Uber ve Lyft Şoförlüğü
-
Merhaba ben immigrant visa ile ABD'ye giriş yapıyorum, gidince niyetim ehliyet vs sonrasi hemen araba almak. Bir arkadasim da benle beraber geliyor, kendisi B1/B2 turistik vize sahibi. Kendisine benim arabayı versem Uber, Lyft vb yapabilir mi ? Yasallik anlamında sorun teşkil eder mi ?
Teşekkürler
-
@semavi rahmetli dedem güzel bir söz söylerdi hep. g.t ıslanmadan balık avlanmaz.. bir şeylerden fedakarlık yapmak lazım neticeen
-
@caglarcan turist vizesiyle çalışması suç. hesap sizin üzerinize olacak, o çalışacaksa, kaza bela durumunda da direkt siz sorumlu olacaksınız, şu ya da bu şekilde yasadışı bir şeye iştirak etmiş olacağınız için (yasadışı çalışmaya zemin) muhtemelen başınız ciddi derde girecektir
-
@mhepekiz teşekkürler bilgilendirme için, direkt eledim bu yöntemi , kendisi araç kiralamalı bu durumda.
-
@caglarcan kendisi araç kiralayarak da çalışamaz. turist olarak çalışmak direkt suçtur. ayrıca Uber zaten yapamaz da (1 yıllık ABD ehliyeti istiyor) Lyft gibi bir servise başvurduğunda da buranın ehliyetini isteyecekler, turist olarak da onu alamaz. Background check var SSN isteyecekler o olmayacak...
-
Bu ileti silindi! -
@caglarcan bu konuda bir şey diyemem bilmiyorum. suç bireyseldir yani siz buna zemin hazırlamıyorsanız sizi etkileyeceğini sanmıyorum. Eski SSN numarası, turist olarak geleceği için işine yaramayacaktır diye düşünüyorum.
-
Bu arada şunu farkettim insan hayatı ne acayip 3 ay öncesine kadar "Gidince, gidersek, gittiğimizde" diyorduk şimdi burada yazarken "Geldiğinde, geleceği için, gelince" diyoruz.. Hayat çok acayip :dog:
-
California kararı domino etkisi yaratabilir. Öncelikle Uber ve Lyft yeni sürücülere kapıyı kapatabilir. Kayıt olmak isteyen ve sallandıran varsa geç kalmadan başvursun derim
-
@mhepekiz Merhaba. California karari derken hocam? Biraz daha konuyu acabilirmisin. California dayim ama ehliyetimi bekliyorum o yuzden henuz basvuramadim.
-
@Gkhn-CLKKN eyalet bir yasa geçirdi. Uber ve Lyft çalışanları ve benzerleri şirketin çalışanı gibi değerlendirilmek zorunda sigortalarını vs yapmalısınız diye.. Ama daha mahkemeye gidecek o iş sanıyorum
-
-
LYFT’ye kayıt olacağım da şimdi. gözden kaçırmamam gereken bir bonus, referans vs. durumu mevcut mu acaba kullanabileceğim?
-
@keepdreaming ben seni tavsiye edeyim belli bir sayıda sürüş yaparsan garanti para veriyor bana da $100 mü ne bonusu var
-
@keepdreaming, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü
LYFT’ye kayıt olacağım da şimdi. gözden kaçırmamam gereken bir bonus, referans vs. durumu mevcut mu acaba kullanabileceğim?
-
@mhepekiz eywllah tesekkur ederim hocam
-
herkese merhabalar florida için lyft araç gereksinimleri nelerdir ? bilgisi olan var mı ?
ya da houston ? (tx)
örnek araç modeli
koltuk sayısı
veya km. ( yani miles) sınırlaması varmıdır
diğerleri lazımdır diye düşünüyorum sigorta ssn vs vs
ama model yılı kafamda bir soru
şimdiden teşekkürler -
@albayrakkosova merhaba, aşağıdaki Lyft sitesine girerek gereksinimlerini öğrenmek istediğiniz yeri yazarak istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Her sayfada Vehicle requirements alanı mevcuttur.
https://www.lyft.com/driver-application-requirements -
@albayrakkosova daha gelişinize çok var gibi görünüyor. vakti geldiğinde yine siteden kontrol edin sürekli değişebiliyor kurallar
-
@omertug günaydın cevap ve ilgi için teşekkürler bu yolla kendimce ufak bi gözatma yaparım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum