Hayatımın bir döneminde new york ve la de yaşamak. O yılbaşı ve halloween ruhunu yaşamak. elbett bir günnn.
ayşebirkadın
@ayşebirkadın
ayşebirkadın tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Amerika Hayallerimizde neler var? Nasıl bir yaşam hayal ediyoruz? Sınır yok yazın yeter.Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan Çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Sabri-FT ankara insan da umut mu bıraktı kazanıyoruz ama gidemiyoruz neden? ankaranın keyfini beklemekten
-
RE: Amerikada surgical technician olarak çalışmak?Sağlık Sektörü içinde yayımlandı
@Rhonster anladım teşekkürler. peki çalışarak okumak zorlar mı? yapılamayacak kadar zor mu?
-
RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ltsc Hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
darısı bize inşallah -
Ummana dosyamı taşımaya çalışıyorum. Inquiry formda "Employer Information or Petitioner’s Name (LAST Name, First M.)(Required)" böyle bir şey diyor. Anlayamadım ne anlama geliyor?
-
@gucarslan TARİHLERİM SIRASI İLE ŞÖYLE:
08.09.2016 – 15.11.2017 ESKİ EV ADRESİ
15.11.2017-18.10.2019 ŞUAN OTURDUĞUM EV
18.10.2019 – 10.03.2020 YURT TARİHİM.
ayşebirkadın tarafından gönderilen son iletiler
-
Eşime de bana da çıkmadı :((
-
@ErdalK tamamdır teşekkürler
-
@Sabri-FT ankara insan da umut mu bıraktı kazanıyoruz ama gidemiyoruz neden? ankaranın keyfini beklemekten
-
Merhaba eşim onay numarasını kaydetmemiş bir yere 1 haftadır bakıyoruz yok. Nereden öğrenebilirim onay numarasını? https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckConfirmation.aspx bu siteden bakıyorum ama "Please review your Diversity Visa Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application." bu uyarıyı veriyor. dv2025 olduğu için ve program yılı başlamadığı için mi?
-
Ummana dosyamı taşımaya çalışıyorum. Inquiry formda "Employer Information or Petitioner’s Name (LAST Name, First M.)(Required)" böyle bir şey diyor. Anlayamadım ne anlama geliyor?
-
umman konsolosluğuna taşımak istiyorum dosyamı ancak e posta adreslerini hiçbir şekilde bulamadım. yardımcı olabilir misiniz
-
@Atlantis00 22 yaşındayım umudum hiç tükenmiyo bu konuda. Her sene deneyeceğim yolun başındayım
-
@Riethian bende de yeşil pasaport vardı ama evlendiğim için iptal oldu maalesef