DV2024 Sohbet Odası
-
@Selly evet eğitim zaten şart Gerekli prosedürleri hakkında bilginiz var mı acaba.
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Selly evet eğitim zaten şart Gerekli prosedürleri hakkında bilginiz var mı acaba.
yok açıkçası hiç konuşmadık ama şu videoları buldum yeniden eskiye doğru belki işinize yarar.
https://www.youtube.com/watch?v=IpEwnm7F090 (2022)
-
Yalnız bu sene geçenkindende pis selected olasım var😀
-
@Ozkan-aksan 10 Yıl Tecrübeden Sonra Artık çıksın Hayırlısı ile 😊
-
@ytrbilgisayar çember daralıyor vaktimin geldiğini hissediyorum telef olmamak lazım ahhahaha.😀
-
@ytrbilgisayar Şafak 72 Batman GC Rising
-
2.5 aya indikten sonra zaman geçmiyor valla.
işe ayaklarım zor gidiyor. bir an önce mayıs gelip açıklanması lazım :) -
Günaydın arkadaşlar, her geçen gün daha çok istiyorum green card ın bana çıkmasını, ne olur dua edin, yaş geçiyor bi çocuk sahibi olmak istiyorum artık, bu memlekette bu şartlarda çok zor, tek umudum Amerika 🙏🙏
-
günaydınlar herkese :) içimde anlamsız bir mutluluk var ama modum dünün aynısı :)
-
Günaydınlar geliyor gelmekte olann
-
Günaydınlar 👋
-
Günaydınlar
-
Günaydınlar Efenim
-
günaydınlar
-
Arkadaşlar sakin, heyecana gerek yok, hepimize yetecek vize var. Yapmayın bu kadar stres, boşa üzüyorsunuz kendinizi. Görün bakın forumdan başvurmuş herkese çıkacak bu sene
😛👆 aha da yazıyorum buraya...
-
/daydreamer güzel insan
Sağol güzel dileklerin için -
Günaydınlar herkese güzel bir gün olsun :))
-
@Emrah-Borazan ya yemin ediyorum şu mangal hayali şuan aklımı başımdan alıyor :)
-
Günaydınlar herkese, @daydreamer keşke olsa da Amerikada forumca toplanıp kutlasak :grinning_face_with_big_eyes: @Sencerium mangal da olur
-
@daydreamer ağzından bal damlıyor :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum