Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Senatorden yardım hk

Benzer Başlıklar

• Acil yardım lütfen formda basit hatalar yapmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    241 Bakış
    crazycellsC
    @Selami1864, içinde söyledi: Acil yardım lütfen formda basit hatalar yapmak Çok teşekkür ediyorum cevabınız için peki sizin düşünceniz nedir Genelde birkac harf hatasi problem yaratmiyor. Tabii, hatanin masum olmasi da onemli, eger bu hatayi yapip ustune tekrar basvuru yaptiginizi gorurlerse o durumda dosyaniz reddedilir tabii ki.
  • Sağlık Raporu Geçmiş Hastalıklar Hk.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    555 Bakış
    crazycellsC
    @ssg Sağlık Raporu Geçmiş Hastalıklar Hk. içinde söyledi: Selamlar,sağlık raporu alırken geçmişte psikolojik rahatsızlığınız oldu mu diye soruyorlar diye yazılar gördüm yanlışım varsa affola önceden anksiyite-okb rahatsızlığı olup şu an ilaç kullanmayan birisi için sağlık raporu sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı,teşekkürler herkese çekiliş yaklaşırken bol şans :) Sorunuzu surada sorun isterseniz, benzer konular orada da konusuldu: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1441/göçmen-vize-için-yapılan-sağlık-muayenesi-hakkında-sorular
  • nvc bilgi yardım

5
    0 Oy
    5 İleti
    811 Bakış
    abdullahA
    Teşekkür ederim lakin evvela durum nedir onları bilmek istiyorum varsa şayet böyle bir imkan NVC den halihazirda bir bekleme icerisindeyim zaten.
  • Green Card Yeni Yasal Süreçler Hk.

14
    0 Oy
    14 İleti
    8k Bakış
    Onur DursunO
    @onurcan Resmi bildirge burada: https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/presidential-proclamation-suspension-entry-immigrants-will-financially-burden-united-states-healthcare-system/ Bildirge geçerli olacağı 3 Kasım 2019 tarihinden sonra göçmen vizesi alacak kişileri kapsıyor. Yani bu tarihten önce green card ve "immigrant visa" alanlara herhangi bir uygulama yok. "(b) Section 1 of this proclamation shall not apply to: (i) any alien holding a valid immigrant visa issued before the effective date of this proclamation;"
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k