günaydın kontrol ettim belki bugun cıkmıstr diye, bugunde cıkmamış 
hamsisever tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
herkese selam bu odada yerimizi aldık.
-
ben bi gidp tekrar bakayım belki cıkmıştır sistemsel hata vardır, hep hayeller hayeller
-
RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Hayata yeniden baslamak icin
-
benimde halka ilişkiler ve reklamcılık diplomam var, evde duruyor bir yerde

-
RE: HNBS XXX Kaybedenler Klübü... Sizinle Daha Önce Serişmişmiydik?Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
2 hbns oldu . Evrene enerji gönderdim . Totem yaptim malesef .44 yasindayim cikana kadar basvurcagim. Emekliligimde orda yasarim bnde.
-
@gariban 3 gündür bakıyorum
hamsisever tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Hayata yeniden baslamak icin
-
RE: 2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri DurumuZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba cep tefefonundan randevu öne cekiliyormu. Cepten girince mail ve bilg hatali diyor. Cep icin ayarmi gerekiyor teskrler
-
RE: Turist vizesi için en erken tarih?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba cep telwfonundan girince hata veriyor randevu sayfasi . Nasil cepten randevu aliniyir
-
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba turist vizesi icin esler ayri ayrimi basvuruyor? Nasil bir yol izleniyir beraber randevuya nasil gidiliyor teskkr ederim
-
selam herkese her sene baska bir formayız:) bu senede 2025 sayfasındayz:) ekım ayınıda cok var, gerci zmzn su gibi akıp gidiyor,
-
günaydın 2024 forumunu okuyorum, kimi ortaokul mezunuyım basvurdum cıktı diyor biri sabıkam var cıktı diyor, kimi param yok gidememki diyor, demekki herkese cıkıyor ,
gidebilecek herkese cıkar umarım -
günaydın kontrol ettim belki bugun cıkmıstr diye, bugunde cıkmamış

-
@fredyjones benim en buyuk hatam 98 yilinda ingilterede canterbury gittim dil kursuna 3 ay. Kafayi yedim geldim. Hatam kafayi yememem lazimdi. Kalacaktim bi sekilde orda. Gecmisle gelecege care yok malesef.
-
@gariban 3 gündür bakıyorum
-
ben bi gidp tekrar bakayım belki cıkmıştır sistemsel hata vardır, hep hayeller hayeller