Ds260 sorunu
-
Bu ileti silindi! -
@mansfield1 Ds260 sorunu içinde söyledi:
Arkadaslar ben suan on lisans okuyorm 2 ay sonra mezun olucam yani mezun olurum mulakat zamaninda ds260 formunu suan dolduruyorum suan en son mezun oldugum okul olarak ne yazmaliyim lise mi on lisans mi yada daha sonra formu gonderdikten sonra guncelleyebiliyoz mu
Sayin @Mansfield1 lutfen DS260 formu ile ilgili sorularinizi su konuda sorun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari -
@crazycells meerhaba. Ben ds260 formuyla ilgili sorucaktım. Ben türkmenistan vatandaşıyım türkiye örenci vizeyle ikamrt rtmekdeyim. Ben ds 260 foldurduğum zaman mülakat yeri türkmenistandaki abd elçiliği olarak gösterebilir miyim. Rica etsem cevaplarsanız sevinirim. Çünkü bazıları nerde ikamet rdyosan orsyı göstericen sonra dosya taşıyacan gibi bişeyker söylendi. Bu doprumu acaba.
2. Sorum ise benim yaşadığım şehrin adı değişti şimdi green card başvuru formunda yeni adını mı yazayım yoksa eski adıyla mı debvam edeyim. Geçen senelerde çğnkü eski adıyla yazmıştım. Eskiden serdardı şehrin adı şimdi kia dı ise Gyzylarbat oldu. Teşekkürler -
G gucarslan , bu başlığı kilitledi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum