DV2025 Sohbet Odası
-
@ilkerkaynar90 bahsettiğiniz kişileri az çok tahmin ettim 🙂
-
günaydın herkese :) cocum 'anne işe ditme' derken işe sürüklendiğim bir gün daha 🙄
-
@serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
günaydın herkese :) cocum 'anne işe ditme' derken işe sürüklendiğim bir gün daha 🙄
Günaydinlar efenim herkese^... Çocuk hayat şartlarinin bunu gerektiğini kavriyamiyor hali ile.. inşallah daha güzel daha mutlu bir yaşama kavuşmaniz dileği ile^ saygilar..
-
@serel Güaydın 🌞 Maalesef bizimki de ben işe giderken uyuyor , işten döndüğümde “Babaaa niye gittin seni çok özlüyorum “ diyor içim gidiyor ama ne yapalım mecbur tecrübe edeceğiz bu durumu
-
@gtx295 teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
-
@hdemircanusa :)) bi de şey var ben seni çağırdım çağırdım duymadın niye duymadın beni :)) normalde benm ki de uyuyor ama tatilde alıştı uyandığında beni görmeye. hissediyor sanırım uyanacağımı gideceğimi benden önce uyanıyor. uyumasını tercih ediyorum çünkü bu şekilde bütün gün vicdan azabı çekyrm kendimce.... ama dediğiniz gibi yapacak bir şey yok mecburiyetler :downcast_face_with_sweat:
-
@serel Günaydın 🌞
-
@newbie97 onlarda da daha değişik pintilik sistemleri var hatırlarsanız bir ara program bile vardı adam yönetici çöp falan kurcalıyordu senin durum farklı biraz sen daha çok kendi kabuğunda anladığım kadarıyla :)
-
Günaydın herkese yine amerikada geçim sıkıntısı videosu ile başladım içim şişti bu gün bitmez artık :(
-
eskiden kupon kullanarak hayatını geçinenler vardı amerikada programıda vardı hatta ama sabırım aerık kupon olayı yok gibi cideolarda vs hiç bagseden duymadım
-
@olcay54 Nasıl başladınız? Youtube sayfanızda mı?
-
Günaydınlar herkese, bir günü daha geride bıraktık...
-
Günaydınlar, Merhaba herkese.
-
@olcay54 Bence takma kafana o kadar Burada farklı bir durumda mıyız. İnan çıkarda gidersen biraz gayret ve hırsla her şey daha güzel olacaktır.
-
@Yıldıray81 yok yanlış anladın youtube da gezinirken izlediğim bir video içimi kararttı
-
@southern İnşallah ne diyebilirim umudumuz o yönde çok isteyenden çok gidip te kendini kurtarabileceklere çıksın istiyorum.
-
@mcvk fiyat algısı bende de çöktü, eskiden hiç alakam olmayan bir şeye bile baktığım zaman aşağı yukarı fiyatı tahmin ederdim, şimdi hiçbir şeyin fiyatını bilmiyorum, yunan adasında rakı balık 4 euro diye haber yapmışlar, burada 4 liraya rakı balık olsaydı nasıl olurdu.
-
-
@Murat-4 her akşam rakı balık yapardık hayali bile güzel :)
-
Günooooooo :sun: :cherry_blossom:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum