Herkese iyi haftalar. Nasılsınız?

K
      kemallacin

Evet, bu sene olmadı. Seneye inşallah. Her yolu araştırmaya devam

K
      kemallacin

@Murat-4, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

bugün çok kalabalığız, forum ne zaman çöker acaba.🙂

Murat abi akşam 5 gibi yoğunluk artar 🙂

K
      kemallacin

@doguStone, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Atlantis00 amin inşallah.
      ilk başvuruyu yaptığım gün çok büyük konuştum.
      her sene gc kazanan ve bulunduğum eyalete gelecek olanları havaalanında karşılayacağım ve ev kiralama araç alma iş bulma gibi konularda ücretsiz şekilde Yeşilkartforum Aile olarak Yardımcı Olacağım Diye.
      Sözümün Sonuna Kadar Arkasındayım 🙂

Youtube'da bu tarz durumların videoları bulunuyor. İyi insanların halâ var olması çok güzel bir şey. Yarın için yaşayıp yaşamayacağımız belli değil. Birbirimizin elinden tutmak her zaman gerekiyor. Eğer ki ben de kazanırsam forumda çalıştığım süre dışında aktiflik sağlayıp bilgi paylaşımı yapmak ve green card kazanan arkadaşlarımıza destek olmak istiyorum. Allahım inşallah hepimiz için hayırlısını bugün akşam verir ve güzel bir gelecek bizi bekler

K
      kemallacin
    • RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sayın @crazycells ve @gucarslan elinize, emeğinize sağlık çok güzel bilgiler paylaşmışsınız. İnşallah bugün akşam burada güzel sevinçlerimizi birbirimizle paylaşırız

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      K
      kemallacin