Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@Gracegardener yazabilirsiniz ayrıca lütfen imza sürecinizi tamamlayın ve sorularınızı dv2023 green card loto asamaları grubuna yazınız.
-
@ahsenaydgdu Benim ilkokul öğretmenim de, verdiği ödevleri yapmasam bile 5 verirdi.
Bunun bana yapılmış en büyük kötülük olduğunu çok sonradan anladım. Ailem sorgulardı üstelik, hocam çocuk ödevini yapmamış neden böyle yapıyorsunuz diye.
İşin daha da kötüsü, hala öğretmenlik yapıyor bu kişi.
-
@gucarslan bu harika! hesapları kurcalarken görmüştüm bu seçeneği ama uygun olur mu emin olamamıştım. Bir soru işaretimi daha giderdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙂
-
@SÜHEYLAŞEN Merhaba, evrak talep maili veya herhangi bir e-mail gelmiyor. Birçok kişi KCC'ye e-mail atarak sadece dosya durumlarını soruyorlar. Numaranız düşükmüş. Siz de e-mail atarak durumunuzu sorabilirsiniz. Aşağıdaki gibi bir e-mail gönderebilirsiniz.
Konu kısmına tam CN yazın
İçerik kısmına da :
Case Number: 2022EU7XXX - x yerine gerçek numaranız.
Principal Applicant Name: Soyad, Ad
Date of Birth: Ay/Gün/YılWhat is the status of my case number?
-
@crazycells
1- Çocukları şu an ABD ye götürmem mümkün değil.
2 - Çocukları vize görüşmesine götürmesem benim vize almamda bir sorun olurmu?
3- Duyduğuma göre 5 yıl sonra ABD vatandaşı olduğumda çocukllarda abd vatandaşı oluyormuş otomatik olarak. Doğrumu?
Teşekkürler -
@cerenk hayır. sizin kişisel verilerinize erişim yetkileri yok.
-
@Berkay-BHR Merhaba,
Evet doğru şimdiye kadar DV2022 için mülakatlar çok az verildi. Bu durumun sizin sürecinize bir ilgisi ya da etkisi olmaz.Dv2023 süreci başladığında her şey belli olur.
Bol şanslar.
-
@SAMERbey, içinde söyledi: Başvuru formu hakkında
Merhabalar. Ben green kart çekiliş formunda aile üyelerini eklememişim. Ama DS260 formunda evli ve çocuklu olduğumu belirttim bu Mülakatta bir sıkıntı doğurur mu? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin, forumda var olan basliklari kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
merhabalar sorum olacak ds 260 formunda 16 yaşından itibaren yaşanacak yerler yazacağız da öğrenci dönemi yurtta kaldığım dönemlerde ikameti orası göstermemiştim ve e devlette orası çıkmıyor yine de yazmalı mıyım? bir de e devlette bir adresimde sadece 1 gün ikamet ettiğim yazıyor ama o aslında öyle değildi onu nasıl yazacağım?
-
merhaba,
eşime greencard çıktı. en son çogumuz olana kadar yani 2020 şubat ayına kadar çalıştı. ama o zamandan beri çalışmıyor. banka hesap hareketlerinde bir bakiye yok. evin geçimini ben sağlıyorum. Nasip olursa Amerikaya beraber gidecez.
bu durumda benim hesap dökümüm geçerli olur mu vize görüşmesinde.
-
@blackrosa İşverenin sponsor olması gerekiyor.
-
@CİHAN sorulariniz icin forumdaki uygun bolumleri ve o bolumlerdeki basliklari kullanmalisiniz. Ayrica bu sekilde buyuk harf kullanilmasina da izin vermiyoruz.
-
-
Bende bir talihsiz olarak kazanan biriyle evlenebilirim kendimi çok ayarlamıştım kazanacam diye varmı bu yola benimle çıkmak isteyen bayan…
-
@Sefa-Analık sizi yeni baslik acmama konusunda uyarmistim. Forum kurallarini daha ciddiye almalisiniz. Forumdan 7 gunlugune uzaklastirildiniz. Eger bir daha yaparsaniz kalici olarak yasaklanacaksiniz.
-
@Ahmet-0 SSN’in eğer gelmesini beklerseniz, 3-4 hafta sürebiliyor. Ama en yakın SSA ofisine gidip başvurarak 4-5 günde almanız da mümkün. Ayrıca giriş vizenizi gösterdikten sonra SSN gelmeden de iş bulabiliyorsunuz, problem olmuyor.
-
@Wahap 2013’ten beri bavuruyorum son 3 senedir de eşimle birlikte basvuruyoruz, eşim Azerbaycan vatandasi oldugundan iki ülkenin kotasını da denemis oluyoruz ama yok malesef cikmadi
-
-
@Zamazingo ve @Lamineure öncelikle geçmiş olsun diyorum, Allah şifa versin arkadaşlar. Toplum sağlığını tehdit eden hastalıkları daha evvel geçirmiş ya da halihazırda bunu yaşayan kişileri sadece Green Card için değil tüm ABD vizlerinden ret alırlar. Konu hakkında büyükelçilik sayfasında sağlık yönergeleri var onu okuyabilirsiniz. İnternete şöyle bir baktım ben şu hastalıklara direkt ret veriyorlarmış; Gonorrhea (gonore) hastalığı- Leprosy (cüzzam) hastalığı- Syphilis (sifiliz) hastalığı- Tuberculosis (Verem) hastalığı- HIV / AIDS hastalığı- Bulaşıcı kronik hastalıklar... Bunun dışında uyuşturucu geçmişi olanlarda kesinlikle kabul edilmiyorlar. Durum böyle iken şöyle bir durumda var hem Green Card için hemde diğer vize türleri için bu bu hastalıklara sahipseniz eğer "af dosyası" açtırabiliyorsunuz. İçeriğini tam bilmiyorum ama hastalığınızı kontrol edebiliyorsanız düzenli tedavi aldığınızı ispatlayabiliyorsanız sanırım vizeleriniz verilebiliyor. Af dosyası sadece uyuşturucu geçmişi bulunan kişiler için kabul edilmiyor. Bu işlemi yaptırabilmek için yani af dosyası açtırmak içinde bireysel davranmayıp avukat vasıtası ile bu başvuruyu yapmanızı öneririm. Bu konular için hizmet veren ABD'de bulunan Türk avukatlar var. Bunları araştırıp en az iki üç tanesi ile konuyu telefonda görüşüp bu şekilde başvurmanızı öneririm. Eğer sen başvur af dosyanı açtırıp kabul ettirebiliriz derlerse başvurunuzu yapın. Unganlar Polikinliği sağlık raporunuzu olumsuz olarak yorumlar sonuçlandırır ancak buradan alacağınız sonuçla avukatınız size yardımcı olabilecekse başvuru yapmıyor oluşunuz hata olacaktır. İlkokul mezunu olup iş tecrübesi olmayan, pasaportum olmayıp rastgele pasaport numarası girerek başvuranlar var. Bu kişilere çıksada gitmesi imkansız iken sizin bir nebzede olsa şansınız var. Bunun cevabını net olarak bu forumda bulabileceğinizi sanmıyorum başvuru tarihi olan Ekim ayı gelmeden avukatlarla görüşüp birbirinizi bilgilendirin. Tekrardan geçmiş olsun, herkese bol şans.
DV2024 Sohbet Odası
-
Şimdiden 2024 sohbet odasını da açayım. Şu forumda kalıcı bir yer açmak bi nasip olmadı. Yok bi de kanada ve kktc konularında bi başlıklar açmıştım. Bu da kurdelası olsun.
DV2023 den de hüsranla dönen kardeşlerimiz artık bu odada soluklansınlar.
Ne yapalım kısmet değilmiş diyorum peşin peşin..
Ucunda ölüm yok ya diyorum.
Demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum.
Daha ne diyim yaa..
En acı durumlarda bile anca bunlar söyleniyor.
Evet acın büyük ama gel kardeşim.
Acılar üzüntüler paylatıkça yok olup gider..
Hoş geldin... Bu sene senin senen. Bak göreceksin -
@ibrahimasar kazanalım da başlığı devredelim abi
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar kazanalım da başlığı devredelim abi
İnşallah.
-
Bu odaya aitim
Şimdiden yazayım istedim -
Yerimizi alalım şimdiden
-
Saat 19:00 sularında has been not selected yazısını görmek için şimdiden burada yerimi aldım. 2024 için de rezervasyonumu yapayım.
-
Ben de göz kulak olmak için geldim, bir bakıp cıkarım akşama kadar...
️
-
@ibrahimasar aynen, 8 mi 9 mu oldu hatırlamıyorum
-
Dersiniz 2023'ü kazandı buralara bir daha gelmedi diye
-
Kazanamazsak diye şimdiden yerimizi ayıralım
Herkese bol şans.
-
kazanamayacağımı şimdiden biliyorum o yüzden şimdiden rez
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şimdiden 2024 sohbet odasını da açayım. Şu forumda kalıcı bir yer açmak bi nasip olmadı. Yok bi de kanada ve kktc konularında bi başlıklar açmıştım. Bu da kurdelası olsun.
DV2023 den de hüsranla dönen kardeşlerimiz artık bu odada soluklansınlar.
Ne yapalım kısmet değilmiş diyorum peşin peşin..
Ucunda ölüm yok ya diyorum.
Demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum.
Daha ne diyim yaa..
En acı durumlarda bile anca bunlar söyleniyor.
Evet acın büyük ama gel kardeşim.
Acılar üzüntüler paylatıkça yok olup gider..
Hoş geldin... Bu sene senin senen. Bak göreceksinSarılalım mı? Valla pammık gibi oldum
-
önlerden yerimizi alalım nolur nolmaz
-
Aga napıyon daha başlamadan bitirdin
-
-
İkinci başvurum inşallah bu sefer olacak
-
Ben de bu seneyi burada geçireceğini hissedenlerden olarak hoş buldum diyim kendi kendime
-
Geç kalmışım burda yerimi almakla
-
nasipten ötesi yok. ben de yerimi alayım
-
Yerimizi alalım bizde
Benzer Başlıklar
130
21.1k
Users
4.0k
Topics