• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Berkay BHR
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 40
    • En İyi 16
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Berkay BHR

@Berkay BHR

42
    İtibar
    142
    Profil Görüntülemeleri
    40
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Berkay BHR Takip etme Takip Et

Berkay BHR tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

Selam Arkadaşlar!

Ben DV2023 talihlilerinden Berkay! Sizlere geçtiğimiz haftalarda sağlık muayenesi deneyimimi aktarmıştım şimdi de vize mülakatımı anlatmanın heyecanını yaşıyorum. Arkanıza yaslanın, bir çay veya bir bardak kahvenizi 😀 alın ve bu macerada bana ortak olun!

Hadi hazırsanız ulaşım ile başlayalım:

(İki ay önceden) Mülakat tarihim belli olduktan sonra, yaşadığım şehir; İstanbul'dan ulaşım için önce arabayla gitmeyi planlamıştım. Ne yazık ki, son günlerde üst, üste yaşanan doğa olayları gözümü epey korkutmuştu. Kendi kendime -"Berkay, bu işi riske atma, uçakla git, bir gece otelde kal. Sonraki sabah erkenden kalkar mülakata gidersin" dedim . (Nitekim de böyle oldu! )😊

13 Temmuz sabahı erkenden kalkıp Havalimanına gitmek için Soğanlık (Anadolu Yakasından) metro istasyonundan trene bindim, ortalama 30 dakika sonra havalimanındaydım.

Kalabalıktan kaçınmak için fazla eşya taşımak istemedim, yanıma sadece el bagajımı aldım,. Havalimanında, Vakıf Miles Kredi kartımdan dolayı iGA Lounge Hizmeti 'ni kullanma imkânım oldu. (Orası özel yolcu bekleme salonuydu, mülakatımdan önce rahat bir şekilde vakit geçirmek için harika bir seçenek)

Salonda güzel bir kahvaltı yapıp keyifli vakit geçirdim. Rahat koltuklar, lezzetli atıştırmalıklar ve sıcak içeceklerle dolu bir atmosfere sahip. Uçuşuma ortalama 2 saat vardı. Biraz dinlendikten sonra uçuş saatim yaklaşınca kapıya doğru ilerledim. Kimlik kontrolünden sonra koltuğuma oturup uçağın kalkmasını bekledik.
      (Uçuş en az benim kadar iri bir arkadaş ile benim aramda kalan kadın dışında herkes için son derece rahattı diyebilirim, ucuş ortasında daha fazla rahatsızlık vermemek için boş olan farklı bir koltuğa geçme centilmenliğini de göstermiş oldum) (+1 Puan daha kazanmış oldum yaratan tarafından 🙂 )

1-2 Saat sonra uçağımız Esenboğa Havalimanına başarılı bir şekilde vardık. Zaten sadece el bagajım olduğu için direk Havalimanında çıkıp: kapısında duran HAVAŞ isimli şehir merkezine yolcu transferi yapan otobüselerden birine binip (Bilet ücreti :45 lira) ortalama 1 Saat'e AnkaMall isimli durakta indim. Sonrasında metro ile otelimin yer aldığı "Kızılay" semtine ulaştım (1 bilet 11 lira). Kızılay AVM’de Forumdan tanıştığım (Aynı gün mülakatımız vardı) 21 yaşındaki genç bi kardeş olan Serhat ile bir yemek yiyip sohbet edip evraklarımızı kontrol ettikten sonra ayrıldık.
      Ben AVM’de yarınki mülakat için daha ciddi ve resmi görünmek adına (Neticede hayatımdaki dönüm noktalarından birisi) bir gömlek bakmaya başladım velhasıl gömlek diye girdiğim mağazadan takım elbise alarak ayrıldım 😀 (Epey bir pazarlık neticesinde).

AVM, Merkezi bir yerde olduğundan evraklar içerisinde talep edilen 5*5 ölçüsündeki 2 adet biyometrik yakınlarında bulunan bir esnafta fotoğraf çekildim (Dükkan ismi Best Color) , hemen karşısındaki iş hanı'nın girişten küçük bir ayakkabı tezgahı olan bir amca vardı, Aşırı sempatikti. Keyifli bir sohbeti eşliğinded yanımda getirdiğim kunduraları boyamaya başladı. ( gideniniz olursa benden de bir selam iletirsiniz 😊 ) Otelime 10 dakika yürüdükten sonra odama yerleştim. 1-2 Saat dinlendikten sonra yakınlarda bulunan bir restoranda yemek yiyip 15 dakika yürüdükten sonra bir soğuk limonata alıp otele döndüm.

(Evraklarımı tekrar tekrar kontrol edip, yine Telegramda irtibatta olduğum arkadaşları darlamaya başladım. Bu evraklar tam mı sizce diye 😀 Herhalde 6-7 farklı arkadaşa tekrar tekrar sormuşumdur. 😀 Sağolsun sabırla yanıt verdiler her seferinde hakları ödenmez)
      Uğur Bey, Burak, Onur, Boran, Cengiz, Murat, Gülsüm Hanım , Evrim Hanım ve niceleri!
      Hepsine sonsuz teşekkürler*

Mülakat günü

Sabah 7 gibi uyanıp hazırlıklarıma başladım. Önce otelde kahvaltı yapıp sonrasında odama geri döndüm. Otelimin hemen karşısında taksi durağı vardı şansıma da bir tane taksi vardı. Binip kendisine ABD Elçiliğine lütfen! dedim. Ortalama 15 Dakika sonra 07:45 gibi bina önüne varmıştım.
      (Çantamı ve Elektronik Cihazlarımı Otelime emanete bıraktım, Sağolsun epey yardımcı oldular)

Varır varmaz dışarıdaki ciddi kalabalığa gözüm takıldı! - "Hayda yarım saat erken gelmeme rağmen bu sıraya girersem bırak DV23'ü DV24'e bile zor sıra gelir bana" dedim içten içe. Sıra tam bir ölüm grubu gibiydi Sivas Sporun Şampiyonlar liginde Bayern M. - Liverpool - Real M. ile aynı gruba düşmemsini referans alabilirsiniz 🙂 Neyse sıranın başına doğru ilerledim Herkes'e "merhaba merhaba" 8:15'de randevüm var ama sıraya girmem gerekir mi diye mırıldandım. Saolsunlar -" Yok gerek yok pasaportunuzu verin görevlilere siz öncesiniz bir kaç dakikaya girersiniz" dediler. Nitekim de öyle oldu: önce en dıştaki bölüme yaklaştım pasaportumu verdim. 1-2 dakika sonra soldaki sıradan içeri alındım.

Güvenlik kontrolünden geçtikten sonra ana binaya giriş yaptım: içeri girdiğimde ufaktan ufağa herkes işlemlerini bir şekilde yapmaya başlamıştı. Önce içerisinde - "Bakın bu koşulları taşımıyorsanız paranız yanacaktır" yazılı 3-4 farklı dilde yazılı bir kağı verdiler. (Onu okuyup geri vermenizi istiyorlar) Elçilik çalışanlarının yardımseverliği ve pozitif tutumu da takdire şayandı. Sandalyelerden birisine oturdum: 18. numaralı bankoda (sadece vize ücreti tahsili yapılıyor sırayla) sıraya girip ödemenizi gerçekteşleştiriyorsunuz, akabinde bize bir sıra numarası veriyorlar. O sıra numarasıyla da evraklarınızı teslimi için hemen diğer büyük salondaki bankoya gidiyorsunuz. Evrakları teslim ettikten sonra "siz oturun sıranız gelince görüşmeye alınacaksınız" dedi, Teşekkür edip yerime geçtim.

14 Temmuz mülakat sabahı yanımda götürdüğüm evraklar:

Pasaport(Şart)
      liste maddeFotoğraf 2 Adet 5 X 5 (Şart) - Aldılar
      Nüfus (Vukuatlı) Kayıt Örneği (Şart - E-Devletten)- Aldılar
      Adli Sicil (Sabıka) Arşiv Kaydı (Şart - E-Devletten) - Aldılar
      Askerlik Durum Belgesi (Şart - E-Devletten) - Aldılar
      Banka Hesap Dökümü (Şart - Bankadan ) - Aldılar
      Banka İmza Sirküleri(Şart - Bankadan ) - Aldılar
      Boşanma Kararı (Şart) - Aldılar
      Boşanma Kesinleşme şerhi (Şart-Adliyeden İmzalı) - Aldılar (mümkünse İngilizceye çeviri yaptırın)
      İş Davet Mektubu(Şart Değil- Ekstra Avantaj ) - Sadece baktı
      Mezuniyet Bilgisi( E-Devletten) & Diploması (Fiziki Şart) - Aldılar
      (Yoksa diploama Şart)Transkript (H.Eğitim M.'den İmzalı) - Sadece baktı
      (varsa Diploma Şart Değil)
      Ruhsatlar (Şart Değil - Ekstra Avantaj ) - Sadece baktı
      Sağlık Muayene Sonucu / Kapalı Zarf (Şart - Unganlardan) - Aldılar
      Bir süre sonra görüşmeyi gerçekleştirecek görevli benim numaramı ekranda göründü ve görüşmeye yemin ederek başladık, sorduğu sorular;
      Tabi bu sürede beklerken oradaki diğer talihlilerle konuşup sohbet etme fırsatımız oldu: herkes maşallah ilim irfan sahibi kişilerdi. Tam bir Şampiyonlar gibi kadrosu gibi: Mühendisinden tuttun Biyologuna kadar çok Kibar Beyler ve Nazik Hanımlardan oluşuyordu.

Velhasıl: 25-30 Dakika beklemenin ardından nihayet sıra bana gelmişti. Bir can havliyle önümdeki sandalyeyi itip görüşme bankosuna yanaştım o an mülakat başlamıştı.

Officer:O
      Ben: B

• O: Merhaba Hoşgeldiniz Berkay Bey!
      • B: Teşekkür ederim, burada olmak heycan verici gerçekten!
      • O: Evet, Mülakatınızı Türkçe yapmak istemişssiniz.
        Buradan sonrası ingilizce olarak düşünebilirsiniz.
      • B: Evet, İngilizce biliyorum ama bir sakıncası yoksa Türkçe tercih ederim!
      • O: Burada ne iş yapmaktasınız?
      • B: Kendime ait bir şirketim var, E-Ticaretle uğraşıyorum
      • O: Orada ne yapmayı düşüşüyorsunuz?
      • B: Yakın zamanda iş teklifi aldım(Burada iş mektubumu gösteriyorum) başlangıç için Müşteri * Temsilcisi sonrasında da kendi işletmemi açmayı planlıyorum.
      • O: Gideceğiniz şehri Colorado olarak belirtmişsiniz, nasıl araştırdınız mı orada bir tanıdığınız var mı?
      • B: Evet Colorado'da hem fikirim. Fazlasıyla araştırdım,geçtiğimiz aylarda bu ay sonu için uçak biletimi dahil aldım. Tanıdık konusuna gelecek olursakta: evet abimin yanına gideceğim (brother in law).
      • O: Boşandığınızı görüyorum, Kendisiyle halen görüşüyor musunuz?
      • B: Hayır , boşandıktan sonra hiç görüşmedik.
      • O: Evraklarınızda bir sorun göremedim, Vizenizi onaylıyorum! Amerika'daki yeni hayatınıza, başarılar dilerim! ( 4-5 iş gününde PTT ile tarafınıza ulaşacak)
      • B: Teşekkür ederim, İyi Günler!

Sonrasında sırada bekleyen arkadaşlara bol şans dileyip elçilikten ayrıldım.

Evet gelelim yazımın sonuna : Mülakat deneyimim epey bi uzun oldu dimi! Umarım sıkılmamışsınızdır. Gerçi DV2023 talihlileri zaman - sabır denince fazlasıyla sınandıkları ortada (Geç gelen mülakatlar , boş geçen aylar , stres ve belkide göz yaşı)

Artık Amerika'da yeni bir hayat beni bekliyor. Yeni işimde başarılı olmayı ve hayallerimi gerçekleştirmeyi umut ediyorum. Bu macerada benden desteklerini ve inancını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Dilerim ki bu süreci hak etmiş ve canı gönülden dileyen herkesin yaşamasıdır.

Bu süreçte öğrendiğim birşeyde "Pes etmeyi düşünüdüğünüzde: siz dışında kimse kaybetmiyor" asla mücadeleyi bırakmamanız dileğimle!

Sağlıcakla kalın dostlar! 🙏🏻

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Berkay BHR
      Berkay BHR
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

Selamlar Arkadaşlar 🖐🏼

14 Temmuzda girdiğim mülakatımın 🍒 bugün meyvesini pasaportumu teslim alarak almış bulunmaktayım🤲🏻 . Gerçekten tarifsiz bir duygu desteğini esirgemeyen her bir arkadaşıma sonsuz teşekkürler sunarım 🤞🏼 .

Herkesin bu duyguyu tatmasını temenni eder, vizesini almış ve alacak olan arkadaşların Amerika'daki 🇺🇸 yeni hayatında sorunsuz ve başarılı bir hayata sahip olmalarını temenni ederim.

Geriye 31 Temmuzdaki uçuşum ✈ kaldı, ülkeye girdikten sonra da deneyimlediğim ve deneyimleyeceğim herşey size aktarmaya devam edeceğim.

Sağlıcakla kalın! 👋

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Berkay BHR
      Berkay BHR
    • RE: [Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ayşebirkadın Bu ifade, muhtemelen bir başvuru formunda veya belge setinde yer alan bir alanı açıklamaktadır. "Employer Information" veya "Petitioner’s Name" olarak adlandırılmış bu alan, belgeyi dolduran kişinin ya da başvuru sahibinin bilgilerini talep eden bir alandır. Formu tekrar doldurup kendinlerine iletin lütfen daha fazla ikna edici bir mail atmayı deneyin derim.

Berkay BHR
      Berkay BHR
    • RE: Green Card'ın Tasarımı Değişiyor!

@mmmwrx, içinde söyledi: Green Card'ın Tasarımı Değişiyor!

Merhaba, Green Card beklerken Employment Authorization başvuru sureci hakkinda bilgiler nerededir, ne kadar hizda geliyor ortalama bilgisi olan var mi? bu bekleme surecinde is görüşmeleri yapabildiniz mi? tesekkurler

Green Card beklerken Employment Authorization başvuru süreci hakkında bilgilere genellikle Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik ve Vatandaşlık Hizmetleri (United States Citizenship and Immigration Services - USCIS) tarafından sağlanan kaynaklardan ulaşabilirsiniz. USCIS'in resmi web sitesi (www.uscis.gov) Employment Authorization Document (EAD) başvurusuyla ilgili ayrıntılı bilgiler içermektedir.

EAD başvurusu, Green Card başvurusu sürecinin bir parçası olarak yapılan bir başvurudur ve çalışma izni almanızı sağlar. Bu süreci takip etmek için USCIS'in web sitesindeki "Forms" (Formlar) bölümünde Form I-765 (Employment Authorization Application) bulunmaktadır. Bu formu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca, başvurunuzun durumunu takip etmek için USCIS'in "Case Status Online" (Dava Durumu Çevrimiçi) hizmetini kullanabilirsiniz.

EAD başvurusu süresi başvuru yoğunluğuna ve USCIS'in iş yüküne bağlı olarak değişebilir. Genellikle başvurunuzun değerlendirilme süresi 2 ila 6 ay arasında değişebilir. Bu süre içinde USCIS, başvurunuzu inceler, evrakları kontrol eder ve gerekirse ek bilgi talep edebilir. Başvurunuz onaylandığında veya reddedildiğinde size yazılı bir bildirim gönderilecektir.

EAD başvurusu sürecinde çalışma izni aldığınızı gösteren belgeyi beklerken, iş görüşmelerine katılabilirsiniz. Çalışma izniniz olmasa bile, şirketler iş görüşmeleri yapmanıza izin verebilir ve başvurunuzun süreci hakkında bilgi vererek durumunuzun ne zaman netleşeceğini takip edebilirler. Ancak, çalışma izni olmadan gerçek bir iş teklifi aldığınızda, işvereninizin sizi çalıştırabilmesi için EAD başvurusu sonucunun olumlu olması gerekmektedir.

Özetle, EAD başvurusu süreci, başvuru yoğunluğuna ve USCIS'in iş yüküne bağlı olarak değişen bir süreçtir. Başvurunuzun onaylanmasıyla birlikte çalışma izni alırsınız ve iş görüşmelerine katılabilirsiniz. Ancak sürecin tamamlanması için belirli bir bekleme süresi gerektiğini unutmayın.

Gündem içinde yayımlandı
      Berkay BHR
      Berkay BHR

@sanaldeniz Değerli yanıtınız için teşekkür ederim.
      Umarım bir sorun yaşamadan vizemi alabilirim. İyi günler dilerim. 🙏🏻

Berkay BHR
      Berkay BHR
    • RE: Colorado

Sayın Yeşil Kart Forumu Üyeleri,

Colorado eyaletinde ikamet eden bir üye olarak sizlere ulaşıyorum. İstanbul, Türkiye’deki ailemin yanında yaşayan İran cinsi bir kedim var ve yakın zamanda bulunduğum eyalete getirilmesi için yardıma ihtiyacım var.

Eğer İstanbul’dan benim bulunduğum eyalete gelmeyi planlayan birisi varsa ve kedimi getirebilecek sorumluluk alabilecekse, bu kişiye bir ödül vermek istiyorum. Kedinin yolculuk masraflarını ve hatta havalimanından alınmasını sağlayacak makul bir ücret ödemeye hazırım.

Ancak, kesinlikle kedinin kabin içerisinde seyahat etmesi ve bagaja verilmemesi gerektiğini belirtmek isterim.

Eğer bu sorumluluğu üstlenebilecek ve kedimi güvenli bir şekilde getirebilecek bir üye varsa, bu kişiye bir ödül vermekten memnuniyet duyarım.

Lütfen, bu konuda yardımcı olabilecek veya önerisi olan herhangi birini benimle iletişime geçmeye davet ediyorum. Kedimin seyahati için yardımınız büyük bir önem taşıyor ve desteğinizi bekliyorum.

İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      Berkay BHR
      Berkay BHR

@SemihPehlivan Teşekkür ederim Semih Abicim
      Sizi geç tanıdım ama umarım dostluğumuz ebedi sürer iyi ki varsın Amerika'daki hayatınızda başarılar dilerim.

Berkay BHR
      Berkay BHR

@Serap-2, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Berkay-BHR Evet mutlaka teyit edin. Mülakata gittiğiniz zaman sağlık sonuçları 30 günden fazla diye sorun çıkmasın.

Serap Hanım merhaba,

Konuyla ilgili klinik ile görüşme sağladım:
      "Bizim önerdiğimiz zaman aralığı bu yönde Şu tarihte geleceğinizi şart koşamayız 6 aylık geçerlilik süresi mevcut ama tabi onaylandı ise o gün muayene gelebilirsiniz , " dediler.

Sizleri de bilgilendireyim istedim. 🙂

Berkay BHR
      Berkay BHR

@bozyuruk Estafurllah , Nacizane kalemimi konuşturmayı deneyimimi aktarmaya çalıştım. Yararlı olabildiysem ne mutlu bana. Hürmetler!

Berkay BHR
      Berkay BHR
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

@tahsinceltikci, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

İlk Green Card başvurumuz yıl 2019 yaşım 17 Lise bitmemiş, iş tecrübem yok kendi adıma başvuru bile yapamıyordum. 2019dan sonra 20/21 yıllarının hiç biri çıkmadı ardından üniversite kazandım gittim, ilk senemde bıraktım döndüm memleketime Bir Araba fabrikasının Boyahane bölümünde kalite kontrol elemanı olarak işe başladım 1 yılım doldu dolacak hayırlısıyla bu sene DV2025 başvurum kendi adıma yaptığım ilk başvurum olacak, umarım sonuncusu olur

Umudunuzu asla kaybetmeyin! Evrene daima olumlama yapın, sonunda başardığınızı göreceksiniz! 🙏 😇

Berkay BHR
      Berkay BHR

Berkay BHR tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Colorado

Sayın Yeşil Kart Forumu Üyeleri,

Colorado eyaletinde ikamet eden bir üye olarak sizlere ulaşıyorum. İstanbul, Türkiye’deki ailemin yanında yaşayan İran cinsi bir kedim var ve yakın zamanda bulunduğum eyalete getirilmesi için yardıma ihtiyacım var.

Eğer İstanbul’dan benim bulunduğum eyalete gelmeyi planlayan birisi varsa ve kedimi getirebilecek sorumluluk alabilecekse, bu kişiye bir ödül vermek istiyorum. Kedinin yolculuk masraflarını ve hatta havalimanından alınmasını sağlayacak makul bir ücret ödemeye hazırım.

Ancak, kesinlikle kedinin kabin içerisinde seyahat etmesi ve bagaja verilmemesi gerektiğini belirtmek isterim.

Eğer bu sorumluluğu üstlenebilecek ve kedimi güvenli bir şekilde getirebilecek bir üye varsa, bu kişiye bir ödül vermekten memnuniyet duyarım.

Lütfen, bu konuda yardımcı olabilecek veya önerisi olan herhangi birini benimle iletişime geçmeye davet ediyorum. Kedimin seyahati için yardımınız büyük bir önem taşıyor ve desteğinizi bekliyorum.

İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Diğer Eyaletler içinde yayımlandı
      Berkay BHR
      Berkay BHR

@utkuuck

"Ben thank you dedim ve konsolosluktan öyle hızlı çıktım ki red yesem böyle koşmazdım herhalde" cümlesinden sonra epey bir güldüm. 😅

Vizeniz hayırlısı olsun. Bol bereketli başarı dolu bir hayat dilerim. Artı Yeşil Kart ailesinin New York bir kişi fazla sayılırız. 🗽😇🇺🇸 Herşeyin gönlünüzce olması dileğimle! 🤓🙏

Berkay BHR
      Berkay BHR

@ozzgedenizz
      Ne macera ama, biran Uncharted (PlayStation Oyunu) senaryosunda sandım kendimi. 😅
      Sizelere Amerika'daki yeni hayatınızda başarılı bir ömür diliyorum.
      Wellcome to United State of America🇺🇲

Berkay BHR
      Berkay BHR

@volkan-onur Ülkeden ülkeden ülkeye değişiklik gösterilmekte. Konsolosluk size Tercüman hizmeti vermek zorunda değil. Dışarıdan sizin veya onların belirleyeceği bir tercüman da talep edebilir ve onaylayabilir, bunu yapmayada bilir. İngilizce bilmeniz daima faydanıza onun dışında farklı bir seçeneğiniz yok. Önce hangi ülkeye taşıyacaksanız o ülkede mülakat almayı başarmış arkadaşların deneyimlerini okumanızı tavsiye ederim. Bol şans

Berkay BHR
      Berkay BHR
    • RE: Seyahat Sağlık Sigortası

Arkadaşlar Selamlar

31 Temmuzda Türk Havayollarıyla Amerikaya ayak basacağım nasip olursa, bildiğiniz üzere SSN ve Green Card'ın gelmesi 1-2 haftayı buluyor en iyi şartlarda. Bende orada iş bulup direk sigorta'dan yararlanamayacağım için Seyahat Sigortası yaptırmayı düşündüm. Velhasıl THY ile anlaşması olan XCover isimi bir firma direk hizmet vermekte ama poliçe detayı (Şu kadar teminat veriyor gibilerinden bir açıklaması) yok. Bende En bilinen siigorta firmalarından olan Allianz Müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyip detayları öğrendim.

Yakın zamanda ( 2022 - 2023 ) giden arkadaşlar önlem adı altında nasıl bir yol izlediler?
      Bana nasıl bir yol izlenmesini öneririler ? Yorumda bulunurlarsa sevinirim.
      Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim!

Yolculuk içinde yayımlandı
      Berkay BHR
      Berkay BHR

@Emreiner Yeni hayatınızda başarılar! Yolunu , bahtınız açık olsun🙏

Berkay BHR
      Berkay BHR

@Tuğberk-Önder Geçmiş olsun. Mülakatta başarılar şimdiden. 🙏🏻

Berkay BHR
      Berkay BHR
    • RE: ABD'de sabah namazını kıldırırken cami imamı bıçaklandı

@celica Yanlışınız var; cami imamı Sayed El-Nakib , Türk asıllı Şerif Zorba tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

İfadesinde İstanbullu olduğunu belirten ve kısa süre önce ABD'ye geldiği anlaşılan zanlının, gerçekleşen ilk duruşmasına Türk tercüman eşliğinde Bergen İlçe Hapishanesinden çevrim içi katıldığı, "ruhsatsız silah taşımak ve adam öldürmeye teşebbüs etmekle" suçlandığı belirtildi , tutuklandı ama son durumunu bilmiyorum cezasını yatıyor olmalı. Bir(Tüm) din görevlisine bu şekilde saldırılması çok üzücü . Umarım tekrarlanmaz.

Gündem içinde yayımlandı
      Berkay BHR
      Berkay BHR

@demirnaz
      Vizenizin sizlere sağlıklı ve bol bereketli gelmesi ve Yeni yaşamınızda başarılar dilerim!

Berkay BHR
      Berkay BHR

@ayşebirkadın Bu ifade, muhtemelen bir başvuru formunda veya belge setinde yer alan bir alanı açıklamaktadır. "Employer Information" veya "Petitioner’s Name" olarak adlandırılmış bu alan, belgeyi dolduran kişinin ya da başvuru sahibinin bilgilerini talep eden bir alandır. Formu tekrar doldurup kendinlerine iletin lütfen daha fazla ikna edici bir mail atmayı deneyin derim.

Berkay BHR
      Berkay BHR