DV2025 Sohbet Odası
-
@Gürkan-1 18 yaşında şuan burda bunun mücadelesini veriyorsan zaten sen benim için tüm akranlarından 1-0 öndesin , o kadar troll yapan varki ,gerçek yazanda arada kaynıyor , bende hakkımı helal etmiyorum böyle yapan varsa
-
@Hayri-Sozen Hocam çıktı mı cidden?
-
@Özgür-Can direk Unsuscribe yapıyorum kendisini youtubeden...
-
@emrsvt aynen ergenidir nedir yalan söylüyor
-
@serel Girdiğin bilgiler geçersizdir.
Lütfen konfirimasyon numarana, soy adında ve doğum yılına tekrar göz at ve başvurur formunda yazanla eşleştiğine emin ol diyor. altaki açıklama ise alta bot oluğ olmadığın kısımla alakalı girdiğin kodlarda 0 ı o ile karıştırma falan diyor -
Başaramadık abi 😔
-
@hdemircanusa :folded_hands: :green_heart: bende aynı şekilde.
-
@Özgür-Can : dk: 07:34 , boşa bi hak kullanmış olduk ama önemli değil :alien_monster:
-
@Özgür-Can yalan arkadaşlar inanmayın profilinden bakın paylaştığı fotoya , normal bi davranış değil yaptığı cidden üzüldüm kendisine
-
@Cemda evet hocam koyduğu fotoğrafa baktım piksellerinden belli zaten
-
@Özgür-Can üst tarafı yapamamış uğraşmadan kesmiş göndermiş bize :)
-
Kamil fotoyuda kaldırmış :)
-
@Cemda :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@Gürkan-1 ben direk formdan kopyala yapıştır yaptığım halde 3 saat aynı hatayı verdi sonra dediğim gibi yapınca direk açıldı
-
Abi atın şunu forumdan lütfen ya böyle saçmalık mı olur , çocuk gibi bizi kandırmaya çalışıyor
-
ne ara 22 sayfa oldu 2025 odası anlamadım ne çabuk gelip oturmuşlar odaya valla :)))
-
Buradan doğruca “dv2025 kazananlar” sohbet odasına ışınlanmak dileğiyle merhaba 🍀
-
@Cemda Ben şikayetettim iletiyi , admin(ler) konuyu inceleyip gereğini yapacaktır , Case No: 2024 ile başlıyor foto 512 pixel var yada yok , milletle dalga geçmemenin komik olduğunu düşünüyor sanırsam
-
@hdemircanusa ben dünde farketmiştim ama kaçtı hemen tekrar girmez diyordum bugünde devam etti.
-
Herkese merhaba yaklaşık bir yıl boyunca forumu takip ediyorum. Kendimce bir totem yapmıştım ilk iletimi kazanınca yazıcam diye ama nasip olmadı. 2024 sohbet odasında çok güzel muhabbetler dönmüştü totemi bozmamak için yazamadım ama ordaki herkese kendimce teşekkür etmek isterim sayelerinde beklemek daha eğlenceli hale gelmişti... gördüğüm kadarıyla da ordan kimseye çıkmadı 😔 hayırlısı değilmiş. İnşallah bu son sohbet odası olur ve aşamalar odasına geçiş yapabiliriz...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum