DV2024 Sohbet Odası
-
İyi yıllar bakalım 🎉🎊
-
Herkese 🥳 mutlu yıllar. O sene bu sene olması dileği ile.🗽
-
Uyumak yok devam 🥃
-
Mucizelerle dolu bir yıl olması dileğiyle. Herkese sağlıklı, huzurlu, mudtlu seneler. 🥳🥳🙋♂️
-
Normalde kazanırsam ilk başta hep Teksas'ı düşünüyordum ucuz bir eyalet olduğundan dolayı ama bu sene gözü öyle bir kararttım ki direkt California, San Diego. Hadi hayırlısı bakalım 😄
-
@Atlantis00 çok merak ettim neden fikir değiştirdin 🤭
-
@Simge-Kutlu california gerçekten cennet gibi bi yer. Bende maddi durumum yüksek olsa kesinlikle california veya san fransiscoyu seçerdim 🍀
-
@Simge-Kutlu San Diego'da yaşayan arkadaşımla konuştum. ''California evet pahalı fakat Amerika'yı gerçekten burada yaşıyorsun. Düzenini bir şekilde tutturduğun zaman her şey o kadar güzel ki burada. Colorado, Teksas gibi yerlerde yapacağın şeyler kısıtlı fakat burası öyle değil'' söyleminde bulundu. Tamamen düşüncelerimi değiştirmiş bulundu böylece :)
-
yeni yilin ilk günü herkese merhaba yeminler edildi , planlar kuruldu hahahha bakali devamliligi olacak mi :cat_face_with_tears_of_joy: 2023 özgürlük getirsin :statue_of_liberty:
-
Yada özgürlüğe götürsün :))
-
@Emrah-Borazan :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
-
https://www.instagram.com/reel/Cm1_sMxhMCK/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Bu yeri seven varsa @redsat2000 detaylı bilgi alabilirsin
-
Selamlar, green card sonrası hemen hemen 6000-7000 dolar gibi bütçeyle New York'a gelme planım var. Ülkemizde ki mevcut ekonomik şartlarda benim için en iyi ihtimal bu rakamlar. Sizce bu miktar 1-2 aylık süreç için bana yeterli olacak mıdır? Teşekkürler...
-
mutlu yıllara arkadaşlar. önce sağlık daha sonra da en güzel yeşil, green card yeşilini görmemiz dileği ile..
-
@Adnan-Sarı, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar, green card sonrası hemen hemen 6000-7000 dolar gibi bütçeyle New York'a gelme planım var. Ülkemizde ki mevcut ekonomik şartlarda benim için en iyi ihtimal bu rakamlar. Sizce bu miktar 1-2 aylık süreç için bana yeterli olacak mıdır? Teşekkürler...
Bu tamamen size bagli. Kac yasindasiniz? Ingilizce biliyor musunuz? Kac kisi geleceksiniz? Ingilizce bilen bir genc tek basina gidiyorsa hemen is bulur, 8 yatakli hostelde kalir vs. Ama dil bilmeyen ailesiyle gelecek kisilerin bu luksu yok.
-
@Adnan-Sarı mülakat sonrası ve uçak bileti sonrası mı bu paralar olacak - kaç kişi gideceksin - başkasının yanına mı gideceksin bunlar hep maliyet azaltan faktörler
-
@Atlantis00 anladım umarım hayal ettiğin gibi olur ☺️ sıcak iklim seven birisi olsam ve tabiki maddiyatta büyük etken, ben de mutlaka tercih ederdim ☺️
-
@waterman maddiyat hep elimizi kolumuzu bağlıyo 🙈 dilerim hayalini kurduğun yerlerde yaşayabilicek imkana kısa sürede ulaşırsın ☺️
-
@uzaysan bı an yüreğim hopladi 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum