Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1-K2 Vize randevu sonrası (YARDIM)

Benzer Başlıklar

• Senatorden yardım hk

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    315 Bakış
    MySeaM
    @nejlakerim, içinde söyledi: Senatorden yardım hk @Mihok öncelikle cok teşekkür ederim. Google dan aratarak mı buldunuz bilgileri yoksa herhangi bir site mi var? https://www.house.gov/representatives/find-your-representative
  • gocmen vize

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    425 Bakış
    M
    yeni kullaniyorum bu sayfayi mulakata gitmeden once okudum cok faydali emeginize saglik
  • Boşanma hali !! Green card randevu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    603 Bakış
    crazycellsC
    @muratbey Boşanma hali !! Green card randevu içinde söyledi: Arkadaşlar ben green card kazandım mulakat tarihim bahar ayina denk geliyor, evliydim formuda öyle doldurdum fakat uzun süredir sıkıntılıydı şuan sıkıntı arttı ve ben boşanmayi düşünüyorum bu durum mulakatta sorun olurmu? Ve formu tekrar guncellemek gerekirmi? Kafamda deli sorular 🤔 mulakatla ilgili sorularinizi surada sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri/1 ayrica bilgilerinizi imzaniza aktarirsaniz sorulari anlayip cevaplamasi kolaylasir.
  • Engelli Bireyler için Göçmen Vize Süreçleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    54
    0 Oy
    54 İleti
    8k Bakış
    S
    @crazycells merhaba kolay gelsin, ben işitme engelliyim green card kazandım ama engelli durumu konsolosluk vize mülakat nasıl sıkıntı varmı
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k