Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

  • ⭐⭐⭐

    Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum.

    E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır?


  • @waterman, içinde söyledi: E2 vizesini sahip olan biri sponsor olabilir mi?

    Öncelikle herkese kolay gelsin şimdiden soruma cevap verdiğiniz için tesekkur ediyorum.

    E2 vize sahibi olan biri EB vizelerine sponsor olabiliyor mu? Eğer olabiliyorsa bunun için gerekli belirli şartlar var mıdır? Sonucunda E2 göçmen olmayan bi statü , bu statüyle birine green card sponsoru olabilmesi olası mıdır?

    Sayin@waterman, sorunuzu tam olarak anlayamadim. Yesil kart sponsorlugu sadece ABD vatandaslari ve yesil kartlilarin yapabilecegi bir durumdur. E2 vizesi EB kategorili daimi kalis sureclerine zor da olsa degisebilmektedir. Yani gocmen olmayan vizeden gocmen vizeye degisim mumkundur.

  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

  • E2 vizesi için teminat

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    1 Oy
    3 İleti
    393 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat @Utopya, içinde söyledi: E2 vizesi için teminat E2 vizesi görüşmesi için hesabımda mutlaka dolar mı olmalı? 100 bin dolar karşılığı TL yada nakit dolar yoksa sadece satılık gayrimenkul gösterebilir miyim? Ek olarak; hayatı boyunca hiç vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görür mü? Herkes önce turist başvuru diyor. Turistlerin red yediği kesin. Sayın @utopya, hayatı boyunca hiç ABD vize başvurusu yapmamış birisi E2 vizesine kabul görebilir. Vizenin şartlarını gerçekleştirmiş olması gerekir. E2 vizesi için sadece satılık gayrimenkul göstermeniz yeterli olmaz. Hesapta para dışında gösterebileceginiz bazı krediler, mal alım masrafları, depo tutma masrafları gibi kalemler olabilir.
  • Şu an göçmen miyim, değil miyim?

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    329 Bakış
    crazycellsC
    @Adventure00, içinde söyledi: Şu an göçmen miyim, değil miyim? @Claudia-J-Muslu Teşekkürler cevabınız için, bu konuyu bir özel avukata danışma kararı aldım, şu anda Ankara'dayım, sizden nasıl randevu alabilirim veya Ankara'da önerebileceğiniz bir avukat var mı? Muslu Hukuk Burosu'nun iletisim bilgilerine suradan ulasabilirsiniz: http://amerikavatandas.com/tr/anasayfa/
  • B2 Turist Vizesinden F1 Ogrenci Vizesine Gecis

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    552 Bakış
    V
    @Claudia j,Muslu, Tesekkurler vermis oldugunuz bilgiler icin. :)
  • Turist vizesiyle çalıştırıldım.

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    6
    0 Oy
    6 İleti
    506 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @zaferb, içinde söyledi: Turist vizesiyle çalıştırıldım. Merhaba; Bir türk restaurantı tarafından florida miami de 20-25 gün kadar yasal olmayan yollarla turiSt vizesi ile çalıştırıldım ve daha sonrasında sebepsizce ve kendi keyfine göre whatsapptan beni işten çıkardı. Aldığım ödeme nin bir paychecki elimde bulunuor. Kendisini şikayet edebiliyor muyum? Evet bende hatalıyım biliyorum ancak onun benim hayatımı mahvettiği gibi bende onu uğraşırmak istiyorum. Teşekkürler İyi çalışmalar. Sayın @zaferb, İşveren çalışma izni olmayan birini çalıştıramaz. Çalıştırdığı takdirde işveren bazı cezalara tabii olabilir. Bu cezalar para cezası, hukuka aykırı çalışmayı durdurma emri, ve hapis cezasına kadar değişik cezalar olabilir. Hukuka aykırı çalışanların sayısı fazla olursa cezalar da artar. İşe alma bilfiil olarak çalışmayı başlamayı gerektirir ve deneme suresini içermez. Geçici çalışanlar veya taşeronlar çalışan sayılmaz. İşverenin I-9 Formu üzerinden giderek belgelerinizi kontrol etmiş olması gerekir. Bunun siz çalışmaya başladıktan sonra üç işgünü içinde yapılması gerekir. İşveren formun yanlış doldurulmasından da sorumludur. I-9 Formu işverenler için çok problem yaratabilir ve I-9 auditleri işverenleri zor duruma sokar. Eğer durumunuz bunlara uyarsa şikâyetçi olabilirsiniz. Şikâyetin sizin için de hukuki sonuçları olacaktır. Lütfen linke bakiniz. https://www.uscis.gov/i-9 Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum