Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba sevgili yesilkart forum üyeleri sizlere bir sorum olacak, Amerika'ya Wat aracılığı ile gelip devamında statüsü F1 e çevirip community college nursing programına başvurmayı düşünüyorum , college 2-2.5 yıl eğitim veriyormuş (yanlışsam düzeltin) eğitim sonu lvn/lpn olunuyor , devamında bu alanda iş bulabilir miyiz yoksa greencardi olmayanlar hastanelerde işe girmek için 4 yilliga mi tamamlamali ? Bu ogrendiklerim kesin bilgi olmamakla birlikte sizlerden doğrusunu öğrenmek istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim .

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @elina, içinde söyledi: Amerika'da Community College nursing programı?

    Merhaba sevgili yesilkart forum üyeleri sizlere bir sorum olacak, Amerika'ya Wat aracılığı ile gelip devamında statüsü F1 e çevirip community college nursing programına başvurmayı düşünüyorum , college 2-2.5 yıl eğitim veriyormuş (yanlışsam düzeltin) eğitim sonu lvn/lpn olunuyor , devamında bu alanda iş bulabilir miyiz yoksa greencardi olmayanlar hastanelerde işe girmek için 4 yilliga mi tamamlamali ? Bu ogrendiklerim kesin bilgi olmamakla birlikte sizlerden doğrusunu öğrenmek istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim .

    Genelde bahsettiginiz programlar F1 sonrasi size OPT sagliyor, ama bunu programdan veya okuldan kesinlikle kontrol ettirin. Sonra bir surpriz yasamayin. Bu OPT surecinde 1 veya 2 yillik calisma izniniz oluyor, ama bu sureyi size sponsor olup calisma izni verebilecek bir yer bulmak icin kullanmalisiniz.

    Mesleklere dair bilgiler icin su bolumu kullanmaniz daha dogru olur:

    https://yesilkartforum.com/forum/category/7/sağlık-sektörü

    Ayrica J1'den F1'e cevirirken de bu statu degisikliginin cok hizli olmayacagini hatirlatmak isterim. Programa baslamaniz 1 yili bulabilir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

29
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum