Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba sevgili yesilkart forum üyeleri sizlere bir sorum olacak, Amerika'ya Wat aracılığı ile gelip devamında statüsü F1 e çevirip community college nursing programına başvurmayı düşünüyorum , college 2-2.5 yıl eğitim veriyormuş (yanlışsam düzeltin) eğitim sonu lvn/lpn olunuyor , devamında bu alanda iş bulabilir miyiz yoksa greencardi olmayanlar hastanelerde işe girmek için 4 yilliga mi tamamlamali ? Bu ogrendiklerim kesin bilgi olmamakla birlikte sizlerden doğrusunu öğrenmek istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim .

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @elina, içinde söyledi: Amerika'da Community College nursing programı?

    Merhaba sevgili yesilkart forum üyeleri sizlere bir sorum olacak, Amerika'ya Wat aracılığı ile gelip devamında statüsü F1 e çevirip community college nursing programına başvurmayı düşünüyorum , college 2-2.5 yıl eğitim veriyormuş (yanlışsam düzeltin) eğitim sonu lvn/lpn olunuyor , devamında bu alanda iş bulabilir miyiz yoksa greencardi olmayanlar hastanelerde işe girmek için 4 yilliga mi tamamlamali ? Bu ogrendiklerim kesin bilgi olmamakla birlikte sizlerden doğrusunu öğrenmek istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim .

    Genelde bahsettiginiz programlar F1 sonrasi size OPT sagliyor, ama bunu programdan veya okuldan kesinlikle kontrol ettirin. Sonra bir surpriz yasamayin. Bu OPT surecinde 1 veya 2 yillik calisma izniniz oluyor, ama bu sureyi size sponsor olup calisma izni verebilecek bir yer bulmak icin kullanmalisiniz.

    Mesleklere dair bilgiler icin su bolumu kullanmaniz daha dogru olur:

    https://yesilkartforum.com/forum/category/7/sağlık-sektörü

    Ayrica J1'den F1'e cevirirken de bu statu degisikliginin cok hizli olmayacagini hatirlatmak isterim. Programa baslamaniz 1 yili bulabilir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum