DV2025 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş yani kazanılmadığı takdirde zaten başvurduğum bilinmez diyorsunuz kazanma durumunda da barodan habersiz başvuru yapmak buradaki mesleğe zarar verir mi diye sormak istemiştim
-
@aysegl12345 baro ailenizi esir tutmuyorsa bizle çalışacaksın diye bir sorun olmaz bence. Yani kusura bakmayın biraz esprili yaklaştım ancak sorunuzda bir değişiklik yok çünkü size cevabı yukarıda ilettim neden bir sorun olsun. Baroyla aranızda yurtdışına çıkılamaz, teşebbüs bile edilemez gibi bir anlaşma falan mı var? 2-3 farklı kişi size bir sorun olmaz derken hala sorun olur mu düşünceniz varsa bize daha açık bir şekilde, neden tedirgin olduğunuzu yazarak sorunuzu iletin şöyle bir durum var baroyla ilgili bu yüzden soruyorum diye bizde ona göre tekrar evet veya hayır diyelim
-
@aysegl12345 kazanma durumunuzda buradaki mesleğinizin bir önemi kalmayacak eğer oraya gidip yaşamak istiyorsanız o yüzden kafanıza takmayın bence
zaten illa avukatlk yapacağım diyorsanız da ister rusya ya gidin ister abd ye gidin oranın üniversitenizi tanıyıp size oranın fark olan hukuk derslerini aldıracaklardır 4 sene baştan başlamazsınız artık fark dersleri ne kadar olursa onları aldırırlar
-
@aysegl12345 Merhaba müstakbel meslektaşım hayır sorun olmaz ancak hakimlik düşünüyor musunuz? Hakimlik açısından sorun olabilir…
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@EasternStar o yüzden san francisconun havasını çok seviyorum bu sene yazın bile terlemek nedir görmedim herhalde 😄
California için sıcak ama nem olmayan, bunaltmayan bir havası var diyorlardı. Doğru demek.Gerci koca eyaletin her yanı aynı midir bilemem tabi.
-
@hadi-BE her yeri aynı değildir büyük ihtimalle çünkü şöyle örnek vereyim 1-2 saat uzaklıktaki Napa Valley tarafında çok rahat şort tshirt gezebilirken SF merkezde biraz daha esinti oluyor, 3-5 saat mesafedeki Lake Tahoe veya Yosemite tarafında kar bile görebilecekken SFde kar görme şansınız yok, LA buraya göre daha sıcak bir yer mesela ama yinede bence iklim olarak çok iyi bir iklimi var denilebilir bütün california için
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE her yeri aynı değildir büyük ihtimalle çünkü şöyle örnek vereyim 1-2 saat uzaklıktaki Napa Valley tarafında çok rahat şort tshirt gezebilirken SF merkezde biraz daha esinti oluyor, 3-5 saat mesafedeki Lake Tahoe veya Yosemite tarafında kar bile görebilecekken SFde kar görme şansınız yok, LA buraya göre daha sıcak bir yer mesela ama yinede bence iklim olarak çok iyi bir iklimi var denilebilir bütün california için
Memleket yaaa 🥰 😂 Cevap için teşekkürler 😊
-
Gaza geldim. Hemen foto atayım 🥰
Santa, Barbara, California

📸: [instagramcom/eyeseesb]
-
@hadi-BE Sanki kasırga olacakmış gibi hava var :))
-
Tam yürüme havasi ama. tek başina olmaz tabi :)
-
@Karya-Atlı
Bu durumda yapabileceğiniz 2 süreç var, dosyanızı kabul edecek başka bir yurtdışı konsolosluk bulabilirseniz dosyanızı taşıyabilirsiniz veya B1/B2 vizeniz var ise ABD'ye giderek AOS yapabilirsiniz.
DV göçmen vize mülakatları sadece Ankara konsoloslukta gerçekleştiriliyor.
dosyanızı kabul edecek başka bir yurtdışı konsolosluk bulabilirseniz yanınızda tercüman kabul edebilen bazı konsolosluklar var, örnek Hong Kong.
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Tam yürüme havasi ama. tek başina olmaz tabi :)
Valla süper olur be 🥺
-
@lawyergirl ne gibi bir problem söz konusu oluyor hakimlikte yani hakimlik sınavına giren staj yapan biri green carda başvursa sorun olur mu
-
Silindi.
-
@gtx295 🙂
-
Atarsa Osmaniye 😂
-
Son 80 gün buradan 80 Osmaniye ye selamlar ne zaman görsem aklıma yer fıstığı gelir :) :)
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Sanki kasırga olacakmış gibi hava var :))
Havasına gurban ooyyy 😂😂😂
(Cevap biraz geç oldu. Unutmuşum 🤭)
-
Askerdeki gibi 81'den geri saymaya başladım ben, her gün gün gün giderim artık :grinning_face_with_big_eyes:
-
herkese iyi geceler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum