Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Senatorden yardım hk

Benzer Başlıklar

• Yurtdışı polis bekgesi hk.

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    367 Bakış
    crazycellsC
    @akim1965 Yurtdışı polis bekgesi hk. içinde söyledi: Yurtdışı nda 4 ülkede 6 aydan fazla yaşadım green kart başvurusu için yurt dışı nda kaldığım ülkelerde polis belgesi almak için nasıl ve nereden temin etmem gerek yaşadığım ülkelerin Türkiye deki Büyükelçilikler den polis belgesini alsam olur mu? Yardımınız için tesekkteşekkürler sorunuzu bu sekilde ilan ve duyuru bolumunde soramazsiniz. Ayrica forumda halihazirda basligi olan konular icin o basliklari kullanmalisiniz. Forumdan iki gunlugune uzaklastirildiniz. Su konuyu incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
  • Sağlık Raporu Geçmiş Hastalıklar Hk.

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    555 Bakış
    crazycellsC
    @ssg Sağlık Raporu Geçmiş Hastalıklar Hk. içinde söyledi: Selamlar,sağlık raporu alırken geçmişte psikolojik rahatsızlığınız oldu mu diye soruyorlar diye yazılar gördüm yanlışım varsa affola önceden anksiyite-okb rahatsızlığı olup şu an ilaç kullanmayan birisi için sağlık raporu sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı,teşekkürler herkese çekiliş yaklaşırken bol şans :) Sorunuzu surada sorun isterseniz, benzer konular orada da konusuldu: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1441/göçmen-vize-için-yapılan-sağlık-muayenesi-hakkında-sorular
  • Merhabalar ufak bir yardım

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    635 Bakış
    M
    @crazycells Şimdi konuyu oraya iletiyorum. Teşekkür ederim.
  • Amerikada Yaşamak istiyorum lütfen yardım!!!

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10
    0 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    emrecvlkE
    @crazycells :) çok teşekkürler sağolun beni gerçekten aydınlattınız sayenizde daha bilgiliyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k