DV2025 Sohbet Odası
-
@gtx295 teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
-
@hdemircanusa :)) bi de şey var ben seni çağırdım çağırdım duymadın niye duymadın beni :)) normalde benm ki de uyuyor ama tatilde alıştı uyandığında beni görmeye. hissediyor sanırım uyanacağımı gideceğimi benden önce uyanıyor. uyumasını tercih ediyorum çünkü bu şekilde bütün gün vicdan azabı çekyrm kendimce.... ama dediğiniz gibi yapacak bir şey yok mecburiyetler :downcast_face_with_sweat:
-
@serel Günaydın 🌞
-
@newbie97 onlarda da daha değişik pintilik sistemleri var hatırlarsanız bir ara program bile vardı adam yönetici çöp falan kurcalıyordu senin durum farklı biraz sen daha çok kendi kabuğunda anladığım kadarıyla :)
-
Günaydın herkese yine amerikada geçim sıkıntısı videosu ile başladım içim şişti bu gün bitmez artık :(
-
eskiden kupon kullanarak hayatını geçinenler vardı amerikada programıda vardı hatta ama sabırım aerık kupon olayı yok gibi cideolarda vs hiç bagseden duymadım
-
@olcay54 Nasıl başladınız? Youtube sayfanızda mı?
-
Günaydınlar herkese, bir günü daha geride bıraktık...
-
Günaydınlar, Merhaba herkese.
-
@olcay54 Bence takma kafana o kadar Burada farklı bir durumda mıyız. İnan çıkarda gidersen biraz gayret ve hırsla her şey daha güzel olacaktır.
-
@Yıldıray81 yok yanlış anladın youtube da gezinirken izlediğim bir video içimi kararttı
-
@southern İnşallah ne diyebilirim umudumuz o yönde çok isteyenden çok gidip te kendini kurtarabileceklere çıksın istiyorum.
-
@mcvk fiyat algısı bende de çöktü, eskiden hiç alakam olmayan bir şeye bile baktığım zaman aşağı yukarı fiyatı tahmin ederdim, şimdi hiçbir şeyin fiyatını bilmiyorum, yunan adasında rakı balık 4 euro diye haber yapmışlar, burada 4 liraya rakı balık olsaydı nasıl olurdu.
-
-
@Murat-4 her akşam rakı balık yapardık hayali bile güzel :)
-
Günooooooo :sun: :cherry_blossom:
-
@serel yaa o kadar anlıyorum ki şu halinizi, bugün evden çalışıyorum, tatilde alıştı sürekli paçama yapışıyor, henüz anne gitme diyemiyor ama hangi odaya saklanacağımı şaşırdım, kapıları yumrukluyor al beni de içeri diye
-
Herkese Güzel Bir günden Günaydın ,Hatta Tünaydın :)
60günlük foruma girmeme totemim bugün sonlandıgı için yeniden aranızdayım Sevgili Amerikan vatandası olma yolunda tüm zorluklara hazırlıklı olan arkadaslarım ve yoldaslarım :)
Herkesin 18 Gün sonra hayalinin gerceklesmesi ümidiyle.

Seneye İnşallah Atlantadan yazıyor Olurum :) Süpaneke Dinimiz Amin :)
-
@K-ardenadam eve dönünce hayatıma 3 bacaklı olarak devam ettiğim için şuan gözümün önüne geldi hali :))) yazık bu çocuklara bizim nesil (annesi ev hanımı olanlar) şanslıydı bence. anne ile büyümek çok farklı çok özel. beni cumhurbaşkanı seçin hanımlar 7 yaşına kadar evden çalışma getireyim o da yarım gün olsun :D
-
@SYTSNGR merhaba neden 60 gün peki :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum