Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EPA Sertifikaları Hakkında

• Merhaba
    America Delaware eyaletinde bir şirket kurduk. Türkiyede yüzme havuzu dezenfektanı satan bir firmamız var. bu dezenfektanları Amerikada da satmak istiyoruz.
    Ancak bize EPA belgemiz olması gerektiği hakkında dönüş oldu. bu belgelendirme işlemlerini avukatlar aracılığı ile yapabiliyor muyuz?
    Yapabiliyorsak bu bir uzmanlık dalı mıdır?

Amerika da 3 Türk personel için sigorta numarası için başvurular yapılacak ve belli bir ciroya ulaşınca bir Türk yönetici şirketimizde yerleşik olarak çalışmak için Amerika'ya gelecek.

Ancak öncesinde bu belgelere takıldık.

EPA sertifikalarının başvuruları için oraya gelmek mi gerekiyor, yoksa yardım alabiliyor muyuz bilginiz varsa ve bilgi verebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler. iyi çalışmalar

• @bilge_dgr, içinde söyledi: EPA Sertifikaları Hakkında

Merhaba
    America Delaware eyaletinde bir şirket kurduk. Türkiyede yüzme havuzu dezenfektanı satan bir firmamız var. bu dezenfektanları Amerikada da satmak istiyoruz.
    Ancak bize EPA belgemiz olması gerektiği hakkında dönüş oldu. bu belgelendirme işlemlerini avukatlar aracılığı ile yapabiliyor muyuz?
    Yapabiliyorsak bu bir uzmanlık dalı mıdır?

Amerika da 3 Türk personel için sigorta numarası için başvurular yapılacak ve belli bir ciroya ulaşınca bir Türk yönetici şirketimizde yerleşik olarak çalışmak için Amerika'ya gelecek.

Ancak öncesinde bu belgelere takıldık.

EPA sertifikalarının başvuruları için oraya gelmek mi gerekiyor, yoksa yardım alabiliyor muyuz bilginiz varsa ve bilgi verebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler. iyi çalışmalar

Her ne kadar bu alan bizim alanimiz olmasa da genel bilgi icin buraya bakiniz https://www.epa.gov/aboutepa/epa-certifications

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• SB1 vizesine uygunluk hakkinda

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    154 Bakış
    H
    @Claudia-J-Muslu cvp verdiğiniz için cok teşekkür ederim
  • Deport edildikten sonra itiraz hakkım var mı?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    6
    0 Oy
    6 İleti
    784 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ierdem61, içinde söyledi: Deport edildikten sonra itiraz hakkım var mı? Herkese selamlar . Amerikaya 2. gidişimde maalesef deport edildim. 5 Kasımda gittim. 1 gün sonra döndüm. Deport nedenim ilk gittiğim yıl çalışmım olmam. Telefon kontrolü sonrası resimleri gördüler. 5 yıl yasağım var. Bu gidişimde yanımda 2 bin dolar nakit kartımda da 10 bin dolar vardı. Alışverip yapıp dönecektim fakat böyle bir durum yaşadım. Birşeyler yapabilme durumum var mı ? Waiver e yazıp deport kaldırma telebinde bulunuabılıyormusuz gibi şeyler okudum ama net birşeyler bulamadım. Bilgi verirseniz sevinirim . İyi günler. Sayin@ierdem61, oncelikle karari tekrar acma ve iptal (motion to reopoen/reconsider and rescind) yapma hakkiniz vardir. Bu cok cabuk (karardan BIR AY icinde) yapilmasi gereken bir davadir. Eke bakiniz https://www.uscis.gov/forms/all-forms/questions-and-answers-appeals-and-motions. Bu konuda basarili olabilmeniz icin bunu bir avukatla yapmaniz gerekir. Bundan sonra waiver durumu ile ilgilenebilirsiniz. Sizin durumunuzda waiveri konsolosluktan yapmaniz gerekecektir. Motion to reopen and reconsider and rescinde de basarili oldugumuz vakalar olmustur. Genelde bu davalarin cogu red ile sonuclanir, cunku karari veren merciye basvuru yapilmakta olup mutlaka kuvvetli delillerle itiraz etmeniz gerekir. Degerlendirmemizi yaptigmizda size basari sansini iletiyoruz. Ona gore davayi acip acmamaya karar veriyorsunuz.
  • İltica Ve EB3 Süreçleri Hakkında

3
    0 Oy
    3 İleti
    729 Bakış
    D
    @Claudia-J-Muslu Eşim Turist vizesiyle giriş yaptı, iltica ofisi üzerinden dosyası ilerleyecek. SSN aldıktan sonra iltica ilk mülakatı olmadan muhtemelen geri çekmiş olacağız iltica talebini çünkü mülakat tarihleri çok ileri tarihe veriliyor, o sırada bizim eb3 ile alakalı sürecimiz ilerlemiş olacaktır. Bu durumda eb3 sürecine etkisi nasıl olur sizce? Bir de şunu düşünüyoruz; önce evlilik yapıp sonra F1'a ben geçiş yapacağım eşim de F2 olacak ve iltica talebini birlikte yapacağız, eb3 süreci greencarda ilerlediğinde ilticayı geri çekeceğiz. Eb3 başvurusu benim üzerime yapıldı benim çalışma iznim gelme aşamasında mı geri çekmem daha doğru olur acaba yoksa greencard başvurusundan önce mi? Önce evlilik yapıp sonra F1 ve iltica etmek mi, yoksa önce eşim iltica edip ben F1 başvurusunu yapıp sonra mı evlenmek daha mantıklı eb3 greencard sürecinde? Şimdiden teşekkürler cevabınız için
  • J1 vizesi hakkında

2
    0 Oy
    2 İleti
    330 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Gözde-Zengin, içinde söyledi: J1 vizesi hakkında Merhaba, J1 vizesi ile Amerikadayım. Fakat Covid nedeniyle 4 aydır fiili çalışmıyorum. 31 Ağustosta Türkiyeye gidip gelmem gerekiyor ablamın düğünü var. J1 Vizem ise Ekimde bitiyor. Ama fiili otelde koronadan dolayı çalışamıyorum, bu Türkiye’ye giriş çıkışta bir sorun olur mu bir fikriniz var mı? Sayın @Gözde-Zengin, ABD’ye normal zamanda bile her giriş çıkış bir risktir. Covid ortamında ise ABD dışına çıkmanız tavsiye edilmez. Sınırlar yine kapatılabilir ve vizeniz dolmadan ABD’ye giriş yapamayabilirsiniz. ABD’de değişik vizelere geçebilseniz de Türkiye’de sadece acil nedenlerden dolayı vize hizmeti verilmektedir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k