@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@frkbzdg başvuruda pasaport numarası gireceğiniz herhangi bir kutucuk yok 2 senedir pasaport şartı kalktığından beridir
-
@begumm vize kategorisinden bağımsız, sürecinzi imzanıza taşımadığınız takdirde cevap alamayacaksınız sorularınıza.
imzanızda sizden kişisel bilgileriniz istenmiyor zaten, vize türünmüz ve adımlarınızın detayları / tarihleri isteniyor.
kurallara uymamakta ısrar ettiğiniz sürece sizi forumda tutamam, karar sizin.
sürecinizde bol şans. -
Greencard 2+2+4 gibi bir matematik degil... Herkes kendi hikayesini yaziyor burada... Basarili oldugunu iddia edenler sizden akilli degil... Basarisiz oldu, geri dondu denenlerde burada kalandan beceriksiz, is bilmez yada aptal degil... Herkesin sartlari birbirinden farkli...
Elinize gecen bu firsati, mumkun oldugunca baskalari ile paylamadan, yada en azindan kulak asmadan denemek gerekli...
-
@Olurya35 Selamlar...
Şu başlığı takip edip sorularınızı orada sorarsanız daha hızlı ve doğru yanıtlar alabilirsiniz.https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
Sürecinizde başarılar....
-
@keyifteyiz paylaştığınız bu bilgiler çok değerli, teşekkürler.
-
@Elganja geçtiğimiz dönemde hiç covid aşısı olmamış aynı durumda olan başka bir kullanıcının yaşadığı güncel deneyime aşağıdaki post’dan ulaşabilirsiniz.
-
Herkese merhaba , 14 Nisan'da eşimle Amerika'ya giriş yaptık. Eşimin Greencard'ı geldi ama benimki hala gelmedi bu başlıkta yazılanları okuyarak söylenen uygulamayı indirdim kartım hala basım sürecinde yazıyor. Vizelerimiz basıldıktan sonra daha Türkiye'de vize basım ödemelerini yapmıştık 178 gün oldu kartımdan hala ses yok. Uscis'i aradığımda otomatik yanıta bağlıyorlar orda da mailimi istiyor sistem tam verirken telefon kapanıyor şuan aracımız yok o yüzden göçmenlik bürosuna gidemiyorum. Nasıl bir yol izlemeyelim. Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
-
-
@Vie Karadağda vatandaş olmayanlara evlilik imkanı veriliyorsa bence sorun olmaz. Bildiğimiz kadarı ile eşcinsel evliliklere izin veren ülkeler olsa da bunların çoğunda evlilik sadece kendi vatandaşları için geçerli. Arjantin, Danimarka gibi hem yasal hem de vatandaşı olmayanlara da hak tanıyan ülkelerde ise sıkıntı olmaz. Ayrıca unutmayın ki evlilik cüzdanı apostilli olmalı. Eğer bu şartları sağlıyorsa sorun olmayacaktır. Bizim evlilik evrağımızda sadece apostil olup olmadığına baktılar. Ülkenim önemi yoktu.
-
Merhabalar, 2024 ocak ayında vizemi aldım ve haziran ayında ülkeye giriş yapıp tekrar ayrılmam gerekti. Bu sırada kartımın ve SSN numaramın gönderilmesi için orada ikamet eden bir tanıdığımın adresini verdim. Green cardım ellerine ulaşmış olmasına rağmen SSN konusunda herhangi bir gelişme yok DS 260 formunu doldururken SSN istiyorum seçeneğini işaretlemiş olduğum halde... En azından aralığa kadar tekrar Amerika'ya gitmeyeceğim için SSN süreci ile ilgili online bir takip sistemi var mıdır onu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
-
@Riethian hayat o kadar sürprizlerle doluki eşimin okul arkadaşı şimdi abd vatandaşı turist vizesi almak için sponsor olmuştu vize için başvuracaktı bir kaç gün sonra green kart talihlisi olduğumu öğrendim süreç boyunca abd vatandaşı arkadaşımız bizi sürekli desdekledi ve şu an bizi almak için türkiyede zaten her yaz tatile bize gelirdi o yüzden içim rahat abd kalacak bir yerimiz ve yardımcı olacak arkadaşımız var darısı green kart kazanan kardeşlerimizin başına
-
@tolgasatir Adam avukat degil yada baska bir kurum adina konusmuyo ki, bir arkadasi ile sohbet eder sekilde program yapmis. ABC danismanlik sirketi sozcusu olsa dedigin dogru
-
@eylulb Bu 6 yıllık sürede tüm giriş ve çıkışlarınızı yaşadığınız Kanada'dan ABD'ye karayolu ile mi yaptınız?
-
-
Merhaba arkadaşlar green card için sağlıkraporu çıkarmaya gittiğimizde istenen psikolojik ilaç belgesi nedir bilen varmı örneğin mesela sadece kullandığın ilaç ve neden kullandığına dair bi belgemi yoksa gitmek için uygunluk durumunu belirtilmesi gereken bir belgemi saygılarımla
-
-
-
29 Kasım 2023 tarihi itibariyle yapılan güncelleme ile değişiklik yok, 12 yaş ve üzeri tüm adayların son 12 ay içerisinde en az 1 doz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) onaylı aşı (Biontech, Sinovac, AstraZeneca, Johnson&Johnson) ile aşılanmış olması gerekmektedir.
-
Aradan uzun zaman geçmiş ancak başkalarının işine yaraması açısından 2024 için güncel bilgi vereyim. Bizim de başımıza aynı durum geldi, eğer konsolosluğa mail atarak uygun bir dil ile ifade ederseniz yeni randevuya izin veriyorlar ancak randevuyu sizin bulmanız lazım günlerce uğraşarak bir boşluğu zor bulduk
-
@Busra-Dezen, içinde söyledi: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi
bu tarih hesabını nasıl yapıyorsunuz
Öncelikle sürecinizi imzaya taşıyarak başlıyor.
DV2024 Sohbet Odası
-
Şimdiden 2024 sohbet odasını da açayım. Şu forumda kalıcı bir yer açmak bi nasip olmadı. Yok bi de kanada ve kktc konularında bi başlıklar açmıştım. Bu da kurdelası olsun.
DV2023 den de hüsranla dönen kardeşlerimiz artık bu odada soluklansınlar.
Ne yapalım kısmet değilmiş diyorum peşin peşin..
Ucunda ölüm yok ya diyorum.
Demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum.
Daha ne diyim yaa..
En acı durumlarda bile anca bunlar söyleniyor.
Evet acın büyük ama gel kardeşim.
Acılar üzüntüler paylatıkça yok olup gider..
Hoş geldin... Bu sene senin senen. Bak göreceksin
@crazycells edit:
Ilgililerin dikkatine!
DV2024 Green Card Cekilis basvurulari 5 Ekim - 8 Kasim 2022 tarihleri arasinda yapilacaktir. Cekilis sonuclari da 6 Mayis 2023'te aciklanacaktir.
DV2024 yonergesi:
Gecen yildan farkli olarak bu yil basvuru icin pasaport bilgileri gerekmeyecek:
-
@ibrahimasar kazanalım da başlığı devredelim abi
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar kazanalım da başlığı devredelim abi
İnşallah.
-
Bu odaya aitim
Şimdiden yazayım istedim -
Yerimizi alalım şimdiden
-
Saat 19:00 sularında has been not selected yazısını görmek için şimdiden burada yerimi aldım. 2024 için de rezervasyonumu yapayım.
-
Ben de göz kulak olmak için geldim, bir bakıp cıkarım akşama kadar... ️
-
@ibrahimasar aynen, 8 mi 9 mu oldu hatırlamıyorum
-
Dersiniz 2023'ü kazandı buralara bir daha gelmedi diye
-
Kazanamazsak diye şimdiden yerimizi ayıralım Herkese bol şans.
-
kazanamayacağımı şimdiden biliyorum o yüzden şimdiden rez
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şimdiden 2024 sohbet odasını da açayım. Şu forumda kalıcı bir yer açmak bi nasip olmadı. Yok bi de kanada ve kktc konularında bi başlıklar açmıştım. Bu da kurdelası olsun.
DV2023 den de hüsranla dönen kardeşlerimiz artık bu odada soluklansınlar.
Ne yapalım kısmet değilmiş diyorum peşin peşin..
Ucunda ölüm yok ya diyorum.
Demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum.
Daha ne diyim yaa..
En acı durumlarda bile anca bunlar söyleniyor.
Evet acın büyük ama gel kardeşim.
Acılar üzüntüler paylatıkça yok olup gider..
Hoş geldin... Bu sene senin senen. Bak göreceksinSarılalım mı? Valla pammık gibi oldum
-
önlerden yerimizi alalım nolur nolmaz
-
Aga napıyon daha başlamadan bitirdin
-
totem
-
İkinci başvurum inşallah bu sefer olacak
-
Ben de bu seneyi burada geçireceğini hissedenlerden olarak hoş buldum diyim kendi kendime
-
Geç kalmışım burda yerimi almakla
-
nasipten ötesi yok. ben de yerimi alayım
-
Yerimizi alalım bizde
Benzer Başlıklar
109
46.1k
Users
4.6k
Topics